K

Yüzbaşı
26 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
19 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
bankocard axess ten mayısta 50 tl puan-100 tl üzeri market giyim restorant
Kampanya 31 Mayıs 2017 tarihine kadar geçerlidir.
Kampanyaya katılmak için MAYIS yazarak, 8444’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS göndermeyen müşteriler kampanyaya dahil olmayacaklardır.
Sadece SMS ile kayıt olduktan sonra yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
Kampanya kapsamında market, giyim ve restoran alışverişlerinde yapılan her 100 TL ve üzeri alışveriş işlemine 10 TL chip para hediye edilecektir.
Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 50 TL chip para kazanabilir.
Kampanya dahilinde kazanılacak chip-para tutarları 6 Haziran 2017 tarihinde yüklenecek olup, 19 Haziran 2017 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar 20 Haziran 2017 tarihinde geri alınacaktır.
Kampanyadan sadece asıl kartlar yararlanabilir. Ek ve sanal kartlarla yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir
.
Kampanya kapsamında kazanılan chip-para tutarlarının yüklenebilmesi için, puan yükleme tarihinde mutlaka kartın açık olması gerekmektedir.
Yalnızca market, giyim ve restoran harcamaları kampanya kapsamındadır. (Mail order, telephone order işlemler de dâhildir.) Nakit avans, Bireysel Emeklilik Ödemesi (BES), SGK prim ödemeleri, vergi ve fatura ödeme işlemleri kampanyaya dâhil değildir.
Kampanyaya Bank’O Atlas, ücretsiz Bank’O Card’lar ve Private Card’lar dahil değildir.
Kredi kartı ile yapılan alışveriş, iade veya iptal edildiğinde, ilgili işlem için kazanılan chip-paralar geri alınacaktır.
Odeabank kampanyayı durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
K
8 yıl
DENİZBANK PARACARD 100 TL BONUS-market akaryakit
http://www.denizbank.com/kampanyalar/kredi-karti/banka-kartlari-kampanyasi/paracard-bayram-kampanyasi.aspx
OKUL---3280

Kampanyaya sadece DenizBank Paracard ve Marmara Üniversitesi Kampüs kart sahipleri katılabilecektir.
Kampanyaya katılmak için, DenizBank Paracard ve Marmara Üniversitesi Kampüs kart sahiplerinin DenizBank sistemine kayıtlı cep telefonu numaralarından OKUL yazıp 3280'e SMS göndermeleri gerekmektedir.
Paracard ve Marmara Üniversitesi Kampüs Kart sahiplerinin 7 Eylül’den 30 Eylül’e kadar yapacağı tüm akaryakıt, market ve eğitim harcamaları kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyaya katılan kart sahipleri 7-30 Eylül tarihleri arasında akaryakıt, market ve eğitim harcamalarında, DenizBank Paracard ile yapacakları, 100 TL ve üzeri 2. Alışverişe 10TL, 4.ye 20TL, 6.ya 30TL 10. ya 40, toplamda 100TL bonus kazanacaklardır.
Kampanyaya katılım müşteri bazlıdır. Kampanyaya katılımdan itibaren yapılan alışverişler geçerli olacaktır.
Bir müşteri en fazla 100TL bonus kazanabilecektir.
Bonus yüklemeleri 7 Ekim’de yapılacaktır, kullanılmayan bonuslar 17 Ekim’de geri alınacaktır.
Kampanyaya katılımdan itibaren yapılan alışverişler geçerli olacaktır.
Aynı gün aynı işyerinde yapılan ilk alışveriş kampanyaya dahil olacaktır.
Bonus kullanarak yapılan alışverişler ve ticari kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Bonus POS zorunluluğu bulunmamaktadır.
İnternet üzerinden yapılan harcamalar dahil değildir.
Marmara Üniversitesi Kampüs Kart sahipleri kampanyaya dahildir. Diğer kampüs kartlar kampanyaya dahil değildir.
Bonus POS zorunluluğu bulunmamaktadır.
Fatura Ödemeleri, Şans Oyunları, Kuyumcu harcamaları ve Vergi ödemeleri dahil değildir.
Ön ödemeli kartlara yapılan para yüklemeleri geçerli değildir. Kampanyaya yurtdışı harcamaları dahildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
DenizBank kampanyaları ile ilgili olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
K
8 yıl
Bonus babalar gunu 30₺ bonus-GARANTİ BANKASI
Kampanya Detayları:
*        Bonus Üye İşyerlerinden yapacağınız her 150 TL ve üzeri giyim ve elektronik harcamanıza 15 TL bonus verilecektir.
*        Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, Bonus Business ve Easy dahildir.
*        Kampanyaya katılmak için, BonusFlaş üzerinden HEMEN KATIL’ın tıklanması gerekmektedir.
*        Kampanya müşteri bazındadır, bir müşteri en fazla 30 TL bonus kazanabilir. 01 Temmuz’a kadar kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
*        Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
*        Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti alınmayacaktır.
*        Kampanyaya bonus kullanımları dahil değildir.
*        Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların ilki geçerlidir.
*        Sadece şahıs şirketi sahibi müşteriler ticari kartları ile BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilmektedir. Tüzel müşteriler kampanyaya dahil değildir.
*        Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
*        İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
K
9 yıl
ESKİ--Opet worldcard E-ticaret 100 TL yakıt--ESKI
http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/opet-worldcard-e-ticaret-sektor-kampanyasi/s-23/c-6330.aspx

