C

Çavuş
16 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 ay
Güvenlik kamerası, soru ve tavsiye isteği
Merhaba,
5. kattan, arabamı park ettiğim alanı kontrol etmek için kamera arıyorum. Amacım; arabayı, sitedeki cocuklar cizip zarar veriyor, bunu tespit etmek. Kimin cizdiğini tahmin ediyorum ama kanıt olmadan suçlayamam.

Bunun için sürekli kayıt değil, hareket algıladığında kayıt etmesi gerekiyor. 5. kattan arabanın olduğu mesafe 20-30metre. Bu uzaklıktan hareket algılaya bilir mi?

Hareket algılma sistemi nasıl calısıyor. Kamranın yakınından bir şey geçtiğinde mi, yoksa ekranda pixel değişikliği olduğunda mı? Ağer Pixel değişikliğinden hareket algılıyorsai uzaklığın bir önemi yok, bana uyar.

İnternette araştırdım çok fazla seçenek var. Sürekli kullanmayacağım için kablolama, monte etmeye gerek olmayan bir kamera olursa çok iyi olur. görüntü kalitesi çok çok iyi olmasına gerek yok.

teşekkür ederim.
C
3 yıl
Bu sistem ne kadar eder?
Herkese Merhaba,

Doğru yere mi yazıyorum emin değilim...
imac aldığım için kullandığım PC boşa çıktı, satmak istiyorum.
Fakat uzun zamandır fiyatları ve sistemleri takip etmediğim için yardıma ihtiyacım var.
Aşağıdaki özelikleri yazılı olan sistem ne kadar eder? Satabilir miyim?

Teşkkürler.

Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz İşlemci
Asus P5Q-PRO Anakart DDR2 8GB RAM
120GB SSD HARD DISK + 500GB SAMSUNG HDD
GeFORCE GTX 460 1GB Ekran Kartı
SAMSUNG 226BW 22" Monitör
LOGITECH 2+1 HOPARLÖR
COOLER MASTER KASA
C
8 yıl
Tivibu Ev Yeni Yazılım
Merhaba,

Tivibu yeni yazılımla baştan aşağı değişiyor, çok güzel özelikler geliyor. Yeni yazılımı bazı cihazlar almış diğerleride sırayla alacakmış. Yeni yazılım alan üyelerden ekren görüntüsü paylaşanlar var. Ben yazılımı manüel güncellemek için baya uğraştım olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, sırayla yeni yazılım tüm kullanıcılara gelecek dediler. Bu sıra neye göre belirleniyor dedim, bilmiyorum dedi.

Benim cihazım airties 7200. Henüz yeni yazılım gelmedi. Yeni yazılım gelen arkadaşlar buradan ne zaman geldiğini, cihaz modelini paylaşa bilir mi? Sıra beklemeden manüel yüklemenin bir yolu varmı? Bunla ilgili internette hiç bilgi bulamadım.
C
12 yıl
SANEI N10 Root ve Rom Yükleme
Cihaz henüz mayıs 2012 üretimli olduğundan internette çok az kaynak var. Cihazı aldığınızda android 4.0.3 versiyonuyla geliyor. Fakat 4.0.4 ün çok daha stabil çalıştığı söyleniyor ki videolarda incelemelerde sizde görebilirsiniz.

Ben Cihazı aldıktan sonra root işlemini sorunsuz yaptım. "AllWinner Mode" programıyla cihazı samsun i9100 veya motorola xoom gibi gösterebiliyosunuz. Fakat keşke hiç yapmasaydım. Cihazı simdi eski haline getiremiyorum. Fabirka ayarlarına döndüm programı sildim, bir sürü şey yaptım eski haline dönmüyor. Cihaza ayarlar da baktığımda "AllWinner Mode" programında sectiğim marka ve model görünüyor. Ekranda çözünürlük, program ikonlar vs hepsi küçüldü. Bir türlü eski haline de dönemedim.

Daha sonrahttp://www.szampe.com/support_down.asp?id=771 adresinden 4.0.4 e yukseltmek için dosyaları indirdim.http://www.youtube.com/watch?v=yOSQjp8m7Nc buradaki göseterilen ve internette aradığınızda çeşitli sitelerde gösterildiği gibi defalarca yapmama rağman başarılı olamadım.

Sanırım hepsi "AllWinner Mode" programından kaynaklanıyor.

