Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
430
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 10 da Internet Explorer kullanmak mümkün mü?
C
7 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Windows 10 da internet explorer kullanmak mümkün mü acaba arkadaşlar. Annemin girdiği bir radyo sitesi var sadece internet explorer ile açılıyor. Ben bir türlü yapamadım ama arkadaşlarında çalışıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı internet explorer kullanabilirmiyim?



I
7 ay
Teğmen

Bazen projelere e-imza atarken Explorer kullanıyoruz hâlâ bizde mecburen. Sözün özü var evet Explorer hâlâ Windows 10da.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Creative52
C
7 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Ben nasıl kullanabilirim acaba nasıl yüklediniz.



R
7 ay
Binbaşı

Windows 10 da internet explorer 11 varsayılan olarak yüklü gelir. iexplorer şeklinde aratırsanız uygulamaya erişebilirsiniz.

2. yöntem olarak da Edge üzerinden Explorer olarak çalıştırma mümkün. Edge tarayıcıyı açıp > Ayarlar > Varsayılan Tarayıcı sekmesinde

Sitelerin Internet Explorer modunda yeniden yüklenmesine izin ver (IE modu) - İzin ver aktif olması gerekiyor. İsterseniz ekle butonuna tıklayarak ulaşmak istediğiniz siteleri de ekleyebilirsiniz. Bu şekilde sadece explorer da görüntülenebilen sitelere erişim sağlayabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >



P
4 hafta
Yarbay

22H2 son güncellemelerinden beri hiçbir yöntem işe yaramıyor, EDGE'in BHO klasörünü yeniden adlandırmak da artık işe yaramıyor. Önceden işe yarıyordu.

Tek işe yarayan VB Script (vbs) dosyası kullanmak şu şekilde:
Set oIE = CreateObject("InternetExplorer.Application")
oIE.Visible = True
oIE.Navigate "about:blank"


Ayrıca Microsoft şu resmin birinci sıradaki seçeneği çoktan kaldırarak Edge içerisinden IE kullanma imkanını sonlandırmış durumda (Türkçe'ye çevirirken bile saçmalamışlar, izin ver demeleri lazımdı İngilizce karşılığındaki gibi:
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Mayıs 2024; 0:42:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.