PATLATILAN BALON: 0
BALONLARI KAPAT
H

Teğmen
18 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
150 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
Modern Warfare 5vs5 Rekabetçi Maç Sistemi
Merhabalar, Call of Duty Modern Warfare oyununda 5vs5 search and destroy maçlar atabileceğiniz ELO sistemli bir discord kurduk. Atılacak maçlar oyunun pro ligi olan CDL(Call of Duty League) kurallarına üzerine yapılacak ve bu sayede rekabetçi oyunda yer almaması gereken çoğu şey yasak (claymore,proximity mine gibi ekipmanlar; shotgun ve lmg'ler gibi silahlar ve genel olarak silahlara takılan bazı eklentiler) , bunlar da oyunun arayüzünde resimde görüldüğü gibi ünlem işareti ile size gösteriliyor yani ezberlemenize gerek yok. Yani bir bakıma COD'un valorantı, cs go'su veya rainbow six siege modu olarak düşünebilirsiniz. Warzone, valorant, r6 gibi oyunları oynayıp sıkılan ve yeni bir oyun arayanlar için denenmesi gereken bir mod. Çoğu insan son dönemlerde COD'u sadece warzone'dan ibaret sanıyor ancak bu mod son derece rekabetçi ve eğlenceli maçların dönebildiği ortam sağlıyor.

Discord link : https://discord.com/invite/mEEtGf5XrF
H
4 yıl
COD Modern Warfare Custom Game Ekibi
Oyunda herhangi bir rekabetçi mod olmadığı için belli bir süre sonra sıkıyor aynı modları oynamak. Aramızda custom game attığımız bir ekibimiz var. Eğer böyle oynamak isteyen rekabetçi 18 yaş üstü oyuncular varsa. Discord'dan veya battle app'den ekleyebilir. Genelde oyunun pro liginde olan search and destroy ve hardpoint gibi modları oynuyoruz. Gerçekten çok eğlenceli oluyor ancak dediğim gibi oyunu üst seviyede oynayan oyuncuların zevk alabileceği bir ortam bu yüzden casual birkaç maç girip çıkacak veya oynarken konuşmayacak, info vermeyecek veya sadece kendi oyununa bakacak ve birlikte birşeyler yapmaya çalışmayacak arkadaşların zevk almayacağı için eklememesini rica ediyorum

Discord : Reddington#0239
Battlenet App : Reddington#21113
H
5 yıl
Sezonluk paket ortak
Fenerbahçeli beşiktaşlı veya trabzonsporlu bir ortak arıyorum. Özelden ulaşın.
H
6 yıl
Türknet Rezaleti
Neredeyse 1 aydan fazladır sürekli kopma sorunları yaşıyorum ve bu süreçte sürekli destek kayıtları açtım, defalarca sadece birkaç saat internet kopmadı diye sürekli destek kaydı kapatıldı ve sorunun nedeni araştırılmadı ve en sonunda internet tamamen gittikten sonra evime kadar gelen türknet saha ekibi yanımda santraldeki türk telekom görevlisi ile yanımda konuştu ve yazın kaldırımlar yenilenirken yapılan kazı çalışması sonucu internet kablolarında topraklanma olduğunu açık açık itiraf etti ve resimde görüldüğü gibi şuan internet kullanılmaz halde. Geçen sene hat zayıflamam 20 db diye üzülürken 2019 yılına gireceğiz ve hat zayıflaması şuan 41 db. Gerçekten türk telekom interneti ileri taşıyor ülkemizde. Sorun türk telekom taraflı da olsa türknet servis sağlayıcım olarak türk telekomu bu kabloları değiştirmesi veya bakım yapması için zorlaması lazım çünkü 1 hafta geçti olayın üzerinden ne arıyorlar ne de forumdaki yetkili cevap veriyor. Destek kaydı tam 8 gündür açık ve tek bir cevap bile yok. Kendi servis sağlayıcımdan daha fazla türk telekom arıyor beni ve türknetin arıza kaydı bırakması veya mail atması gerekli diyorlar. Gerçekten kafayı yemek üzereyim çünkü bu kabloların bozuk olduğu herkes tarafından bilinse de kimse gelip bir bakım çalışması yapmıyor.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
6 yıl
Türknet Offline Mod
Yine her zamanki gibi yaz tatili bitti ve tekrar İstanbula döneceğim ve faturasını ödediğim internet hattım tam 10 gündür offline gözüküyor ve ne forumdaki yetkili mesajıma geri dönüyor ne de herhangi bir müşteri temsilcisi aradı.< Resime gitmek için tıklayın >
H
6 yıl
Tek Kablo Üzerinden Çift Hat
Apartmandaki ankastreden daireme yeni kaliteli bir CAT6 kablo döşettim ve gördüğüm kadarıyla 8 farklı kablo var CAT6da ve sadece 2'sini kullanıyorlar hem aşağıda ankastrede hem de evde modeme gelen kabloda. Şimdi sorum şu : ben hali hazırda Türknet kullanıyorum ve bu interneti iptal etmeden veya kapattırmadan, millenicomdan da bir abonelik açsam aşağıdaki ve evin içindeki CAT6da hala 6 adet kullanılmayan kablo var bunlardan sorunsuz bir şekilde bir internet hattı daha olabilir mi ? Bunu yapmak isteme sebebim ise şu : Türknette eski aboneyim ve 75 mbps tarifem var ama YAPA altyapısında değilim bu yüzden eğer iptal edip geçersem ve millenicomdan memnun kalmazsam geri Türknete dönmek istersem sadece 35 mbps veriyorlar bildiğiniz üzere. Yani kısacası sorum şu : Bir CAT6 kablo üzerinden birden fazla telefon/internet hattı olur mu ?
H
6 yıl
2 gündür internet yok
Arkadaşlar bundan sonra sakın Türknetten destek kaydı acmayın çünkü bırakın çözmeyi olan interneti de kesiyorlar. Tam 2 gündür internet yok internet ışığı yanmıyor ve sorun kesinlikle benden kaynaklı değil çünkü türknet ip vermiyor hatta ve müşteri hizmetlerinde hali hazırda kaydım olduğu için yeni kayıt açamıyorum ve forumdaki yetkili keyfince mesajlara bakıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
H
6 yıl
FastPath moddan çıkardılar,geri geçirmiyorlar !
Haziranın 4ünde online işlemlerden destek kaydı açmıştım hız sabitlemesi yapılması için ve kayıtta o kadar söylememe rağmen hattımı fastpath moddan interleaved moda geçirmişler santral üzerinden. Ve şimdi tekrar geri fastpath moda alınması için neredeyse 1 haftadır defalarca destek kaydı açtım, tüketici şikayeti yazdım ve BTK'dan yaklaşık 10 tane şikayet yazdım. Müşteri hizmetleri telefonla aramıyor zaten. Forumdaki yetkili VAE üzerinden hizmet aldığım için FastPath moduna alamadıklarını söyledi ancak benim hattım zaten VAE üzerinden tam bir buçuk senedir FastPath mod üzerinden hizmet alıyordu, yani düpedüz yalan söylüyorlar, sırf türktelekomun santralini arayıp laf geçirtemedikleri için böyle bişey uydurdular şuan. Forumda bile bir sürü türknet kullanan buldum VAE üzerinden ve hat değerlerini paylaştıkları için fastpath modda kullandıkları açık açık yazıyor. Bütün bunlara rağmen günlerdir beni süründürüyorlar. Online oyun oynayarak para kazanan biriyim bu yüzden hattımın Fastpath modda olması çok önemli.

