Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1403
Cevap
213950
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ... (71. sayfa)
S
10 yıl
Er

Arkadaşlar sizlere biley danışacağım.10 gün önce 43000 km bir araç aldım heves yol yapıyım dedim çatalca ya gittim dönüşte göktürkde yol çalışması var malum sağ ön tekeri farkına varmadan çukura vurdum ah vah ettim devam ettim.Bu gün izmite yola çıkarken teker havasını aaz inik gördüm yolda hava basarım dedim ama malum yola çıkınca amca izmitte hava basmaya indim havası 18/20 civarına kadar düşmüştü.yolda lastikçiye uğradım iki yerden hava kaçırıyordu.kastikçi söktü bu lastikten hayır gelmez yol yapmışsın bu halde dedi iç kenarları yer yer beyazlamış gibiydi.Stepneyi taktı Stepneyi çıkma bi lastik taktı benim lastiğe bitik yolda gümleyebilirdi falan dedi acaba lastiği iç mi etti yada doğrumı söylüyor kafama takıldı cevaplarsanız sevinirim



B
9 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: slhcglyn

Merhaba

C230 Kompressör Mercedes aracımın lastiklerini değiştireceğim. Araç 2005 model ve 2005 yılından beri fabrikadan gelen lastik modeli kullanıldı.

Aracın sıfırken üstünde gelen lastik önle 225-45-17 arkalar 245-40-17 lastik modeli ve markası Continental Sport Contact 2.

Bu yıl bu lastiği ülkemizde bulmak bir hayli zor. Çünkü yeni modeli CSC 5 çıkmış.

Asıl soruma geleyim aracım 192 beygir ve CSC 2 lerden çok memnunum deseni olsun yol tutuşu ve sesi olsun.

CSC 5 ler nasıldır özellikle bu ebattakiler kullanan veya bu tarz bir araçta kullanan varsa yorumları benim için çok değerlidir. Şimdiden cevap veren arkadaşlara

teşekkür ediyorum.

Bende 2013 mers var glk continentalin dediniz lastigi uzerinde geldi oldukca basarili biraz ses yapiyor oda yuksek hizda islak kuru hafif karli zeminde mukemmel fazla karda denemeyin bile cok kotu arabayi vurdum bu yuzden kaydirdi biraz kaskodan hallettik KIS ICINDE CONTI VIKING ALDIM COK IYI



E
9 yıl
Yüzbaşı

Alın size cevap:


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERKOLGENCER -- 3 Mart 2015; 12:53:38 >


Bu mesajda bahsedilenler: @basbinar
M
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Nokian Lastikleri

quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Selamlar, nokian lastik sitesini incelediğimde v serisi yazlık lastik açıklamalaiında sessizliğe açıklama getirilmişken h serisinde ekstra bir açıklama yok malesef, aracım 2009 model accord malum japon arabalarında yol sesi derdi var nokian lastiklerde sessizlik konusunda iyi fakat lastik modelleri arasında en sessizi hangisi mesela v serisimi h serisimi yoksa farklı bir modelmi , kullanmış olduğum arabaya v serisi lastik hız kapasitesinden dolayı daha mantıklı ama sessizlik benim için öncelik, yardımcı olacak arkadaşlar var ise yada nokian lastik yetkilisi detaylı bir bilgi verirse memnun olurum.

Merhaba;
Nokian H ve Nokian V yeni yüksek teknoloji ile geliştirilmiş ortak desen ve tasarımı kullanmaktadır.Tercih yapılır iken kullanım koşullarınız göz önünde bulundurulmalıdır.Lastik hız grubu arttıkça lastik sertleşir.V deseni H desenine göre daha serttir.Lastiğin sessiz olmasındaki en büyük etkenler kanal yapısı ve yumuşaklığı dır. H deseni V desenine göre daha yumuşak olduğundan ses oranı da düşük olur.Genel olarak Nokian lastikleri sessizlik konusunda tüm beklentilerinizi karşılayacağı için size sadece kullanımınıza uygun hız grubunu seçmek kalıyor.
Saygılarımızla;

http://www.lastiknokian.com/lastikdetay.aspx?URUNID=30
linkinizde bulunan;

195/65 R 15 91 V lastiğinin sesi 71 desibel görünüyor
ve
195/65 R 15 91 T lastiğinin sesi de 71 desibel görünüyor

desibellerinin aynı olmasının sebebi nedir acaba.

Saygılarımla,



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.