Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
199
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yüze Lazer Yaptırmak
J
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Bende aniden yüz kızarması anlamına gelen "flushing" isimli bir sorun var. Durduk yere birden pancar gibi kıpkırmızı oluyorum(tabi durduk yere değildir ama sebebini bulamıyorlar). Birçok dermatoloji doktoruna gittim, başta rosacea'dan şüphelendiler ama benimki atak şeklinde oluyor ve 2-3 saat içinde kayboluyor. Ama 2-3 saat içinde yüzüme kaynar su dökülmüş gibi oluyor. Kremler, nemlendiriciler, aloe veralar bir sürü şey denedim ama çare olmadı.

Sebebini araştırdılar ama bulamadılar. Ama bu kadar kırmızılığın sebebini kılcal damarların yanaklara çok yakın olmasıyla açıklıyorlar. Son çare olarak da lazer(ipl olabilir) ile yanaklarımdaki bu kılcal damarları yakmayı önerdiler.

Biraş araştırdım aslında işlemin başarılı sonuçları var. Ama her yerde yüze lazer yaptırmanın çok riskli olduğu, en ufak bir yanlışta ömür boyu yüzünüzde kalacak lekeler olabileceğini yazmışlar. Bu nedenle de çekiniyorum.

Daha önce yaptıran oldu mu?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.