Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
756
Tıklama
0
Öne Çıkarma
0 arac kredi hakkinda
A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

6-7 bin tl pesin vererek b sınıfı 0 dizel arac alabilcegimiz hangi marka var acaba ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yukarı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Yarbay

Hocam 6-7 bin peşin versen; en az 35bin tl çekmen lazım. Ki 40binede baz donanım araç alırsın. Kendiniz daha iyi bilirsiniz ama bence araba için bu kadar kredi çekmeye değmez. Ha 70bin tl paran olur, 30 daha çekersin o olabilir belki ama elde avuçta yokken bu kadar çekmek yazık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yarbay

Hocam bende senin gibi bütçeye sahipken galeriden kredi kartı ile araba almıştım. 10K peşin verdim, 6K'yı taksitle ödemiştim. Ama senin elindeki para az. Sıfır yerine galeriden ikinci el araba bakmalısın. Aksi halde faizi çok fazla ödersin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yarbay

Aracın minimum %20sini ödemeniz gerekiyor, bu da maksimum 30000 liralık araç alabilirsiniz demek, o fiyata da sıfır araç yok. Kredili alınca kasko yaptırmak zorundasınız, sigortası var vs. bunları da hesaba katmak lazım.

O kadar paranız varsa almayın vs. tarzı şeyler söylemeyeceğim, kendi hesabınız sonuçta; gelelim yöntemlere:

1. Seçenek: Muhtemelen banka aynı anda iki kredi vermeyeceği için bir yakınınız peşinatı tamamlayacak kadar kredi çekecek, en azından 10-12bin peşinat ile gidip sıfır araç alacaksınız.

2. Seçenek: Tamamını tüketici kredisi olarak çekeceksiniz.

Sıfır taşır kredisinin faiz oranları, tüketici kredisine nispeten düşüktür. Bir de tamamını tüketici kredisi çekerseniz sıfır araç yerine az kullanılmış ikinci el araçlara da bakabilirsiniz, krediyi çektikten sonra peşin alım yapıyor olacaksınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.