S

Binbaşı
03 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
nvidia geforce 820m aşırı ısınma
Herkese merhaba;

Lenovo G710 laptop kullanmaktayım. 2 ay önce orijinal arctic mx 4 (teknobiyotik) ile termal macunları yenileyip fanın tozunu aldım. Termal macunu ince ve yüzeyi tam kaplayacak şekilde sürdüm. ETS 2 oynarken işlemci sıcaklığı 80 derece civarı ama ekran kartı hala 94 dereceye kadar çıkıyor, macunları yenilemeden önce de ekran kartı böyleydi. FPS im 30-35 arası stabil. OMSI 2 oynarken daha düşük, işlemci max 70 gpu max 65 derece.

Merak ettiğim nokta 820m için 94 derece fazla mı normal mi ? İnternette biraz araştırdım bir forumda max sıcaklığı 105 deniyor bu gerçek mi ?
S
5 yıl
tel aniden kapanıyor
samsung s4 mini i9190 android 4.2.2 telefon kullanmaktayım.
şarj %80 altıdayken fotoğraf çekerken pat diye kapanıyor. %40 altında biraz kasan bir uygulama açınca yine aynı durum.
bir de hafif darbelerde telefon aynı şekilde pat diye kapanıyor. sorun telefonda mı yoksa bataryada mıdır, yaptırsam değer mi sizce?
S
5 yıl
muayenede lastik farkı
herkese merhaba

yazın kapana girip lastiklerin 2 tanesini yarmıştık. sonra gidip orijinaliyle aynı ebatta 2 tane farklı marka ikinci el lastik taktırdım (3 farklı marka lastik takılı). bu şekilde muayeneden geçebilirmi ?
S
6 yıl
DH Forumun Sürekli 502 Hatasına Düşmesi
Son zamanlarda oldukça sinir bozucu bir durum.

Bu kadar üyesi ve okuru olan, üstelik hosting işlerinden anlayan yöneticilerin yönettiği forum neden sürekli 502 hatasına düşer ?

Hiç ilgilenilmiyor mu?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.