Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
35
Cevap
1617
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Bu Asabiyetin Nedeni Ne??
G
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhabalar,

Dün Ankara' dan Çanakkale' ye doğru yol alırken neredeyse güzergah üzerindeki her ilin sınırları içinde trafik kavgalarına şahit oldum.
Karısı yerde yuvarlanan, annesinin kolundan tutmasına rağmen birbirleriyle yumruk yumruğa kavga eden, arabadaki kopkopçu tayfayla kamyonun önünü kesip sağa çektiren, elindeki palayla öndeki araca koşan, kırmızı ışıklarda bağırıp çağıranlar...
Yani 3 şerit gidişi olan bir yolda bu kadar sinirlenecek ne olabilir? Birinde kamyon diğerinde yavaş giden bir araç olsun diyelim; 3.ye davran git be kardeşim. Ailenin, çocuklarının gözü önünde bu tarz görüntülere niye sebep veriyorsun ki...
İnsanların şiddete eğiliminin nedeni boşuna televizyondaki film ve dizilere bağlayıp her halta sansür koyulmasın. Şiddet biziz zaten. Kırmızı ışıkta 3 saniye geç kalktı diye öndeki araca ana avrat söven adamlar biziz, beyzbol sopası lazım olur diye araçlarda bulunduran, stepneye kuru sıkı tabanca koyan da biziz. Öfke kontrolü diye bir şey yok. Kimin kime gücü yeterse.

Gerçekten merak ediyorum bu sinirin öfkenin sebebi ne? Neye tahammülümüz yok? İnsanlara mı, araçlarına mı, yola mı, neye?