A

Yarbay
18 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Av Malzemeleri, KAmp, Balıkçılık ve Airsoft ürünleri
< Resime gitmek için tıklayın >

2010 yılından günümüze avcılık ve balıkçılık üzerine edindiğimiz deneyimler sonrası bu sektöre yeni bir soluk getirmek amacıyla 2016 yılı itibari ile avmagazam.com sitemizi siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunmaya başladık.

Amacımız müşterilerimizin, ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri ürünlerin en kalitelisine, uygun maliyette, hızlı ve güvenli bir şekilde, 7/24 ulaşmalarını sağlamaktır.

Müşteri memnuniyeti olmazsa olmaz ilk hedefimizdir. Diğer hedeflerimiz sektörde ismi bilinen, güvenilir, av malzemeleri ile ilgili internet alışverişlerinde müşterilerimizin ilk tercihi olmaktır.

avmagazam.com olarak yaklaşık 20 bin ürün ile kara avcılığı, balıkçılık, kamp & outdoor, atıcılık & airsoft, giyim kategorilerinde, sektördeki en iyi markaları siz değerli müşterilerimize sunmaktan mutluluk duymaktayız.

Tüm sorularınızı yanıtlamak ve taleplerinizi karşılamak için profesyonel satış ekibimiz ile hizmetinizdeyiz. Danışmak istediğiniz tüm konular için info@avmagazam.com adresi yolu ile bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Balık Av Malzemeleri, Outdoor ürünleri, Airsoft ürünlerihttps://www.avmagazam.com

Balık Av Malzemeleri

Atıcılık ve Airsoft ürünleri

Kamp ve Outdoor Ekipmanları

A
12 yıl
Samsung Hd Led monitör Çözünürlük sorunu
Merhaba Konu ile ililgi yer burası mı emin değilim ancak şöyle sorunum var.

1.Monitör: Samsung s23b350h LED monitör aldım. Bu monitör 1920x1080 çözünürlüğünde aynı zamanda;
2. Monitör: ikincil monitör olarak 1440x900 monitör kullanmaktayım. Bu moınitçrde bir sıkıntı yok ancak;

1. Monitörü hdmi kablo ile bağladığımda ekranın sağından ve solundan 2 parmak, üstten ve alttan 1 parmak kadar siyah çerçeve boşluk bırakmakta. Çözünürlükte herhangi bir sıkıntı yok 1920x1080 ancak ekranın tam boyutunu kullanamıyorum bir de yazılar ve objeler diğer monitöre göre net değil flu ve smooth şekilde çok az. Ekran kartının son driverları yüklendi, restart vb tüm işlemler yapıldı ancak sorun çözülmedi. Konuyla iligli bilgisi olan veya yol gösterecek olan varsa sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
13 yıl
İstanbul / Maslak\u0027ta işe alınmak üzere Junior Html Developer, Junior Flash Developer, Art Director a
İstanbul / Maslak'ta dijital ajansta çalışmak üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. Firma ismi ve diğer detaylar başvurular değerlendirildikten sonra iletilecektir.

Detaylar için:http://forum.donanimhaber.com/m_45073703/tm.htm
A
13 yıl
...
ilgilenenler için teşekkürler...
A
14 yıl
Superonline.com e-posta hesabı olanlardan bir isteğim olacak
Merhabalar, Superonline üzerinden bir e-posta gönderim testi yapmamız gerekmektedir. E-posta hesabına sahip kişi buraya mesaj yazabilirse kendisine gönderim yapacağı e-posta hesabını pm ile ileteceğim.
A
14 yıl
Internet Explorer 8 problemi
Win 7 kullanıcısıyım, işletim sistemim yeni kurulmasına rağmen 3. 4. sayfada veya sekmeden sonra sayfa açıklamamaktadır.

Herhangi bir donanım veya ram problemim bulunmuyor win 7 64 bit ultimate kullanıyorum. Benzer sorunu yaşamış veya çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
A
14 yıl
Çözülemeyen Realtek High Definition Audio Ses kartı sürücü yükleme problemi ?
Merhabalar,

Format çektikten sonra ilgili donanımın yanında sarı ünlem işareti çıkmaktadır. Donanımı durdurdum yeniden yükledim ancak bi çözüme ulaşamadım. Ses kartı çalışmaktaydı, formattan sonra bu şekilde bir sorunla karşılaşılmıştır.

Acer firmasının driver bölümünde modeli Audio_RealTek_5.10.0.5191_XPx86 şeklinde görünmektedir. Laptop Modeli Acer Aspire 1642 WLMi

Cevabınız için teşekkürler
A
15 yıl
google earth\u0027e reklam konusunu adwords mü takip ediyor?
Merhabalar,

google earth'e reklam vermek istiyorum, ancak nerden ve nasıl yapıldığı konusunda pek bi fikrim yok, bilgisi olan kişiler yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Tşk.
A
16 yıl
Digiturk takılma sorunu ???
Merhabalar,

Digiturk 2 gündür takılarak oynamakta dün aşırı istanbul yağmuruna ve frekans güncellemesine bağlamıştım bugün digiturk kurulumu > turksat sekmesinden diğer kanallarıda güncelledim aynı sorunu yaşayan veya sorunun çözümünü bilen birileri varmı acaba?
A
16 yıl
---
----
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.