Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
203
Cevap
6713
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Fallout | Amazon Prime | Jonathan Nolan (12 Nisan 2024) (12. sayfa)
D
2 hafta
Yarbay

Amazonun en iyi dizisi olabilir bu gun gectikce daha cok kitle izliyor 5milyonbkusi oyununu indirmis diziden sonra..
Oyunuda patlattilar😌



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @evohan
F
2 hafta
Yarbay

fallout 4'ü geri yükledim, bir de new vegas'ı aldım ben de.




Bu mesajda bahsedilenler: @demircibu
E
2 hafta
Yarbay

Aynen 4. Oyunu sabahlara kadar oynardım zaten çok sağlam oyun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @demircibu
B
geçen hafta
Yarbay

Trollendik. Dizi woke dibine vuruyor. Brotherhood of Steel’deki trans kekoyu gorunce kapadim. Ilgi cekici bir yani da yoktu BoS’un. Muhabbetleri çok sıkıcıydı. Atmosfer ve Walton Goggins için 5/10


Ayrica klasik beyaz karsiti irkcilik dolu. Kötüler hep beyaz. Kahramanlar zenci. Objelestirme kötü derler ama erkek üstünden yapinca normal artik. Feministler el atmis ki erkek götü dibinden çekim gördük alakasiz şekilde. Ana karakter ile cakma sovalye zenci herifin olayi da bildigin Star Wars’daki Rey ile Finn’in aynisi. Diversitynin dibini siyirmislar. Walton Goggins için bile katlanamam.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Batman
K
geçen hafta
Yarbay

Öncelikle Fallout oyunlarını hiç oynamadım. Açıkçası diziyi biraz oyunun adaptasyonu biraz da medyanın şişirmesi ve arkadaşımın da ilk 3 bölümle verdiği olumlu erken tepkisi sebebiyle izleme kararı aldım. Sonradan gördüm dizi epey şişirilmiş, overrated, balon çıktı.

Senaryo olarak şaşırtıcı bir şey görmedim. Farklıymış gibi yapıp klişeleri dayayan, doyurmayan gizemiyle insanları oyalayan bir yapısı var. Bir de 60'lar kafasından fırlayan o fütüristik kültürünü sevmiyorum. Aksiyon sahneleri sırasında sahnelerin ağır çekime boğulup arkada ciddiyeti bozan sakinleştirici o fon müziklerini de ayrıca sevmiyorum, beni filmden diziden soğutuyor. Ciddiye almamı engelliyor. Hadi ilki neyse senaryo ve atmosfer gereği, evren gereği olmak zorunda da son söylediğim olmak zorunda değil. Yapımı itici hale getiriyor. Karakter olarak da bizim baş hortlak dışında uğruna izlenebilecek bir karakter göremedim. Dizinin temposu da maalesef biraz düşük, beklediğimden düşük en azından. Özellikle son bölümlere doğru tempo iyice düştü. Son 2 bölümde uyuttu hamdolsun. Sonraki sezonları izler miyim bilmiyorum. Dizi de bir olmamışlık var. Oyununu oynasam belki daha çok severdim ama tamamen dizi olarak baktığımda çok müthiş bir şey göremedim. 6/10 veya 5/10 da olabilir.

Bu arada şu dizi incelemesi konusunda olumlu şeyler anlatanların da videolarını atayım ben pek katılamasam da.


https://www.youtube.com/watch?v=z1wtLJeb4AA


https://www.youtube.com/watch?v=yAbDy9D40KM



G
geçen hafta
Yarbay

Her ne kadar kişisel bir durum olsada bence The Boys en iyi dizi bu tarafta, Tarz olarak herkese hitap etmiyor ama karakterler çok sağlam gerçekten.

Ama bu dizide aşırı güzel diğer rezalet yapımları görünce şaşırdım ben nasıl böyle güzel olmuş diye.



D
6 gün
Yarbay

Bende bir şans vererek diziyi izledim ama konu işleyişi orjinal oyundan farklı çizgide çok şişirlimiş biçimde seyrediyor. Saçma sapan diyalog ve zorlama karekterlerde dizinin havasını bozmuş.



X
3 gün
Yarbay

Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 gün
Yarbay

Bence genel olarak güzel bir diziydi ancak kapitalizm eleştirisi biraz abartı gibi geldi


Çoğu zaman bizlere para = güç gibi bir fikir yansıtılıyor. Ancak gercek te tam olarak para güç demek değildir. Asıl güç şiddettir. Devletlerin şirketlerin egemenliğine girmeme nedenide budur. Dizide çok uzun süre komünistlere karşı devam eden savaş sonucu ABD şirketlere çok borçlanıyor ve onların güdümne giriyor denilmiş ancak gercekten böyle olmaz. Devletin şiddet tekeli oldugu için şirketlerden veya bireylerden istediği kadar para toplayıp sonra geri ödemiyorum diyebilir veya borç almak yerine olağanüstü bir vergi koyabilir, o şirketin mallarını değerinin çok altında alabilir ne yapacaksınız devleti devletin kendi mahkemelerine mi şikayet edeceksiniz?

Devletler tarihi bu şekilde ödenmemiş borçlara dolu oldugu gibi en basit haliyle enflasyon bile budur aslında. Dolayısıyla ne kadar paranız oldugu eğer onu koruyacak bir devlet olmadığı sürece anlamsızdır yani şirketler devletleri ele geçiremez çünkü o sahip oldukları parasal kaynaklar devlet onlara izin verdiği için veya izin verdiği sürece ellerindedir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Mayıs 2024; 16:54:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 gün
Yarbay

Fallout oyunları güzelde çok angarya oyunlardır. Bir yerden sonra yılarsınız o yuzden Fallout oyununu bitirebilmek bir meseledir. (Envarterle boğuş, harita ile boğuş, zırhlar - silahlar ile boğuş sonra birde üs geldi onla boğuş derken bir yerden sonra yeter diyebiliyorsun.)

Sadece New Vegas'In yeri bende ayrıdır. Grafikleri kötüdür ancak katlanabilirseniz açık ara en iyi modern Fallout bu oyun. Yaklaşan oyun çıkmadı...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Mayıs 2024; 17:2:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Arkadiusz Milik
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.