Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
90
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fotoğraf makinesi mi telefon mu?
K
2 hafta
Er
Konu Sahibi

Merhaba,

Arkadaşlar 6 aylık bebek sahibi birisiyim normalden fazla fotoğraf çekilmeye başladık telefonum HONOR 90 eşimde Samsung a34 var. Telefonu honor magic 6 pto veya Samsung s23 tarzı bir cihaza yükseltmek istiyorum çünkü fotoğraf kalitesi daha iyi ancak bu kadar para harcamadan acaba fotoğraf makinesi alsam benim için daha iyi olur mu?

20 bin civarına alacağım bir fotoğraf makinesi benim elimdeki cihazlardan daha iyi fotoğraf çeker mi profesyonel değil sadece günlük hayattan anılar çekmek ama yüksek kalitede olmasını arzulayan birisiyim. Yorumlar için sağ olun.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
2 hafta
Yarbay

Öncelikle bebeğinizi Allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Olympus OMD serisi makineler ufak ve hızlıdır. Hem bebekle ilgilenirken, hem yanınızda taşırken hiç yormaz. EM10 mark 2 veya 3 alınabilir. Uygun fiyatlı bulabilirseniz EM5 mark 2 de olabilir. Yanına da Olympus 17 mm f1,8 lens bu iş için harika ikili olur. O bütçeye göre para bile kalır bence.



S
geçen hafta
Binbaşı

Açıkcası telefon her daim yanınızda fotoğraf makinasını her daim yanına alamıyorsun telefon ise her zaman daha pratik gelir bana S24 aldım eşime gayet güzel keşke ultra alsaydım diyorum bazen :D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.