Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
275
Cevap
35290
Tıklama
592
Öne Çıkarma
“KIZINA ŞU AN TECAVÜZ EDİYORUM” (HABER)
D
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hayatımda bu kadar kan donduran bir olay daha duymamıştım. Bünyesi hassas olanlar hiç girmesin bile konuya.

Önce şöyle haberi bırakayım: https://www.haberler.com/intihara-kalkisip-yataga-bagimli-kalan-magdurun-13876959-haberi//


Benim saydığım suçlar: Kaçırma, alıkoyma, tecavüz etme, işkence ve olaydan sonra defalarca tehdit etme.

Ve tahmin edin ne oldu ? Evet yine bir halta yaramayan Türk mahkemeleri bunları yapan ve masum işinde gücünde anne olan bir kadının hayatını karartan adamları TUTUKSUZ YARGILAMIŞ.... Benim diyecek hiçbir şeyim yok. Bu ülkeye dair olan 1gr inancım da artık yok olmuştur. Gerekirse temizlikçi olurum yine de yurtdışına yerleşip eşimin çocuklarımın bu adaletsiz ve cahil düzende yaşamamasını sağlarım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 20 Ocak 2021; 20:12:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu ülkeye bir punisher lazım.
Yoruma Git
Tornado of Souls - 3 yıl +359
%99.9 engelli hale gelmiş, sadece ayak parmaklarını oynatabiliyor.

etmeye küfür bulamadığım kişi serbest kalmış bir de.

bu hayatı boşuna yaşıyoruz, ne bizi koruyan bir sistem var ne de...
Yoruma Git
Yorumun Devamı iyi birisiydim - 3 yıl +251
görüyorsunuz bir kadın tecavüze ve işkenceye uğruyor, üzerine bu olaylar annesine dinletiliyor. ama yukarıdaki ezik ve cahil bir varlık bu olayda "ama erkeklerin hiçbir d...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Dr. Donanım - 3 yıl +133
İ
3 yıl
Yarbay

Neleri var neleri!


quote:







17 yaşındaki yeğenine tecavüz ettiği DNA raporuna da yansıyan sanık Osman Çur'un tutuksuz yargılanmasına kararı verildi. Çur'un tahliyesini sevinçle karşılayan akrabaları davullu zurnalı kutlama yaptı.


< Resime gitmek için tıklayın >



G
3 yıl
Çavuş

Burada İsveç'te yasal olarak tecavüzün cezasının 2-6 yıl arası olduğu yazılmış ve ülkede aslında 6 yıldan az 10 yıldan da fazla ceza vermedikleri yazıyor. Burada ise bir vatandaşın daha önce vatandaşlıktan men edildiği fakat 10 yıl sonra ülkeye geri alındığı yazılmış. Buradan da İsveç'teki tecavüz oranlarına bakabilirsin. Rusya için bakamayacağım artık zamanım yok.

Şimdi, köpekler kadını ısırdı başlıklı konuda ise kalkıp "Erkeği ısırmış olsalar vatandaş derdiniz, dişiyi ısırdıkları için ve feminist ruhlu medya kadın diyor" şeklinde bir yorum yapmıştın, istersen buraya eklersin. Şimdi de gelmişsin bir kıza tecavüz etmiş ve %99.9 oranında engelli kalmasına sebep olmuş, tecavüz ederken annesini arayıp "kızına tecavüz ediyorum" deme cesaretini kendinde bulan, bu kızın hayatının bitmesine sebep olmuş bir tane "o...ç..."nun tartışıldığı konunun altına erkekler değersiz, tecavüzün cezası Türkiye'de çok fazla, çoğu erkeği sorgusuz sualsiz hapse atıyorlar yazmışsın. Bazı kadınların iftira atıp bazı "erkekleri" içeri attırdığı doğru olabilir, hadi buna bir şey demiyorum. SAYIN DEĞERLİ MÜTHİŞ ERKEK sen gördüğüm en karaktersiz, en aşağılık, en ezik insanlardan birisin, bunu rahat rahat söyleyebilirim.

Seni şöyle cinsellik aşkıyla ölen 10 "DEĞERLİ ERKEĞİN" önüne atalım, sana %99.9 oranında felç bırakacak kadar tecavüz etsinler, bende Türkiye Mahkemeleri karşısında sana tecavüz eden "DEĞERLİ ERKEKLERE" Türkiye gibi tecavüze verilen cezaların çok fazla olduğu bir ülkede aynen İsveç'te olduğu gibi en az 2 en fazla ise 4 yıl olmak üzere ceza aldırmazsam adam değilim. 81 ilde de heykelin benden.

Var mısın DEVRİME DEĞERLİ ERKEK ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkembulut00 -- 21 Ocak 2021; 0:44:5 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Cross Thread
G
3 yıl
Yarbay

hergün bir olay işte bakın Yeğenine istismardan tahliye edilince davul zurnayla karşılanma hepsi aynı kafa görüyorsunuz

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yegenine-istismardan-tahliye-edilince-davul-zurnayla-karsilanmisti-tepki-ceken-olayda-yeni-gelisme-41721697

Dilan Koç ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile duruşma savcısının yaptığı iki itiraz, mahkemece reddedildi.

bu mahkemelerde adalet okeyde yukardakiler bu haberleri görmüyor mu o kadar haber varki insanın görmeyip rahatsız olmaması imkansız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 22 Ocak 2021; 16:36:48 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.