Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
2221
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ne yaptıysam Ağı göremiyorum
A
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

airties 205 kablosu modemim var.Gıgabyte M61VME anakartla ethernet bağlantısını kullanarak internete girebiliyorum.Ancak ağdaki diğer modemleri görmüyor.Kendi modemim bile görünmüyor.Realtekin ethernet sürücülerini indirdim ama nafile.
Peki farzedelim ki anakart da arıza var.Herhangi bir aparatla wireless modemleri görmenin bir yolu var mı?



İ
16 yıl
Yüzbaşı

modemleri görünce ne yapıcan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Yarbay

agdaki diger modemleri gormuyorum derken ne demek istiyorsun anlamadim.kablosuz baglantin olursa cevrede kablosuz modemler olur onlari gorursun bunu anlarimda tek bir modeme baglanip diger modemleri nasil goruceksin.kablosuz modemleri gormek istiyorsan kablosuz usb adaptor alip gorebilirsin.eger senin modemin kablosuzsa tabi.amacin baskasinin kablosuz modemini gormek ve ordan girmesse o ayri tabi.kablosuz usb adaptor isini gorur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar hiçbir bağlantı görülmüyor.Yani hani vistada sağ alt köşede ağ bağlanma seçeneği varya ona tıkladığımda hiçbir bağlantı bulamıyor.Yani diğer modemleri göremiyorum derken apartmandaki modemleri ve kendi modememimi ağ bağlantılarında göremiyorum.Kısacası hiçbir kablosuz bağlantı görünmüyor......
Ancak ethernet bağlantısıyla internete girebiliyorum.Ethernet çalışıyor wireless çalışmıyor....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
16 yıl
Binbaşı

Wireless için wireless pci kart veya wireless usb adaptör olması lazım.Sanırım sizde bunlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 8 Kasım 2008; 14:14:28 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Teğmen

wirelles ağ adaptörün varmı şeklinde basit bir soru soracağım



K
16 yıl
Onbaşı

Kablosuz Bağlanabilmek için wireless adabtörüne ihtiyacınız var söyledğiniz anakart modelinin üzerinde böylebir aparaf yok USB veya PCI dan calısan wireless adabtörler alarak bu sorunuzu giderebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Şimdi sorun anlaşıldı.Hayır ben daha önce pc de kablosuz modem kullanmıyordum usb modem vardı.Daha sonra pc'yi satıp laptop aldım tabi laptopta wireless'ı herhangi bir adaptöre gerek olmadan kullandığım için pc'de de aynı şekilde olur diye düşünmüştüm:)

Anlaşıldı ki ya usb ya da pci kart almam lazım yada ethernet kartını uzatarak odamda kullanabilirim.....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.