J

Yüzbaşı
04 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
141 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
5 yıl
Turkcell Katlanan İnternet Yalanı
Merhaba, öncelikle iyi bayramlar hepinize turkcell ile bir problemim var. Size anlatayım burada bilgili kardeşlerim varsa ben haklı mıyım haksız mıyım haklıysam bu konuda ne yapabilirim paylaşımda bulunurlarsa sevinirim. Öncelikle ipad tabletimde kullandığım faturasız bir data hattım mevcut. Geçenlerde tatilde vs kullanırım hem de hat kapanmasın diye ufak bir paket alayım dedim. Sonradan turkcell’in katlanan internet kampanyasını gördüm. Bunu görünce en yüksek dataya sahip olan 3 aylık 15 gb paketini alıp daha sonra katlamak daha avantajlı geldi. Kampanya sayfasını inceledim. Kampanyaya kimler katılabilir kısmında tam olarak şöyle yazıyordu.
“Aktif bireysel ön ödemeli ses veya data hattına sahip müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilirler.”
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu sayfanın ekran görüntüsünü aldım ve iyice emin olmak için müşteri hizmetlerine durumumdan, kullandığım tabletten, benim bu kampanyadan yararlanıp yararlanamayacağımı sordum. Bana yararlanabileceğimi söyledi
< Resime gitmek için tıklayın >

Neyse ben kampanyadan yararlanabileceğim güvencesini aldıktan sonra paketi 3 ağustos tarihinde 99₺’ye satın aldım ve ardından dijital operatöre giriş yaparak katlamayı denedim. Karşıma bu hata mesajı çıktı.
< Resime gitmek için tıklayın >

Müşteri hizmetlerine başvurdum hemen. Bana bir dijital operator üzerinden ekran görüntüleriyle birlikte bir talep oluşturmamı söyledi. Dediklerini yaptım ve 4 ağustos tarihinde talebimi oluşturdum.

Bir kaç gün sonra turkcell tarafından arandım ve bana haklı olduğumu bu kampanyadan yararlanabilmem gerektiğini ilgili birimlerin inceleme başlattığını söyledi, teşekkür edip kapattım.

Bir gün sonra falan kampanya sayfasında kimler yararlanabilir kısmında “data hatları”’nı kaldırıp sadece ses hatlarının yararlanabileceğini belirttiklerini gördüm. Ben hafiften huylanmaya başladım.
< Resime gitmek için tıklayın >


Sonrasında ne arayan oldu ne soran. Kampanyanın bitimine yakın (9 ağustos) müşteri hizmetlerine kampanyanın biteceğini benim talebimin ne zaman sonuçlanacağını sordum. Çözdükleri zaman bana ulaşılıp yardımcı olacakları bilgisini aldım.

En son bu sabah turkcell tarafından arandım (14 ağustos) ve bana talebimi sonuca ulaştırdıklarını. Benim data hattım eski olması sebebiyle bu kampanyadan yararlanamayacağımı söylediler. (2013-2014 tarihlerinde falan almıştım sanırım) Sinirlenip bunun ne saçma bir şey olduğunu. Web sitesinde böyle bir bilginin olmadığını, Sırf kampanyadan yararlanmamam için böyle saçma bir şey uydurduklarını söyledim. Bir şey yapamayacaklarını söyleyip kapattılar.

Evet durum böyle gelişti. Hala sinirliyim açıkcası. Hattım eskiyse ben nasıl oluyor da yeni çıkmış paketleri alırken bir sorun yaşamıyorum da katlamaya çalıştığımda problem çıkıyor? Bana sanki sırf yararlandırmamak için uydurulmuş bir bahane gibi geliyor veya sinirli olduğum için yanlış değerlendiriyorum bilemiyorum. Aklı selim düşünebilen ve bu konuda bilgili arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacım var. Hakkım gasp edilmiş gibi hissediyorum. Ben bunu böyle bırakmaya niyetli değilim arkadaş. Beni bu şekilde başlarından savamazlar. Yapabileceğim bir şey var mı? Tüketici heyeti
falan az da olsa yardımı olabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
J
5 yıl
.
7016 ile başlıyor sanırım kutusunda yazdığına göre
J
6 yıl
infinity gauntlet hakkında
Öncelikle merhaba, zamanında infinity war hikayesini okurken de aklıma takılmıştı. Şimdi bu infinity gemlerin hepsini birleştirdiğin zaman bildiğin hayal edebileceğin her şeyi yapabiliyorsun ama buna rağmen gauntleti adamın elinden defalarca neredeyse çekip alıyorlar. Madem herşeyi yapabiliyorsun yok mu o gauntleti eline kenetlemenin bir yolu
J
9 yıl
Ücretli Anket
Merhabalar, okul için hazırladığım bir proje için anket dolduracak birini arıyorum. 6 tane soruya 3-4 cümlelik kısa cevaplar vereceksiniz. Karşılığında 5 lira alacaksınız. Sadece çalışanlar veya daha önce bir işte çalışmış olanlar gerekiyor. Konuya yazın. Bende size döneyim.

