C

Yarbay
14 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
290 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
C
geçen ay
Forumdan WinteR Adlı Kullanıcı Tarafından Dolandırıldım
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki linkteki ürünümü sahibinden param güvende ile aldı. Daha sonra bana şu mesajı yazdı. Hocam selamlar, cihaz geldi teşekkür ederim, ama cihazda böcek vızırtısı gibi bir ses var, rahatsız edici seviyede. denedim fakat beğenmedim, iade edersin demiştin, malesef geri yolluyorum, çok teşekkürler. Aslında üründe ses vs yoktu tamam gönderin dedim.Gönderdiği kutunun içinden çıkan güç kaynağına bakın. Arkadaşı etiketleyemedim lütfen etiketlermisiniz.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-vento-atx-450c-gercek-400-watt-peak-450-watt-power-supply--158382829

Gelen Güç Kaynağı

< Resime gitmek için tıklayın >
C
2 ay
ETS2 De Dorse Aldım Başka Ne Yapacağım
2 tane dorse aldım kullan dedim garaja çok uzaktayım. Ben gidip almazsam kendi şöförlerim alırmı. Şöförlere atamak mı gerekiyor. Tam olarak burayı anlamadım.
C
2 ay
Rj45 Pense Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar internet kafe işletiyorum. Kendim kullanmak için rj45 pense arıyorum. Şuana kadar 2-3 tane aldım birisinin adı slinkti 3-4 kullanımdan sonra daha ucları basmıyor kabloyu kesmiyor. Acaba şu ürün nasıldır yada önerdiğiniz kaliteli bir marka var mı?


https://www.ciceksepeti.com/oring-mpc-tool-ez-rj45rj11-kablo-sikma-pensesi-yeni-nesil-kcm45987717
C
5 ay
Psikiyatriden %40 Rapor Aldım. Ehliyetimde veye Aracımda Değişiklik Yapmam Gerekiyor mu?
Merhaba arkadaşlar ehliyetimi 2006 yılında adım. Aracım annemin üzerine normal şahıs arabası. Bugün ise psikiyatriden bipolar bozukluk teşhisiyle engelli raporu aldım. Doktor bana ehliyetinde sıkıntı olabilir büyük ihtimal bana yönlendirirler ben onaylarım dedi. Şuanki ehliyetimin süresinin bittiği tarih 2027 ocak. Benim bir yere bilgi vermem gerekiyormu yoksa sadece yenilemeye gittiğim zaman mı psikiyatriye yönlendirecekler. Hiç bir yere bildirmesem çevirmelerde ceza yermiyim?
C
7 ay
Windows 10 da Internet Explorer kullanmak mümkün mü?
Windows 10 da internet explorer kullanmak mümkün mü acaba arkadaşlar. Annemin girdiği bir radyo sitesi var sadece internet explorer ile açılıyor. Ben bir türlü yapamadım ama arkadaşlarında çalışıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı internet explorer kullanabilirmiyim?
C
7 ay
Hangi Operatörden Hat Alsam Numarasını 1 Ay Sonra Hemen Değiştirebilirim
Merhaba arkadaşlar turk telekomdan faturasız hat aldım numarasını değiştirmek için 6 ay geçmesi gerekiyormuş. Her operatorde böylemidir bu?
C
8 ay
En Uygun Yeni Hat Nasıl Alınır?
Merhaba arkadaşlar 1 ay kullanmak için yeni bir hat alacağım.Turkcell vodafone 450 liradan baslıyor faturasız. Acaba daha uygun yollu birşey yok mu?
C
9 ay
Kaspersky Kullanıyorum Sağ Alt Köşede Yabancı Birşey Var Hangi Programla Tarama Yapabilirim
Merhaba arkadaşlar lisanslı kaspersky kullanıyorum sağ alt köşeye dünya işareti cıkan bir simge geliyor tıkladığımda yabancı bir siteyi açmaya çalışıyor ama site açılmıyor. Sağ alt köşeden sağ tık exit yabınca kapanıyor. Acaba öncel olarak hangi programı indirip bilgisayarımda tarama yaptırayım.

Türkçe bir program olursa çok memnun olurum.
C
9 ay
Bilgisayarı Benden Başka Kullanan Chromedeki Bilgilerimi Görmesini İstemiyorum Bu Mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar chrome kullanıyorum. Sitelerdeki şifrelerim kayıtlı. Bilgisayarımı benden başkası kullandığında bunları görmesini istemiyorum acaba parola fln koyuluyor mu?
C
10 ay
Ortam Sıcaklığını Ölçen Termometresi Bununan Uygun Saat var mı?
Merhaba arkadaşlar sorum başlıktaki gibi acaba buna uygun bir saat var mı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.