Kampanya Koşulları
10 Mart – 31 Mart 2015 tarihleri arasında Opet Worldcard ile Yapı Kredi World Üyesi e-ticaret sektöründeki seçili işyerlerinde tek seferde yapılacak 500 TL ile 1000 TL arası harcamalarda 50 TL, 1000 TL ve üzeri harcamalarda 100 TL sadece anlaşmalı Opet istasyonlarında geçerli yakıt puan kazanılacaktır. Kampanyadan yararlanmak için Opet Worldcard sahiplerinin KATIL yazıp bir boşluk bırakarak kartlarının üzerinde bulunan müşteri numarasını 4454’E SMS ile göndermeleri ve harcamalarını Yapı Kredi World POS’undan yapmaları gerekmektedir. Kampanya müşteri bazında olup bir müşteri kampanyadan en fazla 1 defa, yalnızca Opet Worldcard’ı ile yaptığı harcamalardan yararlanabilecektir. Kampanyaya peşin ve taksitli harcamalar dahil olup, puan ile yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri, mail order işlemleri, iade yapılan işlemler, altın ve kontör alımları dahil değildir. Harcamanın iade olması durumunda yüklenen yakıt puanlar geri alınacaktır. Kazanılan yakıt puanlar 10 Nisan 2015 tarihine kadar Opet Worldcard'lara yüklenecektir. Kampanyadan kazanılacak yakıt puanlar için son kullanım tarihi 29 Nisan 2015’tir. Kullanılmayan yakıt puanlar 30 Nisan 2015 tarihinde geri alınacaktır. Puan yükleme tarihinde harcama yapılan Opet Worldcard'ın kullanıma açık olması gerekmektedir. Yapı Kredi ve Opet kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanyanın geçerli olduğu belirli işyerleri listesi için tıklayınız.


Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.
K
9 yıl
maximum kart 3x15 tl temassız işleme 15 tl puan
Maximum Kart’ınızın temassız özelliği ile fırsatlar Maximum’da!

“Maximum Kart’ınızın temassız özelliği ile 16 Şubat- 15 Mart tarihleri arasında kampanyaya dahil Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 15 TL ve üzeri 3. temassız alışverişinizde 15 TL MaxiPuan hediye!

Kampanya Detayları:

