Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
444
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Doping + Digitürk
G
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Benim TTNet ile olan 8Mbit Sınırsız internetin taahütü 1 Haziranda bitiyor. Beni bugün doping internetten aradılar. Aynı internet servisi yani 8Mit Sınırsız ile Digitürk birlikte 2 yıl taahütlü fiyatı ilk 4 ay 52 sonraki 4 ay 59 TL olacak şekilde bir kampanya önerdiler. Bende tamam dedim. Şimdi beni kurulum için arayacaklar ve gün alacaklar. Sizlere sormak istiyorum. Doping İnternet nasıldır ve daha önce Digitürk kullanmadın ne gibi değişiklikler olacak? Şimdiden teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

9
11 yıl
Yarbay

gecme derım cunkı adıl kullanım kotası var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
11 yıl
Binbaşı

Önermiyorum üstüne bir sürü para falan geliyo ek masraflar geliyor bizim de aynı oldu ilk haftada iptal etmemize rağmen sıkıntı çıkardılar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Onbaşı

Doping Adsl de 20mbps ye kadar Fiber İnternet 44,99 TL bağlantı aktivasyon ücretsiz düşünmenizi öneririm. Başvuru yapmak isterseniz dopinginternetbasvuru@gmail.com adresine iletişim bilgilerinizi göndermeniz yeterli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doping ADSL -- 15 Haziran 2013; 11:23:16 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.