S

Binbaşı
07 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
474 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
3 ay
Ek Mtv
Bu zamana kadar hiç bir ödemeyi aksatmadım.. Fakat Ocakta aracın vergisini ödemek için girdiğimde EK MTV verginin ödenmediğini gördüm.. Yani ben 2023 te 2 tane ödedim 2 tanede bu ek mtvyi ödedim toplamda 4 defa MTV ödedim.. Bana bunun hakkında ne bir mesaj ne bir bilgilendirme gelmedi birde ödemediğim için gecikme zammı uygulanmış.. Arkadaşlarıma söylediğimde onlar bankadan ödediği için onlarda da ek mtv gözükmemiş taki edevlete girene kadar onlarda da çıkmış şaşırdık kaldık.. Yani çok önemli birşey olmadıkça haber izlemiyorum.. Haberlerede bakmıyorum uzun zamandır en azından bilgilendirme mesajı atmaları lazımdı neden 4 tane mtv niye ek mtv geldiğine dair.. Bu konuda hakkımı helal etmiyorum. Bu durumu paylaşıyorum benim gibi mağdurlar olur diye..


< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 ay
4080li Sistem Bu fiyata alınırmı
Arkadaşıma sistem toplıcaz vatanda indirim varmış bir sistem topladım ama uyumu nasıl olur bilemedim.. Bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye alırsam sevinirim.. Kendisinde LG OLED Flex 42 inc 4k monitor var.. 4080 anca kaldırır diye düşünüyorum.. 4070ti den aşağıda olmaz dedi bilgisayarcı bir arkadaşım..



< Resime gitmek için tıklayın >


Anakart olarak Otomatik AI özellikli istiyor kendisi otomatik ayar yapan.
S
geçen yıl
Toki çekilişleri neden iptal oluyor ?
Evet arkadaşlar senelerdir tokiye başvuruyorum ilk defa başvuru şartlarını taşımadığınız için iptal edilmiştir.. Diye sms geldi giren arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi ? Çekilişe dahi girmeden iptal oluyor hiç kimse bilgi vermiyor


Resimleri ekliyorum.. Arkadaşlardan geldikçe resimleri eklerim



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
geçen yıl
Türkiye\u0027deki Garanti Saçmalığı
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Öne Çıkarırsanız sevinirim..

Evet Arkadaşlar desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum..

Despec nethouse yönlendiriyor.. Nethouse DESPEC'e..
Bu sene ağustosta biticek garantisi ürünüm bozuldu para iadesi yapsa ne olucak 300 tl küsüre almışım şuan fiyatı 1.367,00TL

Bu konuda ne yapabilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim.? Zaten bir çok kişi DESPEC Firmasından şikayet yazmış.. Garanti kavramında çığır açmışlar böyle bir sistem Avrupada yok..
S
geçen yıl
Zararlı Yemek kapları neden denetlenmiyor?
Sıcakla ASLA temas etmemesi gereken gıda malzemeleri:

Plastik
Köpük
Karton (hepsinin içi plastik kaplamadır)
Aluminyum folyo

Sıcak ile temas ettiğinde gıdaya kanserojen madde geçişi artar! Çok basit ama hiç dikkat edilmeyen bir konu..


Evet arkadaşlar dışarıdan yemek söylüyoruz fakat karnımızı doyururken bir yandan da sağlığımızı bozuyoruz evde fırında yemek yaparken bile aliminyum folyo ile kapatıyoruz.. Benim merak ettiğim bu kadar önemli zararlı olan birşey neden denetime tabi tutulmuyor?
S
2 yıl
franchising ve iş kurmak hakkında bilgi
Arkadaşlar Franchising araştırması yapıyorum fakat deli hava parası ve her ayda belirli bir yüzde istiyorlar.. Ama nereden baksanız elimize herşeyi ödedikten sonra en az aylık kazanç 150bin tl gibi bir para kalıyor..

Düşük bütçe ile kurabileceğim bir iş kurmak istiyorum.. En azından aylık minimum 20-30 bin tl getirecek iş önerilerinizi bekliyorum..
S
2 yıl
Soğuk tutan Oyuncu koltuğu tavsiyesi
Bir arkadaşımda oyuncu koltuğu var yurtdışından tırcı bir arkadaşına getirtmişti geçen sene 45 derece sıcaklıkta otursan bile koltuk serin kalıyor nano bir kumaş gibi altında jelimsi bir taban var..Türkiyede gidipte göremediğimiz için bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.. Elimde ucuz olanlardan deri oyuncu koltuğu var çok terletme yapıyor bir saat zaman geçiriyorum bir kalkıyorum su içindeyim terletme yapmayan kumaş koltuklarınıda denedim yine terletiyor..
S
2 yıl
Yeni sistem tavsiyesi zaman bol
ASUS ROG STRIX Z690-E GAMING WIFI 6400MHz(OC) DDR5 Soket 1700 M.2
DOMINATOR® PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 DRAM 6200MHz
CORSAIR iCUE H170i ELITE IPS LCD RGB 420mm
Gigabyte UD1000GM PG5
Intel Core i7-12700K
Nvidia RTX 4070 Ön sipariş kaydı oluşturuldu beklemedeyim..

Aklımdaki parçalar şuanlık bunlar
Güç Kaynağında kararsızım.. Birde hangi kasayı tercih etmeliyim tercihim genelde yanı camlı olup içerisi rengarenk görülebilen.. Tek kasa türkiyeden alınacak

Parçaları yurtdışından tanıdıklardan arkadaşlardan türkiyeye gelen olduklarında getiricekler..Türkiyedeki fiyatlar neredeyse 2 katı.. Sadece Ekran kartı elime geç gelicek Amerikadaki arkadaşım Aralık ocak gibi Türkiyeye gelicek oda kayıt oluşturmuş ön sipariş açılınca 799 dolara ödemesini yapıcak..
S
2 yıl
Ucuza bulunan Xbox hesapları güvenirliği?
Yahu bakıyorum 25 liraya elden ring ve bir sürü yeni oyun satılıyor.. Sadece saat dilimini değiştirip oynuyorsun.. bu hesaplar güvenilir mi herhangi bir makina ban olayı olma ihtimali nedir yeni xbox kullanıcısıyımda o yüzden soruyorum ?
S
2 yıl
Mozilla Firefox Yerimlerini Gizleme
Bugün starbucksta adamın biri yerimlerinden bir tane klasörü gizlemiş açarken denk geldim mrk ettim sordum ama arkadaşım ayarladı ben bilmiyorum diye geçiştirdi..

Normalde yerimleri araç çubuğunu göster ve gizlemeden bahsetmiyorum.. Adam yeriminde mesela Private diye bir klasör yapmış yer imlerinde o kısım görünmüyor bir kısayola bastıktan sonra görünüyor.. Adam yer imlerini açıkken orada sadece bir sekmeyi gizlemiş ve kendi kısayola bastığı takdirde gözüküyor bunun eklentisini bilen var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.