1- Kampanya, kampanyaya dahil Maximum anlaşmalı marketlerden, Maximum Kart’ın temassız özelliği ile yapılacak temassız alışverişlerde geçerlidir. Maximum Kart’ın temassız özelliği ile kampanyamıza dahil marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 15 TL ve üzeri üçüncü temassız alışverişinizde 15 TL MaxiPuan hediye edilecektir.
2- Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyamıza dahildir.
3- Kampanyadan ilave MaxiPuan kazanılabilmesi için alışverişlerin Maximum özellikli POS cihazlarından ve Maximum Kart’ın temassız özelliği kullanılarak yapılması gerekmektedir.
4- Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyamız kapsamında en fazla 15 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
5- Kampanya süresince kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerimizin "MAXIPUAN" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, Bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanyamıza ait detay sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.
6- Ziraat Maximum Kart sahiplerinin kampanyamıza katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "MAXIPUAN" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
7- İlave MaxiPuanlar kampanyamız bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde müşterilerimizin kartlarına yansıtılacaktır ve hediye MaxiPuanlar geri alınmayacaktır.
8- Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanyamız kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
9- Bankamatik Kartı, Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapacağınız alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
10- Kampanyamızdan Maximiles ile de yararlanılabilir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
11- Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
12- Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
13- Üye işyerlerinde kampanyamız ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.
14-Temassız özellikli Maximum Kart'ınızın temassız işlem üst limiti her bir ödeme için 50 TL, toplam temassız işlem üst limiti ise 100 TL'dir. Gerçekleştirdiğiniz temassız işlemlerin toplamı 100 TL'ye ulaştığında kartınızla temassız ödeme yapmaya devam edebilmek için şifrenizi kullanarak herhangi bir alışveriş yapmanız ya da Bankamatiklerde şifreli bir işlem gerçekleştirmeniz yeterlidir. Temassız kartınızla şifreli bir işlem gerçekleştirdiğiniz takdirde, temassız ödeme yapabileceğiniz 100 TL'lik işlem limitiniz yeniden kullanılabilir hale gelir ve temassız işlemlerinize devam edebilirsiniz.
K
10 yıl
DELTA SERVİS
Öncelikle böyle konu açtığım için kusura bakmayın. delta servis garantili iphone 5 aldım. bugün şarjdayken usb kablosunun ucu ısındı ve iphone u şarj etmedi. bende servisi aradım
servis iphone kablosunun garantide olmadığını söyledi. parçalar garantide değilse o zaman garantinin ne anlamı var. yazıklar olsun bu servise... verir 40-50 tl alırım bi usb kablosu ama garantili ürünün başına bi iş gelirse demekki tek başınayız..
K
10 yıl
Gg 50 ve 100 bonus 13 31 ocak SMS ile katılım var
GittiGidiyor.com ile 13 Ocak 2014 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında GittiGidiyor.com'da tek seferde yapılan taksitli ve tek çekim "500 TL-999,99 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL Bonus, 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL bonus" kampanyası yapılacaktır.

Kampanya Detayları:

13 Ocak 2014 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında GittiGidiyor.com'da tek seferde yapılan taksitli ve tek çekim "500 TL-999,99 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL Bonus, 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL bonus" kampanyası yapılacaktır.
Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek ve maksimum 100 TL Bonus kazanabilecektir.
Kampanyaya katılım için harcama yapmadan önce "GITTIGIDIYOR" yazıp; Garanti Bonus sahipleri 3340'a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616'ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e, ING Bonus sahipleri 2205'e, Türkiye Finans Happy sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus sahipleri 8222'ye, ABank Bonus sahipleri 4055'e, Tekstilbank Bonus sahipleri 05327524404'e SMS göndermelidir. PTT Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir.
Kampanya dahilinde kazanılan bonus, 12 Şubat 2014 tarihinden itibaren aynı kartla 17 Şubat 2014 tarihine kadar kullanılabiliyor olacaktır. Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 18 Şubat 2014 tarihinde geri alınacaktır.
Kampanyaya Garanti Bonus Card, Bonus Business Card, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Deniz Bonus, TEB Bonus, ING bonus, Şeker Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ve PTT Bonus dahildir.
Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar, Altın Bonus, sanal kartlar, debit kartlar ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.
Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartlarla kampanyaya katılım için "EVET GITTIGIDIYOR" yazıp bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS gönderdikten sonra işlem yapması gereklidir. Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartlar için sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
Kampanya; "Emlak", " Ziynet ve Külçe Altın" ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil kategorilerinde yer alan araç satışları için) kategorilerinde geçerli değildir.
Alışverişe başlamak için tıklayın.
< geri
K
11 yıl
N11.com\u0027da 300 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 33 TL n11 bonus ve peşin fiyatına 11\u0027e varan taksi
N11.com'da 300 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 33 TL n11 bonus ve peşin fiyatına 11'e varan taksit

