P

Yarbay
27 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
7 Gün Cezalı
4 gün 8 s. 6 dk.
Gönderiler Hakkında
P
7 gün
Türkiye 40 Yaşında Delikanlıları Emekliededursun Çin\u0027de 1978\u0027den beri İlk Defa Emeklilik Yaşı Arttı
https://x.com/SantManukyan/status/1834830681223860446?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
EYT saolsun çok yakında geri kalan herkes için kallavi bir emeklilik yaşı artışı geliyor. Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın koltuk hırsı saolsun hiçbirimiz emekli olamayacağız. Popülizminiz batsın !

Bu ülke enflasyondan kurtulamayacak bu kadar popülizmi bir ekonomi kaldırmaz. 2018den beri ülkede herşey berbat edildi üstüne bozulan ekonomide kemer sıkılması gerekirken iktidarı ve muhalefeti popülizmi damardan vererek ülkeyi iyice bir karanlık çukurun içine attılar.

Dağ üniversitelerii , imamhatipler , düz liseler bunların derhal kapatılması gerekiyor. EYT'nin iptali gerekiyor. Kamu çalışnaı sayısının azaltılması gerekiyor. Hukuk reformu gerekiyor. Merkez bankası - Bddk gibi kurumların derhal özerk hale gelmesi gerekiyor nitekim siyaset bu kurumları yandaşlara uulfe dağıtmak için kullanıyor.

Ülkede ayaktakımına verilen değerin derhal azaltılması gerekyior. Sokak hayvcanlarına harcana milyarların kesilmesi ve uygar ülkelerdeki gibi uyutulmaları gerekiyor. Artık devletin sırtına yapışmanın kesailmesi ve gerçekten verimli yatırımların yapılması , gençlerin okullarda çürümek yerine LİSE'de hayatını kazanabileceği mesleki yeterliliği kazanması gerekiyor.

Türkiye son 20 yılda sıcak para sayesinde alıştığı kopnforun bittiğini ve eğer uyanmaz<sa Ajrantin haline geleceğini anlaması gerekiyor. N ekadar erken uyanırsak o kadar az zararla bu belayı savuştururuz aksi taktirde çok kötü günler kapıda.

Bu garabet eğitim sistemi ülkeyi temellerinden çürüttü. Eyt denen şeyler kalıcı kamburlar yarattı Türkiye artık yaşlanmaya başlayan nufusu ile bunları kaldıramaz bunu bilin.


Not : Cezai ehliyet - evlenme yaşı - çalışma yaşı 18'den 16'ya indirilmelidir.
P
2 hafta
40 yaşında emekliliği savunanlara müjde Geri kalan herkesin Emekli Yaşı Yükseltiliyor.
"Ayrıca Güler Avrupa'da emeklilik yaşının 70'e kadar çıkabildiğini belirterek emeklilik yaşı yükseltilmesi sinyali verdi."

40 yaşında milleti emekli ettikleri için iktidar ve muhalefet geri kalan tüm vatandaşları cezalandırıyor.

Kendi koltuklarıniçin, siyasetleri için, gelecekleri için 40 yaşında milleti emekli edip sistemin içine ettiler ve şimdi bu yüzden geri kalan tüm vatandaşların emeklilik hakları ortadan kalktı.

Memnun musunuz EYT'ciler. Onlar 40 yasında emekli oldukları için biz emekli olamayacağız. Açık söylüyorum aldıkları her kuruş HARAM Olsun.

Ahlaksızlığınız batsın. İktidarınız ve Muhalefetini batsın! Biraz namuslu olun!


https://www.sozcu.com.tr/emeklilik-sistemi-degisiyor-mu-emeklilik-yasi-yukselecek-mi-p79500
Ahlaksızlığa sesinizi çıkarmazsanız eninde sonunda dönüp sizi vurur!
P
4 hafta
Yeni Türkiye\u0027de Akıl ve Bilim Düşmanlığı Yayılıyor : Mahkemeden Tartışmalı Topuk Kanı Kararı
Kars'ta bir mahkeme geçen hafta, bebeklerinden topuk kanı alınmasına karşı çıkan aile lehinde hüküm verdi. Hakimin kararın gerekçesinde alternatif tıpa ithafta bulunması tıp camiası tarafından eleştirildi. BBC Türkçe'ye konuşan uzmanlar ise topuk kanının tedavi edilebilir kalıtsal hastalıkların teşhisinde kilit rol oynadığını söyledi.


https://www.bbc.com/turkce/articles/c2078xl5ny2o
P
4 hafta
Bolu\u0027da son 1 ayda yere çöp, sigara izmariti atanlara, tükürenlere 5 Milyon TL Ceza Kesildi
Son 1 aydır yere çöp, sigara izmariti atanlara, tükürenlere, %64’ü Bolulu, %36’sı şehir dışından gelen vatandaşlarımız olmak üzere maalesef toplamda 5 milyon 297 bin 463 TL ceza kesilmiştir.