Ben cihazı nasıl ilk alındındığı haline (AllWinner Mode programında secilen samsun I9100 ve Motorola Xoom gibi değil de) orjinal haline nasıl getirebilirim? Bundan sonra sizce 4.0.4 ü yükleye bilirmiyim.?
Teşekkürler...
C
12 yıl
Filesonic Hesabım Otamatik Yenilenmiş Fakat
Merhaba

Filesonic Hesabım Otamatik Yenilenmiş Fakat kredi kartı ekstreme baktığımda paraçekilmemiş gördüm. paypal hesabımı kontrol ettiğimde de para çekilmemiş.
Yani kontrol etiğim kadarıyla kredi kartımdan para çekilmemesine rağman 6 aylık aboneliğim tekrar 6 ay uzadı görünüyor.


Kredi kartı eski hesap özetlerine baktığımda "SEGPAYEU.COM GIBRALTAR" adıyla kredi kartımdan para çekilerek ilk üyelik gerçekleşmiş. fakat 2 kez aynı yerden parada çekilmemiş.

hiçbir şekilde haberim olmadan sürekli hesabından para çekilipte ilerde süpriz bir borcla karsılasmaktan cekiniyorum. ama hicbir yerde de para çekilmiş görünmemesine rağman üyeliğim uzatılmış.

bilginiz varsa lütfen paylaşıp yardımcı olurmusunuz.
teşekkür ederim.
C
13 yıl
Popcorn Hour da YAMJ movie jukebox kurdum ama IMDB den ayrıntılı indexlenmiyor.
Sonunda popcorn a110 da yamj movie jukebox u calıstırabildim. Filmleri harici HDD saklıyorum. USB den takılı Harici HDD cok basit bir sekilde kurulup calıstırmama su link yardımcı oldu. Sorun yasayan arkdaslara diğer hic bir yere bakmadan bu linkden yararlanabilir http://forum.donanimhaber.com/m_36541276/mpage_23/tm.htm "rccol" arkadasa cok teşekür ederim. kimsenin akıl edemediği YAMJ klasorunuda içinde ki ayarlarıyla beraber internete yuklemiş. oradan indirip sadece bir kac dk içinde ayarları yapıp kurulumu yapabiliyorsunuz.

benim sorunum şu. hdd de filmlerin oldugu yerde programın olusturdu gu index.html dosyasını tıklayıp calıstırdıgımda gelen sayfada imdb den duzgun calisan jukebox daki gibi verilerin hepsinin gelmemesi.sol tarafta film türlerine göre, yönetmene göre tarihe göre listeleyebileceğim secenek gelmiyor. Filme tıkladıgımda acılan sayada ise. imdb puanı oyunca, yönetmen, konusu, gibi bilgilerde gelmiyor. sadece filmin cozunurluk, codec, sesle ilgili bilgileri geliyor.

HDD klasor ve filmler su sekilde.

HD/A.FILM, B.FILM, C.FILM .... seklinde klasorler ve kalsor içinde HD/A.FILM/FILM.ADI.[2010].MKV seklinde.

sorun nedir sizce?
C
13 yıl
Popcorn Hour da YAMJ movie jukebox harici hdd kuruluyormu
popcorn hour a110 sahibiyim. forumda konuları takip ettim. Fakat tam aradığım cevabı bulamadım.

Popcorn Hour da YAMJ movie jukebox harici hdd kuruluyormu? Filmlerim hep harici hdd de network ten pc baglanıp izlemek çok mantıklı değil bence. Çünkü hem pc hem tv hemde popcorn açık olursa gersiz yere enerji tüketimi artacak. Gene aynı sekilde popcorn a dahili hdd takmakta öyle

en mantıklısı jukebox u harici hdd kurabilmek. bunu yapabilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
C
15 yıl
lcd tv + popcorn hour sistemi için tavsiye ses sistemi
Konuyu yazmadan önce bu forumdan baya bir yazı okudum. tam aradığım cevaplar olmasada yol gösteren bilgilerde vardı. Fakat çok yeterli gelmedi

Filme ve müzik hayatımda çok önemli yere sahipler. Alacağım ses sistemi hem film hemde müzikte beni memnun etmeli fakat illa seçim yapmam gerekirse ağırlıklı olarak film için bir sistem düşünüyorum. zira film için iyi bir sistem müzik içinde iyi olur heralde

Lcd tv + popcorn hour (full hd filmleride gösteren medya oynatıcı) sisteme araıyorum bu ses sistemini. ayriyetten etrafta satılan paket sistemlerdeki dvd/divx player olmasa da olur. kolonlar amfi ve subwoofer lı bir sistem alsamda bütçemi geçer heralde. hazırsistemlerde de hangi marka model olsun karar veremedim. bütçem 1500tl civarı.
önerileriniz bekliyorum. teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.