Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
526
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Apple, yenilenmiş AirPods Pro 2 satmaya başladı: İşte fiyatı
E
5 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Apple, yenilenmiş AirPods Pro 2 satmaya başladı: İşte fiyatı
Apple, yenilenmiş 2. nesil AirPods Pro’yu Kanada ve birkaç Avrupa ülkesinden sonra Amerika’da satmaya başladı. Yenilenmiş AirPods Pro 2, orijinalinden 40 dolar daha ucuza satışa sunuldu.



Ayrıca Bkz.Sahte Airpods Pro nasıl anlaşılır? İşte hızlı AirPods orjinallik sorgulama yöntemleri



Lightning şarj kutulu AirPods Pro 2 satışta



Yalnız, yenilenmiş AirPods Pro 2. nesil, Kasım 2022’de tanıtılan, Lightning/MagSafe şarj kutulu model. Fiyatı; 209 dolar. Normal fiyatı Apple online mağazasında 249 dolar.



Apple, Eylül 2023’te AirPods Pro 2’yi USB-C şarj kutusu ve birkaç değişiklikle güncellemişti ancak bu model henüz Apple’ın yenilenmiş ürünler mağazasında satışta değil.



Apple, yenilenen tüm ürünlerin tam işlevsellik testi dışında kapsamlı temizleme sürecinden ve incelemeden geçtiğini söylüyor.




Kaynak:https://www.apple.com/shop/product/FQD83AM/A/Refurbished-AirPods-Pro-2nd-Generation

 Haberi Portalda Gör

Kullanılmış kulaklığı 250 $ yerine 210 $ a satıyor. Kulaklık sağlık/hijyen sebebi ile iade edilemeyen birşey birde. Birisinin uzun süre kullanıp bozduğu kulaklığı tamir edip yeni fiyatına ancak e...
Yoruma Git
Yorumun Devamı myhotyro - 5 ay +21
Kulaklığın ikinci eline, hele kulakiçi kulaklığın ilkinci eline kim izin vermişse büyük ahmaklık
Yoruma Git
Artizt - 5 ay +4
M
5 ay
Binbaşı

Kullanılmış kulaklığı 250 $ yerine 210 $ a satıyor. Kulaklık sağlık/hijyen sebebi ile iade edilemeyen birşey birde. Birisinin uzun süre kullanıp bozduğu kulaklığı tamir edip yeni fiyatına ancak elma satardı.




A
5 ay
Yarbay

Kulaklığın ikinci eline, hele kulakiçi kulaklığın ilkinci eline kim izin vermişse büyük ahmaklık



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

F
5 ay
Yarbay

Zivanadan cikti firmalar ne kadar kötü bir dönem bu




E
5 ay
Yarbay

Büyük ihtimal Apple silikon uçları bile değiştirmeden satıyordur(!) :D




K
5 ay
Yarbay

Apple'dakiler daha stabil temizliyor herhalde
< Resime gitmek için tıklayın >



O
5 ay
Yarbay

yenilenmiş diyince akla yeni bir versiyon geliyor, halbuki "yenileştirilmiş" veya "yeni gibi" bir ifade kullanılsa bu nüansta ortadan kalabilir.




W
5 ay
Yarbay

Rezillik ötesi. Normal olanı 250 dolara satacağına 150 dolara indir sat. Bizim gibi gariban ülkedeki insanlar da alabilsin. Bu kulaklıkları bari maliyetin az üstüne sat. Zaten geri kalan tüm ürünleri fahiş fiyata satıyorsunuz.



D
5 ay
Yarbay

Adam seviyesini nasıl düşürdüyse kullanılmış kulaklığı 250$ yerine 150$ a satsın diye koca firmaya sitemde bulunuyor. Git kendine 150$ lık kulaklık al o zaman. Bundan aşağı da olmaz kalitesi. Kimin neresine nasıl girmis, nasıl temizlenmiş belli olmayan bi urunu “bizim gibi gariban ülkedekiler de alsin” diye kendini düşüreceksen bari bizi rezil etme.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.