K

Yüzbaşı
04 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
GM6 d Bataryanın %60 Civarında Bitmesi
Selamlar, başlıkta bahsettiğim gibi gm6 d model telefonun bataryası %60-70 civarına geldiğinde aniden bitiyor ve telefon kapanıyor. yanlış hatırlamıyorsam 2017 aralıkta aldık telefonu. Sorun bataryanın bozulması mı yoksa başka bir sıkıntısı mı var anlayamadım. Sıfır batarya aldık, o da 2-3 gün içinde böyle oldu. Accubattery uygulaması üzerinden telefonun eski ve yeni bataryanın sağlığı %15 ve %17 olarak görünüyor. Batarya kapasiteleri de tahmini olarak sırasıyla 483 mAh ve 523 mAh olarak görünüyor. Sorunun kaynağı nedir ve nasıl çözülebilir?

Bir servise sorduğumda anakartında kısa devre olduğunu söyledi ama pek güvenemedim. Kısa devrenin nerde olduğuna bağlı olarak telefonun da hiç çalışmama veya başka problemleri de olması gerektiğini düşündüğüm için şimdilik anakart değişimi yaptırmamaya karar verdim.

Bu arada sıkıntının yazılımsal olabileceğini de göz ardı etmiyorum ancak telefonu fabrika ayarlarına da döndürdüm, hard reset attım ancak sorun düzelmedi.
K
5 yıl
Anakart kondansatörü koptu
Selamlar arkadaşlar,

Bilgisayarım uzun zamandır sebepsiz yere kilitleniyor, bazen de kendi kendine reset atıyordu. En son hiç açılmamaya başladı. Kasanın içini açtım ve incelemeye başladım. Bir kondansatör baya bi eğilmiş gibi geldi, netten anakartın fotosuna baktım ve normalde o şekilde durmaması gerektiğini gördüm. Azıcık da tozunu alayım derken fırça ile hafif sürtünce kondansatör düştü. Anakartın başka hiçbir yerinde korozyon veya başka bir şeye rastlamadım. Bu kondansatörden nerede bulabilirim? Ya da anakartı Çok masraflı olmadan tamir ettirebileceğim sakarya/kocaeli civarı yer var mıdır? Kondansatör bulursam kendim lehim atabilirim.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bilgisayar baya eski, gigabyte 990xa-ud3 anakart. Tamir edilmesi çok pahalıya gelecek ise hiç uğraşmayayım diyorum.

Edit: anakartta sistem kurulu iken olay şu, görüntü gelmiyor. güç tuşuna basıldığında fanlar dönüyor, işlemci ısınıyor, 1-2 sn kadar hdd ışığı yanıyor. sonrasında ise hiçbir şey olmuyor. muhtemelen kopan kondansatör sebebiyle sistem bios açılışına kadar bile gelemediği için görüntü alamıyorum.
K
8 yıl
General Mobile Discovery 4GB Android 4.4.2 Güncelleme Sorunu
Arkadaşlar cihazım en son 4.2 de kalmış, görünüşe göre kit kat 4.4.2 discovery 4gb için yayınlanmış ancak yüklenmiyor. İnternette de bu update i nereden indireceğimi bulamadım. Bu güncellemeyi nereden edinebileceğimi bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.

Not: Telefonum bozuldu ve bir süreliğine buna dönüş yapmak zorunda kaldım.
K
8 yıl
Vodafone\u0027un Verdiği Modemler
Arkadaşlar, cuma günü Vodafone'a başvuru yaptım. Bu hafta içi evrak işleri halledip interneti bağlayacaklarmış. Modemi de kendileri vereceklermiş. Ev 2 katlı ve biraz uzun. Yani şöyle söyliyim bir ucundan diğer ucuna 32 metre. Modem de büyük ihtimalle evin bir ucuna daha yakın olacak. Vodafone hangi modemleri veriyor? Bunlardan hangilerini seçmem kablosuz bağlantı kalitesi ve menzili açısından benim için iyi olur?
K
8 yıl
Sakarya\u0027da bir yere gitmem gerek, hangi otobüsle giderim?
Sakarya'lı varsa aranızda bir şey sormak istiyorum. Erenler Bekirpaşa mahallesi Kozluk cd nasıl giderim otogardan? hangi otobüse binmem gerekiyor?

Türk Traktör fabrikasına gideceğim. İş görüşmesi için.

