Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
526
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türknet Açık Açık Yalan Söylüyor
H
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bundan tam bir buçuk sene önce AKK'den bıktığım için Türknete geçmeye karar verdim ancak ESL düzeyinde online oyunlar oynadığım için ping benim çok önemli bir unsurdu ve forumdan görüştüğüm yetkililer eğer Türknet'e geçersem hattın durumuna göre hızımı 100 mbpse'e kadar çıkaracaklarını ve hattımı FastPath moda alacaklarının sözünü verdiler ki yaptılar. Daha sonra başka bir yere taşındığım için nakil yaptırdım. Daha yeni bir binada yaşıyor olmama rağmen SNR marjı dalgalanmaları meydana geliyordu ve bu ayın 4'ünde destek kaydı açtım ve bir de ne göreyim hattı kafalarına göre fastpath moddan çıkarmışlar ve şimdi de forumdaki yetkili VAE kullandığım için fastpath moda alamayız diyor ancak daha bir kaç gün öncesine kadar bu hat zaten fastpath moddaydı ve tam bir buçuk senedir fastpath modda kullanıyorum. Elimde hız testleri, oyun içi ping değerleri vs. bir sürü kanıt var. Kendileri bana bunu sözünü vermişti, şimdi ise geri alamayız diyor. Gerçekten sorun 1-2 gün içinde düzeltilmezse iptal dilekçesi vereceğim.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da Haziranın 3'ünde yapılmış bir hız testi.

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
U
6 yıl
Yarbay

TT santrali arayıp hizmet numarasını vererek hattı FP aldırabilirlerdi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Aynen öyle bu gibi işlemlerin artık standart olması lazım ama yok tam 9 gündür destek kaydı açık sorunu çözmedikleri gibi pingin iyice içine ettiler bir de sonra üstüne VAE olduğunuz için fastpath alamayız demiyor mu insan çıldırıyor. Bunlar yakında hızımızı 1 mbps filan düşürür kendi kafalarına göre sonra bize gelip sizin paketiniz zaten 1 mbps'idi derse şaşırmayın. 2019 başında şu AKK kalksın mutlaka Türk telekom veya başka bir sağlayıcıya geçicem. AKK yok diye 700 lira cayma bedeli ödedim geçtim. Geçtiğim günden bu güne hergün kötüye gittiler. Müşteri hizmetlerini kaldırdı adamlar resmen ya, kimseyle iletişime geçemiyoruz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ULTILIX
U
6 yıl
Yarbay

Geçen seneki hız problemim 6 ay yoğun bir şekilde sürdü (3 megabiti göremiyorduk)
Anca Eylül ayında düzelttiler şimdi de ocak ayından beri gecikme sorununu düzeltemiyorlar sorunun olduğunu kabullendiler tt kaynaklı dediler fakat hala düzeltmek için bir adım atılmadı.
Kendi backbone çekmeden uygun fiyata hizmet vermeye çalışan firmaların sonu bellidir.




Bu mesajda bahsedilenler: @hasretdinho
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.