Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
33
Cevap
2437
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dijitürk(digiturk); üyesinin futbol tutkusunu daha ne kadar sömürebilir?
C
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Uzun süredir bu platformun üyesiyim. Şu ana kadar edindiğim tecrübe odurki; müşteri hizmetleri tarafından arandığınızda yada siz aradığınızda, en az karşınızda size konu hakkında yanıtlar veren hizmetli kadar o konuya hakim değilseniz vay halinize...Bitmeyen telefon görüşmeleri, dinmeyen şikayetler.. Yalnızca ve yalnızca futbol dolu içeriği ile bir Lig tv seçeneği mevcut malumunuz. Bu ürünü edinmek için hatırı sayılır bir fark ödemeniz gerekiyor.. Neden, çünkü size ulaşması için büyük yatırımlar yapılıyor önemli bedeller ödeniyor. Buraya kadar tamam anlaşılır bir durum. Dolayısı ile her üye bunu bilerek hatırı sayılır farkı ödeyerek furbol tutkusuna yatırım yapıyor.

Yakın zamanda reklamlar dönmeye başladı. Avrupanın yükselen yuldızı rusya ligi de lig tv'de şeklinde. Evet gerçektende yayınlanmaya başlandı. Ardından premier lig de dijitürkte reklamları geldi. Dikkatimi çeken reklamda kullanılan "lig tv'de" değil " dijitürkte" ifadesi idi. Sonunda gerçek ortaya çıktı. Dijitürk yeni bir kanal oluşturmuş ismi Spormax. Premier lig'i Rusya ligini ve yanına eklenecek muhtemel diğer ligleri bu kanladan vermeye başladı.

"Ee e bunda ne var" diyeceksiniz... Olan şu; Lig tv satın almak için hatırı sayılır farkı veren üyeler, eko-spor paketi üyeleri örneğin bu kanalı izleyemiyor. İzlemek istiyorsanız bir üst pakete geçip daha fazla ödeyin cevabı ile karşılaşıyorsunuz. Yarın öbürgün yeni futbol ihalesinin Spormax kanalı adına yapılmayacağı ve hatta şu anda reytingi yüksek programların (maraton vs) gibi programların spormax yada sporbilmemne gibi bir kanladan yayınlanmaya başlanmayacağının garantisi yok. Öyle futbol Lig tv de bende lig tv üyesiyim filan diye böbürlenmeyin sakın.. Az daha ödersiniz canım ne olacak..Ödersiniz onu da izlersiniz.

Futbol tutkusunun bu platform tarafından sömürülmesinin sonu varmıdır? İşte bunun cevabı yoktur....

Bir forum alanı var dijitürk'ün konu ile alakalı bilgi edinmek için gidip veryansın eden dijitürk üyelerinin mesajları ile karşılaştım. Bir iki mesaj ve yanıtta ben ekledim. Hiçbir açıklama yapılmadan mesajlar silinmiş oysa içeriği "Futbol içeriğine yatırım yapmış tüm üyelerin Premier lig i izlemesine müsade edin" idi.. Bir çok üyenin mesajı açıklamasız siliniyor. Şikayetler eritiliyor yok ediliyor.. Dijitürk açısından gerçekten kullanışlı bir forum alanı olmuş.

İşte bu sebeplerden dolayı bu konuyu burada açıyorum. Dijitürk'e üye olmak isteyenler muhakkak ve muhakkak her şartı ve ödeyecekleri bedelin karşılığında ne hizmet alacaklarını, konuştukları müşteri hizmetleri çalışanından çok daha net bilmelidir. Aksi halde olacakların sorumlusunu bulmanı imkansız. Hani görüşmelerini kaydediliyor deniyor ya. Yaptığım telefon görülşmesine ait telefon numarası saat tarih bilgilerinin bulunduğu telekom eksterisini önlerine koymuş olmama rağmen her ne hikmetse o konuşma kaydına erişememiş bir sistemdir o.

Reklamda ne diyor ; Lig Tv açsana, Futbola doysana....Hayır Lig tv açmak yeterli değil, doğrusu; Daha fazla ödesene, futbola doysana..

Evet Premier Lig de dijitürkte.. Ama dijitürk üyesi olana, hatta futbol izlemek için fazladan para ödeyene bile değil....Daha da fazlasını ödeyebilene...

Bilgilerinize...

**Aşağıda bu sebeple üyeliğini iptal ettirecek olan bir üyenin mesajını göreceksiniz. Ödediği rakamlara dikkat edin.. Buna rağmen Spormax kanalını (premier lig dahil rus ligi yada dijitürk'ün keyfi olarak bu kanala aktaracağı tüm içerik) İZLEYEMEYEN ve bu yüzden haklı olarak tepki koyan bir üye şunları söylemiş ;

quote:

Digitürk'ü ne kadar etkiler veya etkilemez bilemiyorum ama ben bu gelişmelerden sonra dün iptal kaydımı verdim.Artık benim zaafımı bana karşı kulanmalarına izin vermeyeceğim.Kiraladığım plus cihazının fark faturasını ödemek pahasına bu kararı aldım.Onları etkilemeyecek ama.hani 9.90 dan bir sürü yeni üye katıyorlar ya bünyelerine.Benden kaybedecekleri rakam aylık olarak 25.90 pvr kira+ 68.80 ekospor paketi+ 7.90 çocuk paketi.Onlar için önemli değilse benim için de önemi yok.Çünkü verebileceğim başka türlü bir tepki biçimi kalmadı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavalier -- 17 Ağustos 2008; 16:37:54 >