33 TL n11 bonus kampanya detayları:

04 Eylül 2013 - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında; tek seferde yapılan, tek ödeme ve taksitli işlemlerde 300 TL ve üzeri işlemlerde 33 TL n11 bonus kampanyası yapılacaktır.<*
33 TL n11 bonus kampanyasına Garanti Bonus, Sanal Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç ve Money Visa kartlar dahildir.
N11 bonus 04 Eylül 2013 - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında kazanılıp, 09 Ekim 2013 - 09 Kasım 2013 tarihleri arasında sadece n11.com’da yapılan alıverişlerde kullanılabilecektir. Kullanılmayan n11 bonus puanlar geri alınacaktır.
Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartların kampanyaya katılması için EVET N11 yazıp kartının son 6 hanesi ile birlikte 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir. Kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
Altın bonus, diğer bankaBonus kartlar, bonus kullanımları, paracard, Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar ve ekspres limit ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Kampanya müşteri bazındadır, her müşteri kampanyadan sadece 1 kere yararlanabilir.
Başka kampanyalarla birleştirilemez.
Peşin fiyatına 11'e varan taksit kampanyası detayları:

1 Eylül 2013 – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında n11.com'da yapacağınız alışverişlerde peşin fiyatına 3,6 ve 11 taksit kampanyası yapılacaktır.
Kampanyaya tüm Garanti Bonus, Money Visa, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartlar, Miles&Smiles kredi kartları, American Express ve Ticari kartlar ile yapılan alışverişler dahildir.
Ekspres Limit ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2144
K
11 yıl
GG yüzde 10 World Puan 5-11 Ocak
5-11 Ocak %10 Worldpuan Kampanyası


Kampanya kapsamında Yapı Kredi, TEB, Vakıfbank ve Albaraka Worldcard kart sahiplerine 05 - 11 Ocak 2013 tarihleri (bu tarihler dahil) arasında tek seferde yapacakları sepet toplamı 250 TL ve üzeri olan peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir.


Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 100 TL olacaktır. Kazanılan Worldpuanlar; Worldpuan ile alışveriş yapılan heryerde kullanılabilir.


Worldpuan kampanyaları birbiriden bağımsızdır. Eski tarihli bir kampanyadan faydalanan bir kullanıcı mevcut kampanyadan da faydalanabilecektir.


Kazanılan Worldpuan'lar 18 Ocak 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 29 Ocak 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 30 Ocak 2013 tarihinde geri alınacaktır.


Sanal Kartlar kampanya kapsamındadır. Business kartlar, banka kartları, Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.


Kampanya GittiGidiyor.com'da yer alan "Seyahat", "Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar", "Ziynet ve Külçe Altın" ve "Emlak" dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.


GittiGidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
K
11 yıl
GG yüzde 10 bonus 22-28 aralık
http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/22-28-aralik-yuzde-10-bonus-kampanyasi

22 - 28 Aralık %10 Bonus Kampanyası


Garanti Bonus Card, Bonus Business Card, Money Visa, Flexi, Şeker Bonus, Deniz Bonus, TEB Bonus, ING Bonus, TFKB Happy Card, Tekstilbank, PTT Bonus, Abank Bonus ve Eurobank Tekfen kart sahipleri, 22 - 28 Aralık 2012 tarihleri (bu tarihler dahil) arasında tek seferde yapacakları sepet toplamı 250 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinde %10 bonus kazanacaklar.


Flexi'nin kampanyaya dahil olabilmesi için "EVET GITTIGIDIYOR" yazıp kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS gönderdikten sonra işlem yapılması gereklidir.


Shop&Miles, Miles&Smiles kredi kartları, Amex, sanal kartlar, debit kartlar, ekspress limit işlemleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.


Kampanya banka müşterisi bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek ve maksimum 100 TL Bonus kazanabilecektir.


Kazanılan Bonus; Bonus ile alışveriş yapılan heryerde kullanılabilir.


Kampanya dahilinde kazanılan Bonus, 04 Ocak 2013 tarihinden itibaren aynı kartla 14 Ocak 2013 tarihine kadar kullanılabiliyor olacaktır. Kazanılan Bonus kullanılmadığı takdirde 16 Ocak 2013'te geri alınacaktır.


Kampanya; , "Seyahat", "Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar" ve "Emlak" kategorileri dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.


GittiGidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.