Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
3143
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kanuni Storm 150
D
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu motorla ilgili düşüncelerimizi buradan paylaşalım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursunn -- 13 Aralık 2008; 11:08:04 >

D
16 yıl
Yüzbaşı

dün bakmaya gittim bu motora...çin falan dedim ama ne kadar kalitesiz olabilir ki...gittiğime pişman oldum...görüntüsü falan gayet hoş...diosun bütçemde sınırlı ama motor beni alma sakın diyor...elcikler çok dandik bi kere fren kulpları plastik mazallah bi kırılır fren falan yapamazsın ön taraf en adisinden plastik...ben şahsen çöp olarak görüorum artık bu modeli...çin almam diodum ama param yok die fazla bir bakayım dedim bidaha uğrarsam ne olayım...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
^
16 yıl
Yarbay

deli_yek'e katiliyorum. ayrica biraz eski konulara bakarsan cin mali motorlar ve haklarindaki sikayetler/goruslerle ilgili bircok yazi var.



D
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Satıcı bana parçalarının %50 sinin yerli geri kalanın çin ve koreden gelip burada birleştirildiğini söyledi.Ne kadar doğru bilinmez.Ama bence diğer çin mallarıyla aynı kefeye koymamak lazım diye düşünüyorum.En azından arkasında yılların kanuni si var.Gerek destek gerek müşteri memnuniyeti açısından.Şekil itirariyle hoşuma gitti.Aslında direk kullanıcıların yorumunu dinlemek lazım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursunn -- 16 Ekim 2008; 9:54:43 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Teğmen

Kanuni Yetkili Satıcısı ve servisinde çalışıyor olmam sebebiyle cevaplıyorum:

Diğer çin mallarıyla gerçekten karıştırmayın. Gerek Satış sonrası hizmet, gerekse firmanın güvencesi oldukça sağlam.

Kronik sorun olarak sayabileceğimiz tek şey ; Arka fren müşülü... Arka fren müşülü arızası yaşıyoruz, garantiden değişiyor sorun kalmıyor. Onun haricinde bir şikayet yaşayan müşterimiz olmadı.

Kanuni' nin scooter grubunda en çok sattığı model Kanuni Storm modeli bu arada


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dün gri modelini almış bulunmaktayım.İlk izlenimlerimi ve resimlerimi paylaşırım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arka fren müşürü benimde arızalandı.Fren lambası giderken sürekli yanıyordu.Parça sipariş edildi.4-5 günde geldi.Ben bu arada motoru kullanmaya devam ettim tabi.Bir sabah çalıştırmaya çalıştım akü boşalmış çalışmadı.Ayak marşıda yemedi.(Sonradan öğrendim ben çalıştıramamışım) Aküyü söktüm götürdüm şarj ettirdim.Sonra servise gidip garantiden fren müşürü değişti.Motorla yaşadığım tek sorun buydu.

Dün motorumu 400-800 ilk bakımına 730km de götürdüm.Yağ değişimi yapıldı.Ayrıca tüm hareketli parçalar yağlandı.Sarsıntıda önden gelen şangırdama sesi %80 oranında kesildi.Yavaş giderken metal sürtmesi gibi bir ses geliyordu orta sehpadan kaynaklanıyormuş o da kesildi.Benim sese karşı alerjim olduğundan şuan hiç ses yok çok memnunum.Motor adeta yolda yağ gibi gidiyor.Ara hızlanmalar ve serilik bakaımından yeterli seviyede.Sollamalarda ve yüksek hızlarda tedirgin etmiyor.Son hız olarak 110 gördüm şimdilik ama düz ve rüzgarlı bir havada.Hafif meğilli bir yolda göreceğim sürat 120 olur en fazla.Buda 150 cc bir scooter için yeter sanırım.Ayrıca oturma alanları gayet geniş ve rahat.

Kısacası ben memnunum kanuni storm beni üzmedi inşallah üzmez.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursunn -- 13 Aralık 2008; 11:06:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
13 yıl
Yarbay

Benim Storm düzyolda 80 meyilli yolla yırtınsa 95-100 yapıyor sizce bu normal mi arkadaşlar?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Benim Storm düzyolda 80 meyilli yolla yırtınsa 95-100 yapıyor sizce bu normal mi arkadaşlar?

normal



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.