Aracım var ama muayeneye gireceğinden şu an serviste. çıkarsa hafta sonuna kadar, gerek kalmaz. ama yine de hangi otobüsle gidebileceğimi öğreneyim.
< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
Bu Müzik Hangi Animelere Gider?
https://soundcloud.com/...ajoshi-scale-metal-solo

Galiba bol dövüş-aksiyon içeren anime müziği yaptım istemeden . Hangi animelere uygun olur? Ufak bir projede kullanacağım.

AMV yapmayı düşünenler kullanabilir. Solo kendi emeğim, backtrack başkasına ait.

Daha uzun bir versiyonunu da yapmayı planlıyorum, isteyen olursa loop yapar uzatırım müziği.

Ibanez Rg 2570, M-Audio Mobile-pre USB
Amplitube 3 with add-ons, REAPER
Backing Track:
www.youtube.com/watch?v=Y0YnwEg_kGs

Yazın anime müzikleri coverları yapacağım vakit buldukça.
K
9 yıl
Hirajoshi Scale Gitar Solo
https://soundcloud.com/zcan-murat-g-ltekin/hirajoshi-scale-metal-solo

Hirajoshi Scale deneme 1

Final vakti geldi insan başka bişeyle uğraşır. Galiba bol dövüş içeren anime müziği yaptım istemeden.

Ibanez Rg 2570, M-Audio Mobile-pre USB
Amplitube 3 with add-ons, REAPER
Backing Track:
www.youtube.com/watch?v=Y0YnwEg_kGs
K
9 yıl
1500-2000 TL Arası Bilgisayar Monitörü Olarak Kullanılacak TV
Merhabalar.

1500-2000 TL Arası Bilgisayar Monitörü Olarak Kullanılacak TV arıyorum. 39-42 inç arası olsa güzel olur.

Bilgisayar monitörü niyetine kullanılacak olması sebebi ile çok düşük input lag sahibi olması gerekiyor.

Oyun ve film ağırlıklı kullanılacağından görüntünün gecikme yapmaması benim için çok önemli.

Evde bulunan 2 adet farklı marka model televizyonda denedim ancak ne yazık ki görüntü gecikmesi yaşıyorum.

Çok fazla da televizyonlardan anlamadığım için konu açma ihtiyacı hissettim.

Şimdiden teşekkürler.
K
10 yıl
Kaza yaptım.
Emanet toyota corollayla mercedes clk 180 e çarptım. Çok fena masraf var. Moralim çok bozuk....
K
10 yıl
TTnet kalan taahhütü öğrenme
Evet arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi TTnet kalan taahhütü nerden öğrenebilirim? TTnet online işlem merkezinde kampanya aboneliklerim kısmında hiçbir taahütlü kampanyaya abone olduğum görülmüyor -ki normal, geçenlerde bir kampanyanın süresi bitti- ancak adsl aboneliğimde ne kadar süre daha kalacağıma dair verilen taahhütü göremiyorum.

Bugün 444 0 375 ten arandım, 49TL lik 8 mbit 100 GB netlimitsiz plus tarifemin indirimli kampanyasının sona erdiğini ve 70 küsür liralık aynı tarifeyi seçebileceğimi söylediler (76 TL olması lazım). Dedim bi anda 20 küsür TL fiyat arttırıyorsunuz onun yerine 90 TL ye 50 mbit 200 GB akk li vdsl paketleri var diğer sağlayıcıların onlardan alırım daha iyi diye. Üstüne modem verip taahhüt de istemiyolar. Sonra sayın müşteri hizmetleri hanımefendi 2015 e kadar ttnet te mecburen kalacağımı, aksi halde yararlandığım indirimlerin son faturama yansıtılacağını üstelik şu anki indirimim de bittiği için bu aydan itibaren faturamın da 90 TL ! civarında geleceğini, yeni taahhütü kabul etmemin benim yararıma olacağını falan söyledi iyice tepem attı. Dedim pazartesi bi daha arayın o zaman söylerim size napıcağımı.

Şimdi arkadaşlar, benim bu taahhüt süresini ne kadar süre kaldığını veya ne zaman başladığını öğrenmem gerekiyor. Yardımcı olabilecek bir internet linki olsa güzel olurdu.

Not: Kağıt-sözleşme falan yok elimde o yüzden onu sormayın. Olsa ordan bakardım zaten.

Düzeltme: Fatura 97 TL olmuş, indirim için taahhütü kabul edersem 73 TL olacakmış.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.