Z

Onbaşı
16 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
8 yıl
Uzaktan kumandali araba devre arizasi
Oğlumun uzaktan kumandali 12 volt dört çeker arabasinin devresi yandi. Araba üzerindeki devre kartini elektronikcilere götürdüm. Yanan transistorlerin numarasini bulamadiklari icin degistiremiyeceklerini soylediler. Acaba bu numaralari bulabilmenin bir yolu varmidir? Ekleyebilirsem resimlerini koyacağım. Simdiden Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Z
10 yıl
Fırınımın üstündeki gazlı ocağın gözleri az yanıyor
Fırınımın üstündeki ocağın gözlerinden az gaz geliyor. Haliyle de az yanıyorlar. Bir kaç yerde okudum. tüp-Doğal gaz geçişlerinde memeleri değişin veya meme uçlarını biraz genişletin diye. Ama ben doğal gaza geçmedim. Zamanla kullandıkça gözlerden gelen gaz azalmaya başladı.
Acaba memelerde mi sıkıntı var yoksa gaz bağlantı borularında veya dedantörde bir sıkıntımı varda gaz az geliyor. Bilgisi olan varmıdır veya başına bööle bişey gelmiş olan.
Z
11 yıl
Bios pili takılı iken laptopum açılmıyor
Herkese iyi akşamlar.
Üstatlarım benim bir sorunum var allah düşman başına vermesin. Forumda biraz araştırdım ama soruna bir cevap veren olmamış. Genelde eski tarihli mesajlar. belki güncel bir cevabı vardır diye yazma gereği hissettim.
Sorunum şöyle:
Fujitsu Siemens amilo pro v3405 laptopum var. anakartta bios pili takılı iken laptop açılmıyor. Pili çıkarıncada adaptör kablosunu taktığımda sistem kendiliğinden açılmaya başlıyor. bu seferde tarih saati ayarlamadan internette sertifika hatası veriyor. kapatama / açma tuşu çalışmıyor. fareninde sol tuşu çalışmıyor. dokunmatik bölümü ve sağ tuş çalışıyor.

laptopu kapatınca adaptör kablosunu çıkarıp tekrar takmam gerekiyor. batarya full olsa bile adaptörü takmayınca açılmıyor.
Lütfen yardım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.