T

Onbaşı
18 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
15 yıl
vw kafer teknik yardım
arkadaşlar ben bu kafer lerden mutlaka alıcam. forumlarda sitelerde geziyorum, tmm herkes seviyor herkes almak istiyor da bu araç hakkında teknik bilgiye sahip kimse varmıdır forumda. yani bu aracın hangi modeli makbuldür, hangisi daha az arıza çıkartır. mesala alsak haftada bir tamiremi gider bu makinalar. çıkma yedek parçası falan kolay bulumurmu. yakıtı nasıl tüketir. illa modifiyemi ister. kullanan arkadaşlar varsa tavsiyeleri ne olur. en sık hangi sorunla karşılaşılır bu araçlarla. araba bencede mükemmel ama gerçekçi sağlam eleştrisi olan yokmu.

yani kısacası bu arabayı teknik olarak anlatacak bi usta yada kullanan bir arkadaşa ihtiyacıumız var. yardımlarınızı bekliyorum.
T
15 yıl
dell dünyanın en iyi markası fakat almayın
arkadaşlar neresinden başlasam anlatmaya bilemiyorum. xps m2010 modelinin f38fk2j seri numaralı devasa dizüstü bilgisayarını büyük uğraşlar sonucunda bularak aldım. her bilgisayar severin bu makinayı görmesini ve kullanmasını isterim. günün birinde makina her elektronik cihazın verebileceği gibi bir ekran arızası verdi ve servise yolladım hemde bt servisin servis noktasından. kısa sürede değişti ve geldi. sonra bir hafta dolmada hdd hatası verdi, olabilir yine yolladım. işte bu andan itibaren herşey değişti. ürün geri geldi. bu kısmını anlayabilmeniz için ürünün resimlerini incelemeniz gerekecek. ürün çanta şeklini alan çantası ve taşıma aparatı olmayan 8 kg devasa bi diz üstü. en büyük özelliklerinden biride kendi taşıma kolunun olması ve kapatılıp çanta şeklinde taşınabilmesi. ürün gerekli yerlerden kenetlenerek kapanmıyor. geri yolladım. tekrar geldi yine kapanmıyor ve üzerinde ezikler var. yine yolladım. geldi yine çanta şeklini almıyor kenetlenmiyor çünkü kenetlenen tırnaklarını kırmışlar. geri yolladım. yine geldi tırnaklar takılmış fakat tırnakların geçtiği yataklar kırılmış yine gönderdim. geri geldi busefer çekerek açtığımız tırnakları açan açış tuşlarından biri çalışmadı gene gönderdim. (bu arada bu geri gönderdimler bir gün. banageliyor açıyorum artesi gün geri ..:))) 500 600 milyonluk telefon görüşmeleri yaptım. bt servisteki herkesi tanıyorum artık. artık kendileride usandı dedilerki hadi değiştirelim.

bittimi sandınız şimdide ürün yok. iyi tamam bir üst modeli o zaman , oda yok. eeeeeee. eş değer ürün 21 inç dizüstü yok. eeeee neolacak başka ürün teklifi verin. verdiler xps m 1640 . hadi tamam dedik. ama kutusu açılmış ufaktefek çizikleri varmış teşhirmiş ...... dalgamı geçiyorsunuz. ertesi gün , ben pazarlamayla konuştum çizik yokmuş ama kutusu açılmış sadece bakılmış sabrımı deniyorlar heralde.


bende birkaçtane daha delin ürünü var ve çok memnunum nazar değmesin. bir dönem bilgisayarcılık yaptım. eş dost müşteri kim varsa herkese dediğim şuydu. "ben kimseye marka öneremem risk alamam ama dell e kefilim çünkü kendim kullanıyorum canavar gibi" dedim. hala daha aynı fikirdeyim. ama artık diyorum ki. sakın dell almayın çünkü servisi berbat ötesi. şimdi bazı arkadaşlar doğal olarak güzel örnekler yazarak beni yalanlayacaklardır. ufak arızalarda sorun yaşamayabilirler. ayrıntısız olayın özeti budur. aksini idda eden herkesle her detayı tartışmaya hazırım. sadece yaşanan tek bir olayla kocaman bi müesseseyi karalayacak gaza gelecek bir adam değilim. servis formlarından telefon hizmetlerine, teknik servis hatalarından attıkları yalanlara kadar isteyen olursa uzun uzun anlatabilirim.

şimdi sizlerden arkadaşlardan dostlardan ricam. bana bi akıl verin. sitedeki yönetici abilerdende özür diliyorum yazım hatalarım ve varsa uslup hatalarımdan dolayı. ancak bıçak kemiğide geçti artık. bana ya ürünümün aynısından yada üst modelinden, yahut eş değer bir üründen sıfır kullanılmamış ve açılmamış bir ürün vermeleri benim hakkım değilmidir. distribitör nasıl dünya markası olan ve mevcut olan bir ürüne yok der. bilmediğim için soruyorum. bir adet daha varmış değişime giren benim modelden. mesela iki adet getirtemezmi yurt dışından. yani getirtemiyormu işine mi gelmiyor.

şaka yapmıyorum bilgisayarı geri isteyip basını çağırıp çanakkale cumhuriyet meydanında yakmayı planlıyorum. videolarıda internette yayınlamayı yapılan bu şerefsizliği herkese anlatmayı planlıyorum.

yorumlarınızı fikirlerinizi ve en önemlisi tavsiyelerinizi bekliyorum..
T
16 yıl
dell xps m2010 arıyorum
arkadaşlar forumda aylar öncesine ait uygun fiyatlı ilanlarını gördüm hala düşük fiyatlarda satışını yapan arkadaşlar varmı acaba. yada bu ürünü en uygun nerden alabilirim. bulamazsam abd den almayı planlıyorum. ilginize teşekkürler..
T
17 yıl
telefonda video izlemek
arkadaşlar lg shine da mpeg4 desteği var fakat ben avı yada mov dosyalarını Imtoo mpeg encoder programıyla dönüştürmeme rağmen telefonda açamadım pek çok farklı uzantıya çevirdim yine başarılı olmadım telefon MP3, AAC, AAC+, AAC++, 3GP, MPEG4 uzantılarını destekliyor bu programla olmaz diyorsanız ne kullanmalıyım bi tavsiye
T
17 yıl
cepteki.net sorunu
cepteki.net kullanan arkadaşlar lg shine a kurdum bağlandım ama sadece konuşma bölümüne bağlanamıyo hata veriyo ayarlarınızı kontrol edin diyor fakat google ve diğer bölümlere çok rahat ulaşıyorum sadece konuşma bölümünde hata veriyor yardımcı olabilecek olan varmı gerekli izinlerin verildiğinden emin olun diyor menülerde izinler diye bi yer buldum fakat izin verilebilecek bi seçenek yok
T
17 yıl
lg shine kullananlar bi sorum var
öncelikle işletim sistemi standart ne demek. ve msn kurulabiliyormu kullanımı nasıl internette dolanmak mümkünmü. açamadığı sayfalar için sonradan bi yükleme yapılabiliyormu gibi konularda bilgi ve tavsiye rica ediyorum....
T
17 yıl
kablosuz ağ şifresi
arkadaşlar kablosuz ağa bağlanırken birkere girilen şifre otomatik olarak tekrarlanıyor da bu şifre hangi dosyada saklanıyor bi adres yol tarif edecek üstad aranıyor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.