Arkadaşlar elimde başlıkta da yazdığım ZYXEL P-660RU-T1 v2 MODEM var. Bu modemin Adsl 2 destekleyip desteklemediği hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.ttnet müşteri hizmetlerinden modemin alt tarafında a2 die birşey yazması gerektiğini söylediler öyle birşey de yazmıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bahsetmiş olduğunuz üründe ADSL2/ADSL2+ desteği mevcuttur. Eklemiş olduğunuz resimlerden faydalanarak adsl2+ desteğini kırmızı içine aldım. Aşağıda S image şeklinde tekrar ekliyorum.
işte serdar sorunda burada eklediğin resimdeki modemle aynı marka yalnız o resimdeki kırmızı içine aldıgın adsl2 ibaresi yazmıyor bnm modemimde bu deteklemediği anlamına mı gelir ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.