DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
- Birakma sebebi Galatasaray'a inanmamasi falan degildi. Birakma sebebi Avrupa'da oynamak istemesiydi. Bunu daha genc yasinda tüm camiaya samimi bir sekilde acikladi. Kimsenin de bir itirazi yoktu. Dogru zaman gelince tabii ki gidecek diyordunuz.
- 2008 yazinda Avrupa'da ismini duyurdu. O yaz Avrupa hayalini gerceklestirebilirdi. Fakat gitmeden önce Galatasaray'a kupa kazandirmak istiyorum dedi. Taraftarin acimasiz elestirilerine, basinin özel hayati üzerinde kurdugu baskiya ve dogru düzgün bir kadro kuramayan yönetime aldirmadan 3 yil daha oynadi.
- Basarisiz gecen 3 yildan sonra takim 6. olup Avrupa kupalarina katilamadi. A. Madrid'in yillardir israr ettigi teklifi reddettiginde tekrar Avrupa piyasasina girmesi icin 2012 yilinda sampiyon olup, 2013 yilinda CL de oynayip, ancak 2014 sezonunu yazinda kulüp aramasi gerekecekti.
- Bu da demektir ki 24 yasinda degil 27 yasinda Avrupa'ya gidecek. Kusura bakmayin ama üst düzey kulüpler Türkiye liginden 27 yasindaki futbolcuyu almazlar. Acik ve net.
- Su an Arda Turan bütün Avrupa tarafindan taninan bir oyuncu. Selcuk Inan'i ise henüz kimse tanimiyor. Arda Galatasaray'dan ayrilmak icin son treni bekledi. Onu da kaciracak hali yoktu. Adama cok haksizlik ediyorsunuz. Ayiptir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
+1905