M

Teğmen
11 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
237 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Cihazlarımın İnternete bağlanmaması. Turknet ve TT rezaleti
Merhabalar arkadaşlar.
6 yılın ardından nihayet Türk Telekom fiber döşendi, hızlı ve sorunsuz İnternete kavuştuk derken onulmaz dertlere kucak açmışız.
Sorundan bahsetmek ve mümkünse bilgili arkadaşlardan destek almak istiyorum. Turknete de Turk Telekom a da defalarca sorunu bildirdim fakat çözen olmadı. Turk Telekom 2 defa modem değiştirdi yaptıkları sök tak git.
Sorun şu. Telefonlarımıza wifi şifremizi giriyoruz ve İnternete bağlanıyoruz fakat telefonumuzdan wifi ı kapatıp açtığımızda aşağıda eklediğim görseldeki işlemi yapmadan cihazlarımız bağlanmıyor. İnternet yok hatası veriyor cihazlarımız. Masaüstü bilgisayarım ise ne yaparsam yapayım bağlanmıyor kablolu ya da kablosuz.
Bunu Turknet e de bildirdim çözüm sunmadılar. Turk Telekom görevlilerine de bildirdim netice alamadım. Turk Telekom 3. Modemi taktı fakat aynı sorun devam ediyor. Bu işlerden çok anlayan biri değilim o yüzden buradan yardım talep ediyorum. Hatta sorunu kökten çözerim diyen varsa makul bir ücret ödemeye bile razıyım.
TP link ac1200 modem takıldı ilk kurulumda. Sorun var diye yenisini taktılar. Sonra onu da ne yazık ki vestel marka bir modemle değiştirdiler.

< Resime gitmek için tıklayın >


İşaretlediğim işlemi yapınca telefonlar bağlanıyor. Fakat masaüstü pc wifiden ya da kablolu olarak bağlayamıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
Hepsiburada Denizbank faizsiz 25000
Arkadaşlar konu silinmişti bilgi alışverişinde bulunamadık. Alışverişi iptal edince 25 bin hesaba gelmişti. Faizsiz olmasından ötürü aldım parayı kullandım. 3 4 gün sonra şubeden aradılar parayı kullanmışsınız krediyi kapatmamız lazım dediler tamam dedim ve hesaba 25 bini yolladım. Günlerdir öylece bekliyor hesapta. Ne arayan ne soran var. Sizde durum nedir. Bu krediyi kapatma meselesinde şubeler keyfi mi davranıyor. Hiç aranmayanlar olduğunu duydum.
M
6 yıl
12 adet çekiç 18.39 tl (Amazon)
Düzeltme : Başlıkta 12 adet yazmasına rağmen Mobilde "paketteki miktar 1" ibaresi görünmedi. O yüzden açtım konuyu.

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07CSR4C6Y/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
M
6 yıl
4 adet 3 lt Rinso sıvı deterjan 59.68
https://www.hepsiburada.com/rinso-sivi-camasir-deterjani-narin-bakim-serisi-3000-ml-p-HBV000007ZDIB?magaza=Hepsiburada

App ye özel 2.si %50 indirimle tanesi 15 e geliyor bence gayet iyi şu durmak bilmeyen zam dalgasında. Uzun süre yetecek stok yaptım kendime ve babamlara. İhtiyaç varsa değerlendirin.
M
6 yıl
FSP CMT110A 2x USB 3.0/1x USB 2.0 Mid Tower Kasa
M
6 yıl
Einhell pnömatik matkap 63 tl
Beyler fiyat yanlışlığı bariz. Gelmez yüzde 95 ama isteyen deneyebilir. Akü ve şarj aleti yok. N11 de aküsüz 200 küsürden başlıyor fiyatlar.

Link için kusura bakmayın ref var sanırım, silemedim.

https://m.akakce.com/siparis/?p=201257425
M
7 yıl
N11 - 11.11 kampanyası geliyor
< Resime gitmek için tıklayın >

İhtiyaç listelerinizi hazırlayın :)


Geçtiğimiz yılın en uğurlu günü 11.11'de, 11 otomobil dahil olmak üzere to­plam 450 bin ürün satıldı.
Bu tarihi kampanya ile bir günde 65 milyon TL'lik satış yapan n11­.com, e-ticarette Tü­rkiye rekorunu kırdı.
Bu sene, 9 Ekim - 11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve üyelerimize birbir­inden özel fırsatlar sunacağımız 11.11 kampanyasında siz de yer alarak sa­tışlarınızı artırabi­lir ve yılın en uğur­lu kampanyasının bir parçası olabilirsin­iz.
Katılmak için, kampa­nyaya dahil olmasını istediğiniz ürünler­inizin n11.com bağla­ntılarını, stok mikt­arlarıyla birlikte magazadestekmerkezi@­n11.com adresine mail yoluy­la gönderebilir ya da kategori yöneticin­izle iletişime geçeb­ilirsiniz.
Kampanyaya dahil etm­ek istediğiniz ürünl­erinizin piyasa koşu­llarına göre rekabet­çi olabilecek düzeyde olmasına özen göst­ermenizi rica ederiz.

Uğurlu alışverişler.
M
7 yıl
GİTTİGİDİYOR SİPARİŞ İPTALİ MAĞDURİYETLERİ
Arkadaşlar merhaba. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan birçok arkadaş olduğunu farkettim konu açayım dedim. 5-10 gündür gittigidiyor da bonus Flash uygulamasından yapılan bazı alışverişler güme gidiyormuş maalesef ben de sonradan öğrendim aynı şekilde 2 kere alışveriş yaptım. İlk alışverişimde 1158 liraya 100 gg bonus 40 elektronik alışverişi için bonus 20 de ilk garantipay alışverişi bonusu işe gittigidiyorun yüzde 5 indirimini komboladım ve hepsi de kabul edildi. Ödemeyi yaptım kartımdan 6 taksitle para çekildi fakat aldıklarım kısmında alışveriş görünmüyordu. Lanet sistemleri ile zor da olsa müşteri hizmetlerine yazdım ve güya incelediler iade ettik dediler nedendir bilmiyorum böyle yaptılar. Ben de kampanyalar devam ederken madem o iade oldu arkadaşımın kartı ile aynı işlemi tekrar yaptım fakat aynı duru onda da yaşandı yine aldıklarım kısmında görünmüyor. Müşteri hizmetleri denen bir olay yok bu sahtekarlarda zar zor mail atılıyor dönüşler çok geç vs. Forumda epey kişi gördüm bu şekilde olmuş hep ve günlerdir iade alamayıp muhatap bulamadıklarını söylüyorlar. Bu rezillik dolandırıcılık neyin nesidir bilen anlayan yardımcı olabilecek var mı. Kaç kanaldan ulaşalım gittigidiyor a ama halen bekliyor. Bir de şu var kazananlar külübündeki hesabımla yazıyorum adamlar hemen cevap veriyor diğer düz hesaptan yazınca bekliyorum da bekliyorum. Twitterdan da yazdım inceliyoruz vs dediler ama oyalıyırlar. 2300 küsür param içerde ses yok. Ekran görüntüsü istediler yolladım vs.
M
7 yıl
Bahçe salıncağı çok uygun gibi
Arkadaşlar bu fiyata kaynakçı yapmaz fiyat çok iyi geldi bana. Fikriniz nedir? Kargo bedava 144.49 tl
http://www.hepsiburada.com/and-3201-3-kisilik-bahce-salincagi-p-HRANDSALINCAK3201?magaza=Evmanya
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.