Teşekkürler.
J
9 yıl
Yakın Bir Arkadaşımla Borç Yüzünden Kavga Ettik Kim Haklı Sizce
Merhabalar şu son ay içerisinde en yakın arkadaşlarımdan birisi diye tabir edebileceğim birisi ile bir borç kavgasına girdik. İkimizde birbirimize kızıyoruz ve hangimizin haklı olduğuna karar veremiyoruz. Bende tarafsız bir bakış açısıyla bakan insanların görüşünü almak istiyorum bu konuda. Her şey bu arkadaşımın geçen temmuz ayında benden para istemesiyle başladı. İnternetten bir şey sipariş edecek ama kredi kartı olmadığı için onun paypal hesabına 85 lira göndermemi yarın ise parayı banka hesabıma yatıracağını söyledi. Bende gönderdim. Parayı aldıktan sonra parayı göndermediği gibi bir daha konusunu bile açmadı. Bende arkadaşım diye ve istemekten utandığım için istemedim. Bir kaç ay geçtikten sonra bu arkadaşın kardeşi benden internetten 60 liralık bir şey alacağını ama kredi kartı olmadığı için benim almamı sonra parayı bana bankadan yollacayacağını söyledi. Gönderdim ama bu sıralar aklımdan kötü bir şey geçmiyor çünkü gayet iyi arkadaşız. Aramızda lafı olmaz durumun olunca gönderirsin gözüyle bakıyorum. Neyse bir kaç ay daha geçti bu arkadaşın kardeşi benden 70 liralık bir şey daha istedi. Ben tekrar yolladım ama sürekli alana kadar göndereceklerini söyleyip aldıktan sonra bir daha konusunu bile açmamaları sinirime dokunmaya başlamıştı. Gerçi yalan yok söylediğine göre kardeşi bir kere bankamatikten parayı yollamayı denemiş ama becerememiş. Bana söylediğinde bende hepsini birden göndermesini böylece bankaya fazla komisyon ücreti ödemeyeceğini söyledim tamam dedi. Tekrar birkaç ay geçti bu sefer bahsettiğim arkadaşım benden kardeşinin cep telefonuna 20 lira yüklememi ve akşam bana paypaldan parayı atacağını söyledi. Yükledim ve yüklediğimi söylediğimden eminim. Akşam parayı göndermediği gibi tekrardan hiç konusunu bile açmadı.

Şimdi gelelim iplerin koptuğu güne. Ben mart ayına kadar bu borçların hiç konusunu bile açmadım. Mart ayında bu arkadaştan bi 20 lira borç istedim. Tamam dedi yarın göndereceğini söyledi. Ertesi gün bekledim ama yollamadı yarın yollayacağını söyledi tekrar yollamadı. Babasının cuma günü ona para göndereceğini o zaman yollayacağını söyledi. Tamam dedim ve bu sefer bisikletinin Arızalandığını onu yaptırdığını haftaya yollayacağını söyledi. Böyle böyle en az 7-8 kere kesin bir şekilde yarın yarın diye diye 1 ay boyunca oyaladı beni. Gerçi ihtiyacımda yoktu ama ben ona sürekli veriyorum acaba isteyince o bana verecek mi diye deniyordum aslında. Vermediği yetmiyormuş gibi sürekli tuhaf tuhaf bahaneler uydurdu. En sonunda bana kızdı ve beni paragöz ve açgözlü olmakla suçladı. Bana böyle diyince benim beynimdeki şalterler döndü tabi bende direk verdiğim parayı geri istediğimi söyledim. Tamam göndericez dedi ve göndermedi. En son dün tekrardan konusunu açtım. Paramı göndermesini söyledim ve kavga etmeye başladık. Bana seni döverim, insan utanır istemeye, açgözlü, paragöz, ben fakirim sen para içinde yüzüyorsun gibi laflar etti bende ona küfür ettim. En son bir de utanmadan tamam bana 30 liralık bir şey al paranı göndereyim diyince iyice benimle dalga geçtiğini anladım.

Benim asıl sinirlerimi zıplatan şey ise borcunu vermemesinden ziyade sanki ben parayı geri isteyince ayıp bir şey yapıyormuşum gibi davranması ve beni suçlu çıkarmaya çalışması oldu.
Şimdi doğru söylemek gerekirse kardeşinin aldığı borçları bundan sorumlu tutmuyorum. Kardeşi buna nazaran biraz daha dürüst ve insancıl yazın çalışıp ödeyeceğini söylüyor. O yüzden onunla bir problemimiz henüz yok. Zaten sadece kendi aldığı parayı göndermesini söyledim.

Şimdi arkadaşlarım fikrinizi almak istediğim nokta ben bu adamdan paramı geri istemekte hata mı yapıyorum? Yani düşününce gerçekten 100 lira için bu kadar yaygaraya değmez ama benim gücüme giden beni aptal yerine koyması. Üstelik suçu da bende görmesi. Gerçekten verip istememek mi lazım arkadaşlığın kuralı böyle mi? Borcu veren kişinin durumu iyi diye borcu ödememek doğru mu? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tarafsız olarak fikirlerinizi almak istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
J
10 yıl
iktisat bilgisi iyi olan ve para kazanmak isteyen gelsin.
Merhaba arkadaşlar, çizilmesi gereken grafikler var. Yapabilecek arkadaşlar lütfen pm atsın.
J
10 yıl
Dilbilgisi iyi olan ve para kazanmak isteyen gelsin.
Yapılması gereken uzun olmayan bir ödev var. Ben yapabilirim diyenler bana pm atsın.
J
10 yıl
This service is currently undergoing maintence
Playstation store'a girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Birkaç saat önce rahat girebiliyordum, birdenbire oldu. Şu anda girebilen var mı?
J
11 yıl
Neden hep çeyrek bilete çıkar?
Milli piyango yılbaşı çekilişlerinde sürekli çeyrek bilete çıkmasının bir açıklaması var mıdır? Daha önceden yarım veya tam bilete çıkmışlığı var mı?
J
11 yıl
Bu resim hangi albüme ait? (Davetiye İçerir)
Geçen bir yerde denk geldim. Güzel şarkıların olduğu bir albümdü bu ama albümün adını bir türlü hatırlayamadım. Var mı hatırlatacak olan?

< Resime gitmek için tıklayın >

Edit : Hatırlatan ilk arakadaşa arena-tr davetiyesi göndereceğim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.