Z

Yarbay
05 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
110 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
6 yıl
11.3.1 imzalar kapandı
Jailbreak çıkması beklenen sürümün imzası kapandı
Z
7 yıl
55 inç Televizyon Öneriniz
Arkadaşlar 55 inç televizyon almak istiyorum. Ama kafam o kadar karıştıki anlatamam. Bazen bilgisizlik çok iyiymiş diyorum. Şöyleki forumdan yorumlardan öğrendiğim bilgiler nedeniyle TV seçemiyorum. Yok 100 hz yok FALD yok direk led edge led ,Lg ve samsunglarda ışık sızması şikayetleri gibi bilgiler işimi çok zorlaştırdı.

Şu an ya bunları gözardı edip 3500 gibi bir fiyata samsung veya Lg alıp kenara geçeceğim. Ya da paraya kıyıp sony xe9005 veya samsung Ks8500 veya lg sj800v gibi bir modeli tercih edeceğim. Ama bunların fiyatı da 5500 6000 tl civarında. Fark çok fazla. İlk grup çok mu kötü ikinci gruba bu kadar fark vermeye değer mi? Sizin önerileriniz neler ? Önereceğiniz modeller var mı?
Z
7 yıl
Uzatılmış garanti Hakkında
Arkadaşlar araçların garanti süresi bildiğimiz gibi 2 yıl ve bu yasa kapsamında sağlanan bir yarar. Bu süreden sonra yapılan uzatılmış garanti ise sigorta poliçesi ile yapılıyor.

-Pratikte uzatılmış garanti yaptırıp da sorun yaşayan var mı?

-Ne gibi hatalar kullanıcı hatası denilip garanti kapsamında değerlendirilmiyor?

Vw marka aracıma uzayılmış garanti almayı düşünüyorum almazdan önce fikirlerinizi alalım.
Z
8 yıl
Gazın son noktasından sonra gelen kademe
Gaza sonuna kadar bastıktan sonra daha yüksek basınçla ortaya çıkan 2. kademe gazlamanın ne için konulduğunu merak etmekteydim.Çünkü normal gazlamadan bir fark oluşturmuyordu.Ancak yeni farkettiğim bir özelliği bilmeyenler olabilir diye buradan paylaşmak istiyorum.Örneğin hız limitlemeyi 50 km/s ayarladınız.ve gaza 50km den sonra basmanız birşey değiştirmiyor haliyle.işte bu gazdaki ikinci kademe ile olur ki aniden hızlanmanız icab eder diye konulmuş limitlemeyi devre dışı bırakan bir uygulama.Ben hep çekinirdim bu limitleme işinden bunu öğrendiğim iyi oldu.olurki birini sollanmak istersiniz ama limitlemeyi devrede tuttuğunuzun farkında olmazsınız 2. kademe ile devredışı bırakıp ihtiyac olan gazı verip hızlanıyorsunuz.
Z
9 yıl
Lg g3 görev yöneticisi link
G2 den G3 e gectim .G3 te görev yöneticisi olmadığını farkettim.G2 deki görev yöneticisi internetten bulup yukledim sorunsuzca calisti.isteyenler icin linki veriyorum.

https://beta.m.box.com/shared_item/https%3A%2F%2Fapp.box.com%2Fs%2Fnewxw9e0ggo04lc88rim
Z
9 yıl
Samsung 10.1 (2014) 4.4.2 güncelleme geldi
Bugün itibariyle türkiye güncellemesi geldi.kesinlikle çok hızlandı. Tavsiye ediyorum bir an önce yüklemenizi
Z
10 yıl
Lg G2 radyo
arkadaşlar lg g2 de rootsuz sadece bir apk ile radyo mümkün olabiliyor. yeni nesillerde çalışmayabilir. ama denemekte fayda var. jealybean ve kitkatta çalışıyor. link aşağıda

http://www34.zippyshare.com/v/54343736/file.html
Z
10 yıl
lg g2 ekran beklemeye geçmiyor
Sa Arkadaşlar Lg g2 telefonumda yeni çıkan bir problemim var. Gerek kendiliğinden gerekse manuel olarak ekran kararmıyor. Mesela arka tuşa bastığımda ekran kararıp açılıyor. Bekleme süresi bitince ekran dalgalanıyor ama yine kararmıyor. Format atmadan çözümü var mıdır. Bazen düzeliyor bu arada. Kitkata geçmedim henüz.
Z
14 yıl
kulaklık jackı kırıldı
arkadaşlar labtobun içinde kulaklık jackı kırıldı.derinde olduğundan çıkaramıyorum.ses stereo olarak değil de mono çalışıyor.haliyle ses performansı düştü.yüklü driverleri manipüle ederek jack i yok gösterebilirmiyiz.yani ses kartının ayarlarından devre dışı bırakma imkanı var mıdır.
Z
14 yıl
SVCCHOSST.EXE virüsü yardım[çözüldü]
arkadaşlarwindows7 kurulu pc var. sistemde avira yüklüydü.ben yokken arkadaşlar flash bellek takmışlar.sonra virüs uyarı almışlar.inanılmaz derecede fazla virüs varmış pc donmuş en iyisi avirayı devre dışı bırakalım demiş bizim akıllılar.sonra virüs görev yöneticisini devre dışı bırakmıştı.ve diski geri tak uyarısı alıyordum. gpedit.msc den onu açtım o uyarı kapatamadım.mecburen pc yi yeniden başlattım.explorer.exe açılmamıştı.bir baktım görev yönetisi tekrardan yok.güvenli modda bile herşey aynı.windows7 onarma menulerini de denedim.hiçbir şey değişmedi.formatsız çözüm önerisi olan var mı? (görev yöneticisi ve explorer otomatik gelecek)

ne kadar illet virüsmüş.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.