C

Teğmen
24 Ekim 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
134 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
geçen ay
Bmw 1 vs golf
Merhabalar, baslikta da belirttigim gibi iki arac arasinda kararsiz kaldim. 2 kisiyiz, cocuk yok. 2021-22 model 1.0tsi golf 8 impression paket mi almayalim, 116d 2015-16 model bmw 1 mi? Gonlumden 1 serisi almak geciyor, merak ediyorum araci ama sanki golf gibi mantikli olmayacak ve pisman olurum diye cekiniyorum. Simdiden cevaplar icin tesekkurler.
C
5 yıl
Bir klip vardı eskilerden
Böyle kızın gözüne raftan bi şeyler düşüyordu şampuan falan sonra kız kör oluyordu. Türkçe bir şarkıydı 2000lerin başında ünlüydü. Hangi şarkıydı yav?
C
6 yıl
Bildiğiniz tarih içerikli youtube kanalı vs. var mı?
Böyle saçma saçma ''Nazi doktorların yaptığı 10 ölümcül deney'' tarzı şeyler değil de mesela herhangi bir tarihi olay ya da kişi hakkında konuşulan(podcast tarzı mesela) kanalları kastediyorum.(Youtube kanalı olmak zorunda değil bu arada)
C
6 yıl
Futbol oynarken nefesim çabuk kesiliyor, nasıl önleyebilirim?
Arkadaşlar futbol oynarken sürekli bu sorunu yaşıyorum, sigara vs. de kullanmıyorum. Örneğin depar atmam gereken bir pozisyon oluyor çok hızlı koşup yanımdakini rahatlıkla geçebiliyorum ama bir süre sonra nefesim vs. yetmemeye başlıyor ve atıyorum 10 dakika boyunca pasif kalıyorum kendimi toplayabilmek için. Bu sorunu nasıl aşarım?
C
7 yıl
Şu an hangi supportlar önde?
Ardent nerf yedikten sonra hala işlevseller op mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.