Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
427
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adsense ve Admob hesabı kilitlenen kişi ne yapmalı?
A
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar 2016 yılında Adsense hesabım illegal tıklamalar yüzünden kilitlenmiş ve bir daha açılmamak üzere kapatılmış. Şimdi bildiğim kadarı ile hesabı kilitlenen biri tekrar yeni bir hesap açsa ve hiç sorunsuz o hesabı işletse bile(illegal tıklamalar olmadan vs.) kişi tespit edilince hesabı gene kapatılıyor.
Zamanında yaptığımız eşşeklikler şimdi ihtiyacımız olduğu zaman karşımıza geliyor. .

Şimdi aklıma bir kaç yol geliyor.

1- Bir yakınımın (anne, baba, kardeş) yeni bir hesap açarak yola devam etmek. Bir yakınımın üstüne hesap açsam, hesap adı diyelim Ali'ye ait, ama googlenin para yollayacağı isim Mustafa. Böyle farklı isimle olunca bir sorun oluyormu? Şöyle düşünün, amazonda satış yapan arkadaşlar bilir, bankadaki adınla, amazondaki adın aynı olmak zorunda. Googlede de böyle bir şey vamı?

2- Google yermi bilmem ama, yeni bir banka hesabı, yeni bir telefon numarası, başka bir ev adresi. Eski hesaplarla asla bağlantısı olmayacak şekilde sıfırdan bir hesap açmak. Sonuçta googleye Tc No falan vermemiştim zamanında.



Benimle aynı duruma gelmiş kişiler yada işin ehli arkadaşlar varsa bana bir çözüm yolu gösterebilir mi?


Napalım arkadaş zamanında hata yaptık diye ölüp yeniden dirilip sıfırdan mı başlayalım yani.



İ
3 yıl
Yarbay

slm kendiniz mi tıkladınız nasıl banlandınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yok hocam ben tıklamadım. Zamanında sitem varken, google reklamları varken, sitenin tanınabirliği artsın diye hit arttıran sayfalara kaydetmiştim. O yüzden banlandım kesinlikle. Siz siz olun hitinizi artırmaya çalışırken google reklamlarınızı kaldırın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ilker_inside
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.