O

Binbaşı
09 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
262 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 ay
Otomatik vitesli araç dururken sert fren
Önceki aracım manuel vites megane 4 idi, geçtiğimiz ay otomatik megane 4 aldım arkadaşlar. Manuel aracımda çok yumuşak şekilde durabiliyordum. Bu yeni araçta ise frene kademeli bir şekilde bassam dahi manuel vitesteki kadar yumuşak duramıyorum.
Araç bir yandan hareket etmek isterken bir yandan da fren ile durdurmak istemem arasındaki mukavemetten kaynaklı olabilir düşüncesi ile auto hold.u aktifleştirsem dahi durum yine aynı. Daha öncesinde otomatik vitesli aracım olmamıştı. Bu durum biraz genel mi, EDC'nin karakteristiği mi yoksa serviste bir şey yapılabilir mi?
O
2 yıl
Bonus Ramazan Kampanyası - Markette her 2. 200TL\u0027ye 30, toplam 150 Bonus (Garantipay ile 200 Bonus)
O
2 yıl
13-30 Kasım arasında Paraf ile Mediamarkt\u0027ta 1500TL alışverişe 150TLParafPara
O
2 yıl
Maximum Kazandıran Haftasonu 12-14 Kasım
Kampanyanın güzelliği gelen puanların Pazarama'da (akaryakıt dahil) 2 kat değerli kullanılabilmesi olmuş.

İş Bankası Kartlarınızla 12-14 Kasım tarihleri arasında Maximum üye işyerlerinin fiziki POS cihazlarından tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri her alışverişinize 10 TL, toplam 50 TL MaxiPuan kazanın, kazandığınız MaxiPuanları Maximum Mobil'deki Pazarama'da 2 kat değerli olarak kullanın!
 
Kampanya kapsamında aynı gün yapılacak alışverişlerin farklı işyerlerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden yalnızca 1 tanesi kampanyaya dahildir. Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan'lar tüm Maximum işyerlerinde kullanılabilecek olup Maximum Mobil'deki Pazarama Online Alışveriş, Pazarama Market Siparişi, Yemeksepeti ve Araçta Öde işlemlerinde kullanılması halinde 2 kat değerli, azami 100 TL olarak kullanılabilecektir. Kampanyaya yalnızca fiziki POS cihazlarından yapılan alışverişler dahildir, e-ticaret alışverişleri kampanyaya dahil olamayacaktır.
 
Kampanyadan, fiziki POS cihazlarından tek seferde gerçekleştirilen 200 TL ve üzeri alışverişlerde MaxiPuan kazanılabilecek olup, kazanılabilecek azami MaxiPuan tutarı 50 TL’dir. Kazanılan MaxiPuan'lar tüm Maximum işyerlerinde kullanılabilecek olup Maximum Mobil'deki Pazarama Online Alışveriş, Pazarama Market Siparişi, Yemeksepeti ve Araçta Öde işlemlerinde kullanılması halinde 2 kat değerli olarak kullanılabilecektir.
O
2 yıl
Adidas Gazelle Pembe 257.40TL ve Adidas Gazelle Super Mavi 269.40TL
https://www.sportstyle.com.tr/bb5174-bb5174 Adidas Gazelle pembe renk 257.40TL (37, 38, 38.5, 39 ve 40 mevcut)

https://www.sportstyle.com.tr/bb5241-bb5241 Adidas Gazelle Super mavi renk 269.40TL (36, 37.5, 38 ve 38.5 mevcut)

