J

Teğmen
14 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
3 yıl
MSI GL75 9SD ACİL YARDİM
Öncelikle merhaba

Yaklaşık 1sene önce MSI GL75 9SD-052xtr laptop almıştım. Pandemi sürecinde notebook RAM takviyesi yaptım. Sürekli oluşan fan sesinden dayanamadım termal macunu yenilemek istedim. Fakat tekrardan açmaya çalıştığımda anakart tetiklemiyorum oluştu. Kendim uğraştım diye garanti kapsamının dışına çıktı biliyorum ondan çevremde bilgisine güvendiğim bir servise verdim. Onunla konuşmamda bana işlemcinin kısa devre olmuş olabileceği yönünde oldu. Eğer laptop olmaması durumunda en az zararla bilgisayarı nasıl ayaklandırabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum.
J
7 yıl
ACIL Yapi denetim firmasından istifa
Merhaba arkadaslar

Ben makine mühendisiyim. Yaklaşık olarak 1 senedir issizim. 12 Aralık ayında yapı denetim firmasında yardimci denetçi olarak çalışıyorum. Bugün itibariyle makine imalati yapan bir firmada is buldum. Yapi denetim firmalarindan istifa noter üzerinden oluyormuş. Bu konuda bir bilgisi olan var mi? Noterden istifa edince diger tarafa basladigimda sigorta ile ilgili bir sorun oluyor mu? Bu nedenden dolayi bu buldugum işi kaybetmek istemiyorum. Bana acil yardimci olabilirseniz sevinirim herkese iyi gunler dilerim
J
8 yıl
Bisiklet alicagim KAFAM KARIŞTI ACİL
Merhaba arkadaşlar

Ben bisikletten anlayan bir insan değilim. Şu aralar sahilde turlama sağ sola gitmek icin bir bisiklet almak istiyorum. Kafam cok fena karıştı biri diyor v fren iyi tamam diyorum başkası yok hidrolik disk al diyor. Evim kızıltoprakta bisikletcilere gideceğim biri surasi iyi diyor diğeri orasi kazıkçı şu marka iyi diyorlar sonra başkasi yok o iyi değil servisi kötü diğeri mtb alma gereksiz diğeri geliyor sana yol bisikleti daha uygun diyor kafam karıştı bana biraz yardimci olabilirsiniz genellikle sehir bisikletine bakıyorum boyum 1.79 kilo 105 bir boy kilo oranindan sehir bisikleti uygun mu surekli lastik patlatmak istemiyorum. Sifir bisiklet tercih sebebi ne kadar uyguna olursa tercih sebebi isten ayrildim taksit ile alicagim. En fazla verebilecegim 1250 tl olacaktır. servisi iyi olan bir yer olursa tercih sebebidir. Cevap veren herkese teşekkür ederim
J
9 yıl
1500tl laptop onerisi acil
Merhaba arkadaşlar
Kiz arkadasima 1500tl civarında bir Laptop almayı düşünüyoruz. Özellikle internette gezilecek video flim izlenecek arada iş icin word excel kullanılacak. Fiyat performans cihazı arıyoruz onerilerinizi bekliyorum. Not: şu aralar da kiz arkadaşımın yanında olmadığımdan dolayı freedos düşünmüyorum.
J
10 yıl
cam kırık ipad mini
merhaba elimde ipad mini retina var bu sabah öndeki cam kırıldı şimdi tablet çalışıyor ama ekran kırıklığı rahatsız ediyor böyle durum yaşayanınız oldu mu ? karşılaşanlar nasıl çözüm yoluna gittiler ? ne kadar para harcadılar ? apple servisleri bu durumlarda cam değişimi yapıyor mu ? yapmıyorsa nasıl bir uygulama oluyor?
J
10 yıl
sessiz kasa ve egzoz fanı onerisi ?
merhaba arkadaşlar

maksimum 40 tl o bile fazla ama olsun seçenek çok olsun SESSİZ kasa fanı önerisi olan var mı ? sizler egzoz fanı ne kullanıyorsunuz ? önereceğiniz model var mı ? var ise nereden bulabilirim?
J
11 yıl
imdat yardım !!!!!
merhaba arkadaşlar
ben bundan 40 gün önce sigarayı bıraktım normalde de yemek yerdim ama şimdi durmuyorum. hiç böyle olmadım zamanında 8 ay gibi bir süre daha sigarayı bırakmıştım ama hiç böyle olmamıştım. midem tok ben boğazım aç hissediyor sürekli bir şeyler yemek istiyorum durduramıyorum öğrenci olduğumuz içinde düzensiz beslenmeyle davul gibi oldum ne yapmalıyım önerileriniz ne olur ?
J
12 yıl
klavye alacağım yardımlarınızı bekliyorum.
merhabalar;

ben düne kadar microsoft comfort curve keyboard 2000 klavye kullanmaktaydim.dün kablosunun bozulmasından dolayı yeni bir klavye almayı düşünüyorum. yeni klavye almışken wireless klavyelere bakıyorum ama yeni çıkan klavyelerin çoğu ufak tasarımlı yapılmış. benim dolma gibi olmasından dolayı büyük tuşlu klavye düşünüyorum.fiyatı fazla olmasa tercih sebebidir:)
J
12 yıl
htc ve güncelleme arasındaki çelişki
HTC firması piyasanın önde telefon markalarından biri telefonlarının fiyatları 1000 tl civarından başlıyor. şuanda htc sensation xe kullanıyorum ondan önceki telefonum htc desire.htc firması desire c x f g ğ gibi bir sürü telefon çıkardı bu telefonları özellikleride birbirine çok yakın bunun yanısıra bu serinın abisi one v çıkartıldı yeni çıkardıkları tek çekirdek telefonlara jelly bean gelecek diyorlar ama sensation xe xl gibi çift çekirdekli güçlü bir telefona jelly ben gelmeyecek diye bir açıklama yapıyorlar ayrıcana bu firma zamanında htc desire' a bu telefon kaldırmaz diye android 4.0 getirmediler ama htc desire c ile android 4.0 geliyor veya başka markaların aynı klasmanındaki telefonlarına güncellemeler geliyor ama htcde birşey yok amaç sadece ürünü satmak mı yoksa sattıktan sonrada sattığın ürünün arkasında durabilmek mi? htc sensation xe gerçekten severek beğenerek kullandığım bir telefon fakat bundan sonra alırken düşüneceğim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz eğer teknik olarak bir yanlış bir şey biliyorsam beni düzeltin lütfen.
J
12 yıl
Maximum 330 tllik tablet
Merhaba arkadaslar
Ben ucuz yollu bir tablet ariyorum okuldaki pdfleri okuyabilecek ekran kalitesi fena olmayan. Dokunmatiginden çıldırmak istemiyorum. Ufak tefek oyunlarda kastırmayacak arada bilgisayar başında oturmaktan sıkıldığım zaman yatakta internete girebileceğim HDMI Girişine gerek yoktur. bir model olabilir urun türkiyeden alinmasi lazim çünkü kredi kartına taksit ile alacağım. Önerecek olan arkadaşlar. Linki ile yazar ise sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.