Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
1519
Tıklama
3
Öne Çıkarma
AVEA NIN YENİ ÇALIŞMASI
K
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

20.10.2015 , saat 21.30 da başıma gelen hadisedir;

Avea nın yeni çalışması ve ülkemizde "bilgi" ye verilen değer:
Avea müşteri hizmetleriyle konuşmayı paralı yapmışlar. 60 kuruş. Hadi eyvallah dedik aradık, zaten müşteri hizmetlisiyle konuşana kadar içiniz dışınıza çıkıyo, oraya bas yok oraya, yok yanlış oldu ana menüye gitmek için şunu tuşla. reklam dinle reklam tekrar reklam. Sonunda bi kadın çıktı, merhaba dedim, taahhutum bitmiş yenilemek istiyorum.
Peki dedi kadın ancak öncelikle... :)
Sizin hattınızla ilgili işlem yapmamız için bilgilerinizi firmalarla paylaşmaya onay vermeniz gerekiyo, 3.şahıs firmalarla bilgilerinizi paylaşmanız hediye zart zurt. Durun ya! dedim, şimdi ben kişisel bilgilerimi satmanıza onay vermezsem bana, yani parasını ödediğim hizmete karşılık yardımcı olamayacağınızı söylüyorsunuz değil mi? Evet dedi kadın, sanki normal bişeymiş gibi, evet hiçbir işlem yapamam.

Ülkemizde daha geçtiğimiz günlerde milli eğitim bakanlığındaki bir çalışanın para karşılığı tüm çocukların bilgilerini sattığı ortaya çıkarıldı. Bilgiye verilen değer ülkemizde sıfır. Özel diye birşey hayatımızdan çıkalı çok oldu. İzinsiz dinlemeler, internetimizin telekom tarafından filtrasyondan geçirilmesi, hepimizin damgalı hayvanlar gibi ülkemiz tarafından bilgilerimizin onla bunla paylaşılması. Hatta ne geldi aklıma, daha geçen gün Mit Çinlilerden bir bilgisayar trojeni yapmasını istediği ve ilgili ödeme belgeleri açıkladı gazeteler, bilgi çalan trojenler. Hemde çalan kişi devlet. Ne kadar tanıdık geldi değil mi? (:

Gün geçtikçe de kötüye gidiyoruz...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bende sizin gibi düşünüyordum ta ki aynı durumu birebir arkadaşlarımdan da yaşayanları duyunca.

İnternette de benzer durumu yaşayanlar mevcut;

şikayetvar sitesi aynı problem:https://www.sikayetvar.com/avea-mesaj-gonderim-icin-onay


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Asceticc , @krkmz1666
K
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sadece son 3 gündeki gözüme çarpan aynı problemler:

https://www.sikayetvar.com/avea-israrla-veri-isleme-izni-ve-sikayet-kaydi-almamalari

https://www.sikayetvar.com/avea-kampanya-mesajlari

https://www.sikayetvar.com/avea-musteri-hizmetlerinin-kampanya-mesajina-onay-vermedigim-icin-islem-yapmamasi

liste uzayıp gidiyor. Herkes aynı sorunu yaşıyor yani sizin anlayacağınız, çoğu insanda lanet olsun diyip sorununun giderilmesi için onay veriyor.

İstemiyorum kardeşim reklam falan. başka firmalarla bilgilerimin paylaşılmasını. alenen yaptıkları hukuksuz bilgilerimin çalınıp başka firmalara satılması.




Bu mesajda bahsedilenler: @krkmz1666
D
9 yıl
Yarbay

Maalesef iş müşterilerin sırtından olabildiğince yüksek kâr etmeye gelince her üç operatör de aynı.
http://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%c4%b1%2f(357)_(06)+%c4%b0nceleme+-+Turkcell+Abonelik+S%c3%b6z+2013-14+Kurul+Karar%c4%b1+Uyum_29_07_2015.pdf Turkcell paketlerine dayatma olarak veri işleme izni istediği için btk'dan ceza yemiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.