Hesaplı olma sebebi eski model ürünler olması. İşine yarayan güle güle kullansın.
O
3 yıl
Paraf\u0027tan Mediamarkt\u0027ta 1500\u0027e 150TL ParafPara
  • 15-30 Eylül 2021 tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve www.mediamarkt.com.tr’de Paraf POS’undan tek seferde yapılacak 1500 TL ve üzeri ilk alışverişe 150 TL ParafPara verilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, MM yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir.
  • Ödül kazanımına ilişkin bilgi Paraf Mobil’de yer alacak ve kazanım SMS’le bildirilecektir. 
  • Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecektir. Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.
  • Kazanılan ParafPara’lar 17 Ekim 2021 saat 21:59’a kadar kullanılacak olup, kullanılmayan ParafPara’lar 18 Ekim 2021 tarihinde geri alınacaktır. 
  • Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan ilk işlemi ile sadece bir kez yararlanabilir ve en fazla 150 TL ParafPara kazanabilir.
  • Kampanyaya katıldıktan sonra katılım kanalı değişikliği yapılamaz.
  • İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.
  • Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e SMS gönderilmelidir. Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamaktadır.
  • Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Bu SMS ücretsizdir. 
  • Paraf , Parafly ve sanal kartlar kampanyaya dahil olup, Parafree, Business kartlar, HalkCard ,Debit kartlar, ek kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. 
  • Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. İşlemin iadesi ile birlikte kampanya tutar kriterinin altına düşmesi durumunda verilen paraf para geri alınacaktır. 
  • ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır ve transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
  • Kampanyaya kayıt olunan kartın kayıp, çalıntı veya diğer nedenlerle kapatılması durumunda, kapatılan kart aynı gün içinde yenilenmez ise kampanya kaydı iptal olmaktadır. Kampanya kaydı iptal olduktan sonra yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacaktır.
O
3 yıl
Axess\u0027e özel GittiGidiyor’da 75 TL’ye varan chip-para!
Axess'e özel 16-30 Eylül 2021 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500-999,99 TL arasındaki alışverişlere 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişlere ise 75 TL chip-para!
Kampanyaya katılmak için Axess Mobil veya SMS ile kampanyaya kayıt olunması gerekmektedir.
Üstelik Peşin Fiyatına 9 taksit fırsatıyla!
Kampanya detayları:
  • Kampanya kapsamında 16-30 Eylül 2021 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500-999,99 TL arasındaki alışverişlere 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişlere ise 75 TL chip-para sunulmaktadır.
  • Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından GİTTİGİDİYOR yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
  • Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez chip-para kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum chip-para tutarı 75 TL’dir.
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.
  • Axess, Wings, Free, Neo ve Akbank kart, ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ise puan kampanyasına dahil değildir.
  • Kampanya ""Takı, Mücevher ve Altın"" kategorisinde yapılan alışverişlerde ve kontör alışverişlerinde geçerli değildir.
  • Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
  • Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
  • Axess Mobil ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir.
  • Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapılması gerekmektedir.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için 12 ayı, kurumsal/ticari kredi kartları için ise 18 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları ile yapılan; yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri, konaklama ile ilgili harcamalarda ve basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin kuyum harcamalarında 3 ay, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 5000 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde 6 ay, sağlık ürünü alımlarında, mobilya ve elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımlarında ve fiyatı 5000 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında 9 ay, vergi ödemelerinde, eğitimle ilgili harcamalarda, bilgisayar alımı, taşımacılık, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda 12 ay, yurt içine ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 18 ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
  • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
O
3 yıl
Paraf Okula Dönüş Kampanyası - 60 TL Parafpara
  • 1 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında giyim, kırtasiye ve oyuncak sektörlerinde Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından yapacağınız 150 TL ve üzeri her ikinci harcamaya 20 TL, toplamda 60 TL ParafPara verilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması ya da OKUL yazıp 3404’ e gönderilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 60 TL ParafPara kazanabilir.
  • Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
  • Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanyaya dahildir.
  • Paraf, Parafly, sanal kartlar, ek kartlar, sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahil olup, Paraf Debit, Parafree, Paraf Business/Paraf Esnaf/Paraf Kobi (ticari kartlar), HalkCard, ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. 
  • Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir. 
  • Kazanılan ParafPara’lar, kazanım sağlanan işlemin, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
  • Transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır.
  • Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 14 Ekim 2021 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 15 Ekim 2021 tarihinde geri alınacaktır.
O
3 yıl
1-31 Ağustos arasında Vakıfbank World Kart ile beyaz eşya ve elektronikte 2000/50, 5000/100 puan
Temmuz ayında 3000 liraya 150 puan verirken bu ay muslukları iyice kısmışlar.

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/2000-tl-alisverisinize-50-tl-5000-tl-ve-uzeri-alisverisinize-100-tl-worldpuan-19802
O
3 yıl
Trust Vigor 22236 5+1 Surround 150W Uzaktan Kumandalı Siyah Hoparlör - 449TL
Şu an piyasada bu fiyat dışında en ucuz 865, son 1 aydaki en ucuz fiyat olarak ise 559 lira görünüyor.

İncehesap'ta 449 lira görünüyor ve şu an 33 stok var.

https://www.incehesap.com/trust-vigor-22236-5-1-surround-uzaktan-kumandali-hoparlor-fiyati-49453//
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.