Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
903
Tıklama
0
Öne Çıkarma
50-60.000 TL Sistem Arası Hk.
F
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

8 yıldır kullandığım sistemimi artık emekliye ayırarak yeni bir sisteme geçmek istemekteyim. Şimdiye kadar çoğu oyunda orta-yüksek seviyelerde 1080p'de pek üzülmedim. Gel gelelim Last Of Us bayağı canımı sıktı.

Kriterlerim 4-5 taksit ile alabileceğim(üzerine çok koymayan) ve kendileri montajlayarak satan yerler. İtopya düşünüyordum fakat nedense fiyatları yüksek geldi. 8 yıl önce sistemimi parça parça forumdan ve online sitelerden uygun fiyatlara alarak kurmuştum. Ama artık parça parça alacak zamanım ve sabrım pek yok. İnventus o zamanlar bir tık pahalı satardı fakat işinin ehliydi. Durum hala aynı sanırım.

Ekran Kartı olarak RTX 4000 serisi düşünüyorum, 4070Ti ve 4080 arasında gidip geliyorum. Son VRAM olayları yüzünden 4080 bir tık sıcağım. İşlemci olarak AMD düşünüyorum, mevcut sistemimde çekirdek olayından çok çektim AC serisindeki son oyunlarda.

Monitörüm AOC G2460PG(1 ms 144 hz fakat gel gelelim TN Panel ve 1080p :/ ) Alacağım kasanın taksitlerini bitirmeden Monitör almayı düşünmüyorum, satış ile de uğraşır mıyım bilemedim. Kararsızım açıkçası.

O yüzden önerilerinize açığım.

Mevcut sistemimi merak edenlere;

i5 4690k(Stok fan ve hız)
Gigabyte Gaming 5 Anakart
Gigabyte GTX 980 G1 Ekran Kartı
4x4 DDR3 Ram



M
geçen yıl
Yarbay

A
geçen yıl
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.