Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
64
Cevap
3199
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Cevap: 'Türkiye'de Yılın Otomobili' için finalist 7 otomobil belli oldu (4. sayfa)
S
geçen ay
Yarbay

Yalnız şu an ulaşılan üretim kapasitesi ne bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla banttan çıkan satılıyor hala. Ben geleceğini parlak görüyordum ama bilmiyorum. Yani ikinci bir devrim olmasına da müsade etmez artık millet diye umuyorum. Çaykur'lar, belediyeler, geçiş garantili köprüler yolar, daha bir çok şey yıllık bir ton zarar ederken, hazineden bir ton bütçe alırken, varsın 5 sene-10 sene biraz zarar da etse bence asıl bu desteklenmeli. A.Ş. üstüne A.Ş tonlarca firma sahibi devlerin vergi borçları silineceğine TOGG a güzellik yapılsın. Ben de hayatımda Akp ye oy vermedim, vermeden de gidecekler muhtemelen ama Togg başka Erdoğan başka. Araca bakmak lazım asıl. Bence o segmentte pırıl pırıl araba. Tamam yazılımı daha yeni, problemli olabilir. De Tesla'nın otonomunun da misal aslında seviye 2 mi ne olmasına rağmen 3 gibi pazarlanıyormuş. Ki Türkiye şartlarında olasılıklar, hesaplamalar 10 katına çıkacağından seviye 1 sayılır o. Yaya yolunda sürekli yayaya ver de gör bakalım, arkadan gelen tamponuna giriyor mu. Önce arkadaki aracın yolcusunu tespit edecek, telefonla oynuyor mu ne yapıyor bakacak, ona göre yayaya yol vermeyi hesaplayacak. Selektör yapanlar, makas atanlar, çakarlılar, bunları hesaba iyi katması gerekecek yoksa şöförüne dayak yedirtir bolca. :)

Bizim muhalif kesimin Akp öncesi yerli malı haftalarını unutmaması lazım, vergi kutsaldırı unutmaması lazım. Eğer bu yeni düzene alışıp gidilirse onlardan farkımız kalmaz. Şu 30 bakan 1 ay ilçe ilçe miting yapacağına bu konu için mitingler yapsaydı belki daha faydalı olurdu. Ama tabi diyenin önce kendi örnek olması lazım. Din iman Togg diyen diyanet, mercedesine aşk şiirleri paylaşımı yapıyordu. Halkla biriz diyen 500 binlik rolex takıyor. Pardon da Türkiye'nin hiç mi yerli saat üreticisi yok. Arıkan saat Wainer'in lisansını falan almıştı, konya saat de üretim yapıyordu sanki, Nacar üretiyor muydu emin değilim.




Bu mesajda bahsedilenler: @gun
G
geçen ay
General

Şöyle düşünün üretim sıkıntısı yaşıyorlar nedenide parça bulamamaktan.

Hal böyle iken yedek parçada bulunmaz. Üstelik Türkiye’de az satılıyor 100 tane aynı araçtan satmışlar yedek parça tutmuyorlar, yurt dışından geliyor oda sorun olsa yandın.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ALBAY
G
geçen ay
General

Katılıyorum müthiş bir araba ama sedan ya millet ondan hor görüyor bence. Daha doğrusu bayanlar tercih etmiyor erkeklerde mecbur kalıyorlar. Bizimki kabul ettikte aldık şimdi başka arabaya binmiyor.

3 milyonluk modelde esas önemli olan %50 fazla batarya ve iki kat motor gücü bence. Ben otobanda hızlı gitmeyi severim o yüzden o model mesela daha uygun bence ama şu araç %10’u geçerse aradaki fark kapanırsa onla değiştiririm.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @juba09
C
geçen ay
Yarbay

Acelen ne, önce bir stoklar dolsun, Avrupa'ya satışlar başlasın. Ekonomi rayına otursun sonrası kendiliğinden gelir. 20-25 yıl sonra anca Avrupalılar gibi ucuz araba alabilirsin. hayale kapılma




Bu mesajda bahsedilenler: @XemreG
S
geçen ay
Yüzbaşı

Tığ gerceekten harika iş çıkardı,cherry de güzel ama malesef yedek parça sorunu var, far için bile 6 ay parça beklendigini duydum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
geçen ay
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: souledge

Tığ gerceekten harika iş çıkardı,cherry de güzel ama malesef yedek parça sorunu var, far için bile 6 ay parça beklendigini duydum
Hocam far 3 senede geliyormuş. Tampon ve çamurluk 5 sene. Kesin bilgi yayalım lütfen.





< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.