< Resime gitmek için tıklayın > - Burada da gördüğünüz gibi bu ayın 3'ünde yaptığım hız testi ve 7 ms pingim var ve bir gün sonra destek kaydından sonra bu değer 20-50 ms arasında değişiyor. Bu arada donanımsal veya bina içi tesisatta hiçbir değişiklik olmadı o yüzden bunlara suç atamazlar.

< Resime gitmek için tıklayın > - Burda da yine gördüğünüz gibi VAE üzerinden FastPath mod üzerinden hizmet alan başka birisi.

< Resime gitmek için tıklayın > - Yine burada VDSL üzerinden VAE olarak FastPath moddan hizmet alan başka birisi.

Eğer bu bugün içerisinde düzelmezse bayramdan sonra iptal edip başka bir servis sağlayıcıya geçicem çünkü aktif altyapı diye diye neredeyse TürkTelekom'a döndüler. Aynı onların fiber altyapısı gibi birşey YAPA altyapısı. Adı var ama gören neredeyse yok.
H
6 yıl
Paralel Hat
Yeni bir daireye taşındık ve eski oturduğum 40 yıllık dairede 75 mbps hız alabiliyordum ve SNR değerim 20 db civarındaydı. Yeni dairede cat6 döşeli olmasına rağmen hat değerleri aşağıdaki gibi ve sanırım evdeki paralel hattan kaynaklanıyor. Demek istediğim apartmandaki ankastreden daireye gelen telefon hattını 3 odaya dağıtmışlar yani modemi hangi odaya bağlarsam bağlayım prize çalışıyor. Yani kabloya ek yapmışlar galiba diğer odalara taşımak için bu da hattın SNR marjını düşürüyor gibi geliyor bana. Paralel bağlantıyı iptal edip sadece tek bir odada çalışmasını nasıl sağlarım bilgisi olan var mı ?

< Resime gitmek için tıklayın >
H
6 yıl
Türknet Açık Açık Yalan Söylüyor
Bundan tam bir buçuk sene önce AKK'den bıktığım için Türknete geçmeye karar verdim ancak ESL düzeyinde online oyunlar oynadığım için ping benim çok önemli bir unsurdu ve forumdan görüştüğüm yetkililer eğer Türknet'e geçersem hattın durumuna göre hızımı 100 mbpse'e kadar çıkaracaklarını ve hattımı FastPath moda alacaklarının sözünü verdiler ki yaptılar. Daha sonra başka bir yere taşındığım için nakil yaptırdım. Daha yeni bir binada yaşıyor olmama rağmen SNR marjı dalgalanmaları meydana geliyordu ve bu ayın 4'ünde destek kaydı açtım ve bir de ne göreyim hattı kafalarına göre fastpath moddan çıkarmışlar ve şimdi de forumdaki yetkili VAE kullandığım için fastpath moda alamayız diyor ancak daha bir kaç gün öncesine kadar bu hat zaten fastpath moddaydı ve tam bir buçuk senedir fastpath modda kullanıyorum. Elimde hız testleri, oyun içi ping değerleri vs. bir sürü kanıt var. Kendileri bana bunu sözünü vermişti, şimdi ise geri alamayız diyor. Gerçekten sorun 1-2 gün içinde düzeltilmezse iptal dilekçesi vereceğim.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da Haziranın 3'ünde yapılmış bir hız testi.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.