A

Teğmen
02 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Telefon Eşlikçisi Kaldırma
Arkadaşlar ne zaman telefonumu bilgisayara bağlasam Windows 10' da telefon eşlikçisi uygulaması açılıyor.Her seferinde kapatmaktan gına geldi.Temelli olarak bu uygulamadan kurtulmanın bir yolu var mıdır?
A
9 yıl
Bmw 1.16i Ön Balata Değişimi Fiyat ve Garanti Durumu
Merhaba arkadaşlar yeni satın almış olduğum 1.16i aracımın ön balatalarının değişmesi gerekiyor.Bunun yetkili servis maliyeti nedir?Yetkili sevis dışında yaptırılması garantiyi bozar mı?
Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
A
12 yıl
yeni ipad sim kilitli uyarisi
Merhabalar Meadimarktan ipad yeni 4g li modelden satin aldim.Bugun Ipad e sim karti yerlestirdim ancak sim kart kilitli uyarisi aldim.Bu sorunu nasil asabilirim?
A
15 yıl
YArdım!Windows 7 de MEdia PLayer yok....
Merhaba galiba indirdiğim sürümde Media player işletim sistemine dahil edilmemiş.Bunun için bir dosya indirdim 290 mb lık ama sorun çözülmedi.Media player 12'yi nasıl sisteme dahil edebilirim?
A
15 yıl
asus wl 138g v2 için windows 7 driver?
Merhabalar elimde asus wl 138g v2 var.ANcak windows 7 sürücüsü yok.Vista driverını denedim ama windows 7 tanımadı.Windows 7 de kullanmanın bir yolu var mı acaba?
A
16 yıl
Ne almalıyım?(wireless sorunu)
Anakatımdaki ağ bağdaştırıcısında bir problem var.Ethernet ile nete bağlanabiliyorum ama kablosuz modemi ve apartmandaki diğer modemleri göremiyorum ağdaki hiçbirşeyi görmüyor.Bir sürü sürücü indirdim aynı şey.Realtek 80 diye başlayın network sürücülerini denedim olmadı.

Peki arkadaşlar ben bu wirelesı nasıl görücem?Bunu için herhangi bir aparat satılıyor mu?
A
16 yıl
Ne yaptıysam Ağı göremiyorum
airties 205 kablosu modemim var.Gıgabyte M61VME anakartla ethernet bağlantısını kullanarak internete girebiliyorum.Ancak ağdaki diğer modemleri görmüyor.Kendi modemim bile görünmüyor.Realtekin ethernet sürücülerini indirdim ama nafile.
Peki farzedelim ki anakart da arıza var.Herhangi bir aparatla wireless modemleri görmenin bir yolu var mı?
A
16 yıl
denemeasasa
A
16 yıl
denemexxx
A
16 yıl
Kontör karşılığı Rapid Hesabı
Merhaba Turkcell kontör karşılığı 1 aylık rapid hesabı arıyorum.
Lütfen pm atın...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.