P

Yüzbaşı
03 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
115 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
Isıcamla kapalı cam balkon için ısınma tavsiyesi
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 8m2'lik bir cam balkonum var evimde. Çift katlı ısıcam kullanıldı camlarında fakat yine de ısı problemi oluyor elbette. Akşamları oturmak için biraz olsun ısıtmak istiyorum. Bunun için ne türde bir ısıtıcı önerirsiniz? Infrared ısıtıcı düşünüyorum fakat onların da ortamdaki havayı değil objeleri ısıttığını biliyorum. Her türlü fikre açığım :)
P
5 yıl
225/45R17 Goodyear ve 205/50/17 Lassa arasındaki fark
Merhaba,

Malum kış geldiğinden dolayı kışlık lastik arayışına başladım. Aracım Seat LeonFR 1.4 125bg. Fabrika çıkışı lastiklerinin ebatı 225/45R17. Lastik arayışındayken öneriler üzerine Goodyear Performance+ 225/45R17 inceledim. Bir çok bayiyi arayarak fiyat aldım. Ortalama olarak 550TL fiyat veriyorlar.

Bir bayinin bana şöyle bir önerisi oldu;
Lassa Snoways 3 205/50R17, yüzey alanını daralacağından dolayı basıncın artacağı ve çok daha iyi bir tutuş sağlayacağını söyledi.Bu lastik için de 400TL fiyat verdi.

Bu konu ile ilgili oldukça farklı yorumlar söz konusu internette. Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler? farklı ebatlardaki lastiğin aracın kavramasına ve elektronik sistemlerin düzgün çalışmamasına sebebiyet verebileceğini düşünüyor musunuz?

Bilgisi olan arkadaşlar bu konuda beni aydınlatabilirse çok sevinirim.
P
5 yıl
iPhone 6 aranamama problemi
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda telefonumda bir problem ortaya çıktı. Bazen birileri beni aramaya çalıştığında telefonumun düşmediğini(çalma sesi gelmiyor) ve bi süre sonrada aramanın kendiliğinden sonlandığını söylüyorlar. Bu her gün ara ara yaşadığım bir problem. Telefonu kapatıp açtım, sim kartı takıp çıkarttım ve restore da ettim fakat düzelmedi. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış olanınız var mı acaba?
P
7 yıl
İlk araç için sigorta ve kasko tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Bu haftasonu itibarı ile aracımı alacağım fakat üstüme olacak ilk araç olduğundan dolayı inanılmaz yüksek fiyatlar çıkıyor. SEAT'ın bana verdiği rakamlar şu şekilde;
Trafik sigortası:1700TL
Kasko: 2718TL

Ben de bi yerden başlamak istiyorum artık fakat bu rakamlar gözümü çok korkuttu. O yüzden hasarsızlık indirimi olan bir aile bireyimin üstüne yapmayı düşünüyoruz aracı. 30 yaşın altında olduğum için de fiyatlar sanırım bu rakamlarda.

Poliçede geçerli bir kaç maddeden bahsetmek gerekirse, yeni değer klozu mevcut yani aracın pert olması durumunda aracın o günkü fiyatından ödeme yapılacak ve neredeyse her poliçede olan cam değişimi, mini onarım 150.000TL ye kadar karşı maddi beden mevcut. Sizce bana verdikleri bu fiyat teklifi uygun mudur? Her türlü öneriye açığım, şimdiden teşekkür ederim.
P
8 yıl
Mavi ekran sorunu(whea uncorrectable error)
Arkadaşlar merhaba, konuyu kısa bir şekilde anlatayım. Dün bilgisayarımın işlemci soğutucusunu değiştirip cooler master ın nepton 120xl modeline geçmiştim. Değişimi yaptıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım. Fakat bugün uyandığımda oyundayken bilgisayar kitlendi, restart attım ve kilitlenme devam etti. İşlemci ve gpu sıcaklıklarını kontrol ettim fakat ısınma gibi bir problem de yoktu. Sonrasında yine bir oyuna girerek makinayı test ettim ve mavi ekran verdi. Hata olarak da WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR veriyor. Mavi ekran sonrası bilgisayar açılırken de overclocking failed diye bir uyarı veriyor. Bilgisayarda hiç bir şekilde overclock uygulaması yok. Çözüme ulaşamayınca format atma kararı aldım ve bilgisayara 4 5 kez format attım fakat format sonrası windows açıldığında daha hiç bir program bile yüklü değilken mavi ekran almaya devam ettim. Çözüm yolu olabilecek bir çok şeyi denedim. Aklıma başka bir şey gelmiyor eğer bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. En olmadı Ankara içerisinde güvenilir bir teknik servis bulup oraya teslim edeceğim kasayı. Eğer işini iyi yapan bir servis biliyorsanız söylerseniz de sevinirim. Teşekkürler.
P
9 yıl
Ekşi vişne kokulu erkek parfümü
Merhaba arkadaslar, yillar oncesinden kokusunu tanidigim bir parfum vardi ve gecenlerde sokakta yine bu kokuyu alinca bu parfumu arastirmaya karar verdim. Baslikda da yazdigim gibi parfum en yogun olarak eksi visne kokusu veriyor. Boyle bir parfum bilen var mi?
P
9 yıl
Casper Via T8 tablet ekran değişimi
Merhabalar, başlıkta bahsettiğim tablet turkcell den sarı puanlarla ile alındı ve bugün yere düşmesi sonucu ekranı kırıldı. Tabletin ekranını en ucuz ve güvenli bir şekilde nerde yaptırabilirim? Bilgisi olanlar tavsiye verirse sevinirim.
P
10 yıl
iphone 6 icin ekran filmi tavsiyeleriniz
Merhabalar, telefon yakinda gelecek fakat hala bi ekran filmi almadim. Eskiden otterbox ve bodyguardz kullaniyordum fakat suan iphone 6 icin cikmamis henuz galiba. Siz neler kullaniyorsunuz? Tavsiyeleriniz neler?
P
10 yıl
AOC D2769Vh Monitör almayı düşünüyorum
Merhabalar, başlıkta yazdığım monitörü almayı düşünüyorum fakat merak ettiğmi bir kaç detay var. İnternette monitörün 170hz olduğu yazıyor fakat bu değer sadece 3D değeri mi yoksa 2D de de bu değeri alabiliyor muyuz? Şuan bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa kalitesi ve bu hz konusunda bilgilendirebilirse sevinirim.
P
10 yıl
MSI GE70 050-20e SSD mi Msata mı?
Merhabalar, bir arkadaşımda bu laptop var ve ssd takmak istiyor. Fakat merak ettiğimiz konu bu alette HDD dışında ayrıyetten bir adet de ssd veya msata girişi var mı? varsa hangisi? Bu laptop ı kullananlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.