Xpg spectrix s40g Ekran kartı Sapphire rx 580 8g Anakart Asus tuf gaming b450 pro İşlemci AMD Ryzen 5 2600X Merhaba bilgisayarımı açtım 0xc00000e9 hatası aldım ve çözüm bulamadım ve format atma kararı aldım, daha geçen ay format atmıştım ve aynı flash ile format atmak istedim error bios/legacy boot of UEFI-only Media hatasını aldım ve çözümü buldum bu sefer de format atmak istediğimde flash üzerinden sistemi açınca sadece mavi ekranın olduğu bir hata alıyorum ve 2 3 dk sonra sistem kapanıyor, neler yaptım ise çözüm bulamadım. Legacy boot ayarını UEFI yapıyorum mavi ekran geliyor sonra UEFI ayarını sıfırlıyorum ve error bios/legacy boot of UEFI-only Media hatası geliyor.
Sata modu olarak AHCI mi İDE mi seçili? Pc nun cmos pili bitikse bios resetlanir ve bu ayar değişir. Değişince böyle açılmaz. Düzeltip deneyin. Yine olmadı usb leri disüble yapıp deneyin. Tabi dvd niz varsa..
Corsair 2x8 3000 mhz
SSD
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Xpg spectrix s40g
Ekran kartı
Sapphire rx 580 8g
Anakart
Asus tuf gaming b450 pro
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600X
Merhaba bilgisayarımı açtım 0xc00000e9 hatası aldım ve çözüm bulamadım ve format atma kararı aldım, daha geçen ay format atmıştım ve aynı flash ile format atmak istedim error bios/legacy boot of UEFI-only Media hatasını aldım ve çözümü buldum bu sefer de format atmak istediğimde flash üzerinden sistemi açınca sadece mavi ekranın olduğu bir hata alıyorum ve 2 3 dk sonra sistem kapanıyor, neler yaptım ise çözüm bulamadım. Legacy boot ayarını UEFI yapıyorum mavi ekran geliyor sonra UEFI ayarını sıfırlıyorum ve error bios/legacy boot of UEFI-only Media hatası geliyor.
Ayrıyeten 2TB 3.5 Seagate HDD ve Samsung 2.5 1TB HDD takılı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.