Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
565
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Zu Online [Myzuko] - Eşsiz Bir Macera
M
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Facebook Grubu:https://www.facebook.com/groups/897364173930683/
Web sitesi:https://myzuko.online/
Discord:https://discordapp.com/invite/cBxdgvr

Yeni bir Zu Online'ın yolda olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz !!!

Oyun güncellenmiş olup daha çok PK ya ve Boss kesme yarışına fokuslanıldı. Yakında yeni lvl cap ve map geliyor yerinizi alın.

EXP Oranı: Yok (Monster exp manuel olarak uygulandı.)
Quest Exp Rate: 1x (Level kasmanın kolay yolu yaratık kesmektir, görevler isteğe bağlı yapılabilir rewardları aktiftir.)
Drop Rate : Yok (Drop oranları manuel olarak artırıldı ve editlendi.)
Maks. Item: Epic 6 Set (Yeni öğeler güncellemelerle eklenecektir.)
Maksimum Lv: 190 (Yeni güncellemeler ile yakında artacaktır.)
Drop List : Discord kanalında ayrıntılı şekilde bulunmaktadır.

Eskiden varolan orjinal ve hali hazırda açık olan private sunucuların aksine, MyZuKo Online tamamen PvPvE odaklı bir sunucudur yani, gerek exp gerek para/item kazanıp güçlü olmanın yolu tamamen farm/grind yapmaktan geçer ve bu exp/drop oranları tamamen el ile teker teker değiştirilmiş olup diğer sunuculara göre farklılık göstermektedir.

Grind: Her şey grind yoluyla elde edilebilir, farklı canavara çok farklı droplar ekledik ve Brigands da dahil olmak üzere eski dropları koruduk, ayrıca bu canavarlara Mystic Stone dropları da ekledik.

Eski Wan (PK) Haritasını düzenledi ve bu haritayı Oyun Sonu Grind Alanına çevirdi. Silverdan fortune casketlere, boneden sparlara kadar her şey senin için var. Ama en azından tam bir partiye ihtiyacın olduğunu bilmelisin. Güvenli bir şekilde farm yapmak için parti ile gitmeniz önerilir. (PK bölgesi olduğu için diğer gruplar grind yaptığınız yeri almaya çalışabilir ve çalışacaklardır.)

NO PAY 2 WIN !! (Item mall, her sunucunun masraflarını ödemek için bir miktar gelir elde etmesi için bir zorunluluktur, ancak oyun boyunca her şey kazanılabilir ve bu şekilde kalmasını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.)
MyZuKo online size eskiden zevk aldığınız eski nostaljiyi arayan ve nostaljiyi hissetmek isteyen sadık Zu Online Hayranları için yeni bir oyun deneyimi sunuyor. Size hem nostalji hem de taze bir deneyim hissi sunmak için buradayız.

Yeni PK Zindan haritası geliştirilme aşamasında ve güncellemeler yoluyla oyuna uygulanacak ancak hala yapacak çok işi var !!
İlk Bakış =https://www.youtube.com/watch?v=_El6LRc-wuI&t=
https://ibb.co/SXVhv6V
https://ibb.co/Hn4LMRk
https://ibb.co/bQrfbT1





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myzuko -- 6 Nisan 2020; 15:27:0 >

M
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Site Online... Oyun 15 dakika içinde online olacak :)



M
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Haftasonu 2x XP event olacak kaçırmayın



S
5 yıl
Binbaşı

Bir bakayım bir kaç arkadaş grubum vardı hocam baktık güzel onlarla sağlam başlayabiliriz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Er
Konu Sahibi

UP UP UP



M
4 yıl
Er
Konu Sahibi

UP PUP UP UP UP



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.