Neye mal olursa olsun toplum yararına olan bu uygulamamıza kararlı şekilde devam edeceğiz. Siyasi sonuçları her ne olursa olsun Bolu’yu dünyanın en temiz şehri yapmaya kararlıyım.


https://x.com/tanjuozcanchp/status/1826914984250548256
Not: Kaldırımlara araç park eden yabanilerede el atılmalı.
P
4 hafta
...
...
P
geçen ay
ABD olası Türkiye - Suriye Normalleşmesinden Endişeli
ABD’nin Türkiye-Suriye normalleşme sürecine ilişkin siyasi ve askeri açıdan önemli kaygıları bulunuyor.

Kuzey Suriye’de omurgasını Halk Savunma Birlikleri’nin (YPG) oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri (SDG) ile yakın askeri ve teknik işbirliği içinde olan ve yaklaşık bin asker bulunduran ABD açısından ilk soru, Türkiye-Suriye normalleşmesinin güvenlik alanında ne gibi sonuçlar doğuracağı.

Türkiye ve Suriye’den son dönemde yapılan açıklamalar, Ankara’nın terör örgütü olarak tanımladığı YPG’nin Suriye’nin toprak bütünlüğü ve egemenliğine tehdit oluşturduğuna işaret ediyor ve olası bir normalleşme sürecinde bu konuda iki ülkenin işbirliği yapabileceği değerlendirmelerine neden oluyor.

Ankara, Şam ile gerçekleştirilecek normalleşmenin en öncelikli başlığının güvenlik olacağını vurguluyor.

Suriye’den Türk sınırlarına dönük tehdidin tamamen ortadan kalkması Ankara açısından öncelikli hedef.


https://www.bbc.com/turkce/articles/cgky35vvv15o

.
P
geçen ay
İstanbul Fatih\u0027te 1 Vatandaş Sokak Köpekleri Tarafından Parçalanarak Öldürüldü
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/fatihte-sahipsiz-kopeklerin-saldirdigi-kisi-hayatini-kaybetti/3308075
21. Yyda Akpnin çıkardığı o lanet yasanın bizi getirdiği nokta . Arkadaşlar eğer bunu sindiriyorsanız sokakta ben insanım, uygarım , hümanist vb vb diye dolaşmayın lütfen ben Ortadoguluyum , Fahri Hindistanliyim deyin.

Çok acı bir olay ne ilk nede son ...

"Çöpçüler oradan geçerken ses duyuyorlar, köpeklerin kendilerine de saldırması üzerine inşaattan sopaları alıp köpekleri kovalıyor. Ondan sonra ambulansı çağırıyorlar. Temizlik işçileri tanıdık, yaralanan kişinin fotoğrafını çekip bizim amca çocuklarına atıyorlar. Onlar da bize atınca bakıyoruz ki yaralanan kişi kardeşim Ayhan. Çöpçüler görmese belki de sabaha kadar parçalayacaklardı kardeşimi. Ambulans gelince hastaneye götürüyorlar. Daha sonra da kan kaybından vefat ediyor."

Bir İNSAN şehrin ortasında canlı canlı parçalandı.
P
geçen ay
...
...
P
geçen ay
Ne Mutlu Türküm Diyene !
< Resime gitmek için tıklayın >

Türkiye'yi multi etnik bir Ortadoğu cehennemine çevirmek isteyen Araptaparlara inat pes etmeyeceğiz
P
geçen ay
Biz 40 yasında İnsanları Emekli Edip Memura Zam vereduralım Geniş Tanıml İşsizlik Yuzde 30a Dayandı
Geniş tanımlı işsizlik pandemi döneminin üzerinde!
❗️Geniş tanımlı işsizlik oranı yüzde 29,2!
❗️Geniş tanımlı #işsiz sayısı son bir yılda 2,7 milyon, son ❗️bir ayda 1,7 milyon kişi arttı!
❗️Zamana bağlı eksik istihdamda ciddi artış var!

Evet her 3 kişiden biri işsiz hale geldi. Ekonomi artık iş üretmiyor koşa koşa duvara toslamaya gidiyoruz.

Artık İtibardan tasarruf etmek zorunlu.

EYT belası ortadan kaldırılmalı.
Asgari ücret ile memur maaşları arasındaki makas düşmeli. Memur sayısı azaltılması.

Asgari ücrete zam vermek yerine Akp'nin beceriksizlik abidesi olan berbat eğitm sistemine el atılıp İmam hatip, Düz lise ve Üniversite sayısı dşürülüp derhal nitelikli mavi yaka ve özelleştirilmiş liseler üzerinden ekonomnn ihtiyacı olan mezunlar üretilmesi.

Türkiye artık bu popülizm ve bu sacmasalak Osmanlı hayallerini yüklenemiyor. Mültecilere harcananların yanısıra Suriye'nin kuzeyine de her yıl ümmetcilerin macerası nedeniyle tonla para aktarıyoruz.

Türkiye artık dayanamıyor, Tüik'in sahte verileri ile Yalanla daha ne kadar saklacaksınız! Ekonomi o kadar bozuk ki Türkyede bir bardak kahve Fransa'nın iki katına satılıyor. Bunu nasıl becerdik!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.