D

Yüzbaşı
17 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
Tivibu şifre değiştirme
MErhaba. Tivibu web den giriş yaptığım şifreyi bir türlü nerden değiştirilir bulamadım. Mobil uygulamada da yok. Yardımcı olabilir misiniz?
D
7 yıl
Tivibu Şifre yanlış diyor.
Tivibu andorid uygulamasını güncelledim. Fakat kullanıcı adı ve şifremi girdiğim anda "Şifre yanlış 2 hakkınız kaldı" mesajı veriyor. Aynı şifre ile web den girebiliyorum. Güncellemeden sonra Andorid uygulamasından giremez hale geldim. Ayrıca uygulamayı da kapatmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
D
7 yıl
Visual Studio Cordova projesi derlenmiyor.
VS2015 te sıfırdan bir cordova projesi oluşturdum. Proje Ripple olarak derlenip çalışıyor. Tarayıcıda gözüküyor. Fakat Google Adroid Emulator de çalıştıdığımda aşağıdaki hatayı alıyorum. Herşeyi yükledim neden olabilir..

< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
Kablosuz ağı kabloluya çevirmek
Ortamda kablosuz bir internet ağı var. (Kablolu çıkış yok.) İnternet tv özellikli tv imde ethernet portu var. Ben araya bir cihaz koyarak kablosuz ağı kabloluya çevirip tv yi internete bağlamak istiyorum. Elimde aşağıdaki cihazlar mevcut. Bunları kullanarak yapabilir miyim yoksa ne almam gerekir?

Netmaster CBW-700V 11g Kablonet modem 4 port
Airties RT-205 Adsl modem tek port
D
16 yıl
Kanuni Storm 150
Bu motorla ilgili düşüncelerimizi buradan paylaşalım
D
17 yıl
Digiturk reciver i işe yarar mı
Digiturk üyeliğimi maçların bitmesi yüzünden dondurdum.Reciver şuan bende.Ben bunu turksat a veya başka bir uyduya dönük çanağa bağlasam yayın alabilirmiyim?
D
17 yıl
Lpg de yol bilgisayarı
2 gün önce Atiker marka sıralı sistem gaz taktırdım.Aracım 2000 model 2.0 laguna 140 bg.Araç gazla giderken yol bilgisayarı anlık yakıt sarfiyatını aynı benzinle gider gibi gösteriyor.Oysaki sadece marşa bastığımda benzin kullanması lazım.Taktırdıktan sonra gazın haricinde ,benzin ışığı yanarken 20 ytl lik benzin aldım.Benzin ışığı sönmüştü.Bugün benzin ışığı yine yandı.Toplam en fazla 10 kez filan marşa bastığımı farzedersem benzini çok yakıyor gibi.Taktırdığım yere yol bilgisayarının halini sordum.Abi bazı araçlarda gazdayken yol bilgisayarı öyle sapıtabilir dedi.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
D
17 yıl
Laguna ya gaz taktıranlar
Laguna lpg taktıranlar görüşleriniz lütfen.Hangi marka taktırdınız performans nasıl?
D
18 yıl
Hangi Anten Tercih Edilmeli
Sitemizi kablosuz ağ ile kaplamak istiyoruz.Toplam 6 Blok var.Her blok 5 kattan oluşuyor.Her katta ise 4 daire var.Dairelerin blok içindeki konumları aşağıda numarlarla belirtilmiştir.

Anteni B-2 Blok un çatısına,kırmızı işaretli yere koyacağız.Yayın her bloğun her dairesinden alınabilmeli.Mesela en uzak köşe olan A-1 Bloğun 3 numara tarafındaki dairelerden bile.Verici ile binalar arasındaki uzaklıklarıda resimde belirttim.Kapsama alanı az çok belli.

Bu durumda hangi güçte hangi anten tipini kullanmalıyız?

< Resime gitmek için tıklayın >
D
19 yıl
Cep Partnerciler buraya...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi cep partner tarifesi 31.12.2004 te bitiyor.Bu tarifeyi kullananlar bunun ne kadar olağanüstü birşey olduğunu bilirler.Bildiğim kadarıyla telsimin bu tarifeyi uzatmak gibi bir niyeti yok.Sizden istediğim telsimi bu tarifeyi uzatması konusunda mail yağmuruna tutalım.Hep beraber telsimin web sayfasından mesaj yollayalım.Sınırsız konuşmanın tadını çıkarmaya devam edelim.İlginizi bekliyorum arkadaşlar...

http://www.telsim.com.tr/bilgi/MusteriHizmetleri/BizeUlasinindex2.php
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.