Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
927
Tıklama
0
Öne Çıkarma
lcd tv + popcorn hour sistemi için tavsiye ses sistemi
C
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Konuyu yazmadan önce bu forumdan baya bir yazı okudum. tam aradığım cevaplar olmasada yol gösteren bilgilerde vardı. Fakat çok yeterli gelmedi

Filme ve müzik hayatımda çok önemli yere sahipler. Alacağım ses sistemi hem film hemde müzikte beni memnun etmeli fakat illa seçim yapmam gerekirse ağırlıklı olarak film için bir sistem düşünüyorum. zira film için iyi bir sistem müzik içinde iyi olur heralde

Lcd tv + popcorn hour (full hd filmleride gösteren medya oynatıcı) sisteme araıyorum bu ses sistemini. ayriyetten etrafta satılan paket sistemlerdeki dvd/divx player olmasa da olur. kolonlar amfi ve subwoofer lı bir sistem alsamda bütçemi geçer heralde. hazırsistemlerde de hangi marka model olsun karar veremedim. bütçem 1500tl civarı.
önerileriniz bekliyorum. teşekkürler..



A
15 yıl
Yarbay

Harman Kardon HKTSXX hoparlör seti olabilir. Popcorn sesi çözüyor mu bilemiyorum ama mkv izleyeceğiniz düşüncesi ile zatn en fazla dts olduğunu düşüdnüğümden avr olarakta yamaha 363, 463, yada harman kardon 155,255 olabilir. Bütçede kırılma noktasındasınız. Benim tavsiyem bir süre daha para biriktirme ve araştırmaya devam ederek daha iyi bir set hedeflemeniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.