Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
80
Cevap
15161
Tıklama
29
Öne Çıkarma
Cevap: Yüzde 10 ÖTV dilimine giren yeni Mercedes EQA 250+ ve EQB 250+ Türkiye’de (4. sayfa)
B
11 ay
Yarbay

e-araçlarla birlikte uzun yol yolculukları , özel araç sahipliği azalacak. Tony Seba'nın 2020-2030 arası ulaşım raporunu inceledim, sadece Amerika'da 200 milyon araç yollardan çekilecek diyor.

e-araç speklerinde bir de açıkça üçkağıt yapılıyor. Örneğin Skywell ET-5 menzil 489km, hızlı şarj süresi 30dk diyor fakat menzil %100 full şarj olmuş batarya için, 30dk ise %30 - %80 arası yarım şarj batarya için.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @snoppy
(
11 ay
Onbaşı

Elbette bu dediğini yapmak için Togg un seri üretim hızını beklicekler bu dönüşüm için Türkiye de mutlaka bu indirimlere gider.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bilade
D
11 ay
Yarbay

Avmlerde bile kiralama standları açılmış cep telefonu kılıfçısı sandım



B
11 ay
Yarbay

Bir sonraki istasyona yetecek kadar şarj oluyorlar kısmında güldüm



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @.koter.
D
11 ay
Yarbay

160 az şaşırıdm bende




Bu mesajda bahsedilenler: @cabriyo
V
11 ay
Yarbay

Yurt içi talebi bile karşılayamayan devamlılığı olursa yüksek ihtimal 5 sene içinde de karşılayamayacak olan kendini kanıtlamamış olmasına rağmen fiyatı yüksek olan bir araç üretildi diye mi bu kadar araç getiriyorlar?

mercedes mi bizi kıskanıyor çin mi? Yoksa ikisi birden mi?


Müdüre TOGG kötülemesi yapmaya gelmiş. Yazık
Teknik bilgi desen yok. Elma-Elma kıyası yapmaz sadece algı yapar.
Araç sınıfı bilmez sallar durur. Üzücü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
11 ay
Yarbay

Eqb 250+ nasıl bir araçtır kullanan ve yorumda bulunabilecek olan var mı? Youtube’da vs yurtdışı yayınları var. Yerli yayıncılar 350+ olanı çekmiş, haliyle bu farklı motor. Civic’i satıp full elektrikliye geçmek istiyorum. Merso bu şartlarda iyi fiyatlı araba çıkarmış bence, hatta haftaya salı test sürüşü randevusu aldım. Gidip bir görelim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Z
11 ay
Yüzbaşı

EQA350+ 4 Matic aldık arkadaşa geçen ay benim E ile beraber, ben E aldığıma pişman oldum. Aracın ivmelenmesi ve torku, önünün kalkması ve viraj kabiliyeti segmentine göre çok iyi. E serisine göre yalıtım ve malzeme kalitesi ise gözle görülür şekilde kötü. Antrasit tavan nasıl bir pişmanlık almadan gördüm, iyi ki almamışım aracın arkası aşırı karanlık geceleri ambiyans aydınlatmayı cimrilikten yarım yapmışlar E gibi değil.

Ancak yine de fiyat/performans olarak alınacak en iyi araç EQA'dır şuan. O paraya Kuga-Qashqai-Tucson vs... gibi dandik araçları alana kadar, çok mantıklı ama tabi ki fırsatçılık var. Vatan haini galerici ve al-satçılar alıp 500/700.000TL kar koyup satıyorlar.

Not olarak Mercedes 20.000TL'ye şarj istasyonu da takıyor. Taktırdık kapalı garaja, 6/8 saat arası full dolduruyor. Hızlı şarj tavsiye etmiyor batarya ömrü için firma.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 26 Mayıs 2023; 19:51:20 >

H
11 ay
Yüzbaşı

Su an için İmkanı ,otoparkı olup şehir içi kullanım icin ideal onun harici halkın çoğunluğuna hitap etmiyor elektrikli araç bizler icin ütopik
Normal sartlarda şehirler arası yolculuğun belli bir kilometreden sonra dinlenmek için istirahat zorunluluğu var bu sürede sarj edilebilir ama Ankara içinde dahi çok az gördüğüm sarj istasyonu göz önüne alındığında şehir dışına elektrikli ile direksiyon sallamak yürek ister
Kesin bilgim yok ama hızlı şarj istasyonlarında batarya dolum ücretleri oldukça yüksek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
11 ay
Teğmen

Elektrikli araç işi bitmiştir. 2 yıla kalmaz her eve girer




C
11 ay
Yüzbaşı

Online satıştan alınabiliyor bu iki araçta. Bayilerin kotasına vermeyeceklermiş. Online dan da nasıl alacaksak artık, çok çok zor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 ay
Yarbay

merhaba hocam arkadaşınızın kafasını duvara vurmasına gerek yok size öyle demiş olabilir ama şu an istese o arabayı ilana koyar 1 hafta gibi bir sürede liste fiyatının 150bin üstünden satar, mercedese gelecek olursak evet fiyat çok iyi ve online siparişe geçtiklerini söylüyorlar ama online sipariş sayfasında ne eqa var ne de eqb, şu an online satışa açık olan 6 araç var 4 tanesi yolda gözüküyor stok yok yazıyor, diğer ikisi satın alınabilir olarak gözüküyor satın almaya çalıştığınızda stok yok uyarı ile karşılaşıyorsunuz yani online sipariş olayı yaş hocam bayiden ekstra opsiyonlarla satıyorlar halen daha




D
10 ay
Yarbay

yarın benimde test sürüşü randevum var. ellerinde 350+ var onla çıkarız bakalım teste. bu fiyattan satılırsa 250, yok satar o ayrı konu,inşallah yeterli sayıda gelir ülkeye




İ
10 ay
Yüzbaşı

online satışta eqa ve eqb göremedim. Alabilen var mı acaba?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
10 ay
Binbaşı

Aynen göremedim bende
Bayiye soran var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @inch
V
10 ay
Yarbay

Toyota elektrikli araçlarında 1000 KM menzil ile piyasayı sarsacak. 500 KM menzil çok az. Çünkü, veri fabrika verisi. Gerçek koşullarda 350 KM anca gider. 1000 KM menzilli Toyota ise 700 KM falan gider.

99 depreminin vergisi bile hala alınırken. 11 şehrimizi yıkıma uğratan, tarihin en yıkıcı depremlerinden birinin sonucu olarak nasıl bir vergi politikası uygulanacağını varın siz düşünün. Önümüzdeki 20 yıl sıfır araba almayı falan unutun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
10 ay
Çavuş

350 gördüm





Bu mesajda bahsedilenler: @inch
D
9 ay
Yarbay

Aracı çok beğendim. Elektirikli bir mercedes için fiyat da oldukça uygun. Ciddi ciddi almaya niyetlendim ama yorumları görünce soğudum biraz. Katalog değerlerini boş verin yarısı kadar anca gider durumu varsa gerçekten uzun yolda pilim bitecek diye strese mi girecez şimdi.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 ay
Yarbay

1.5 milyona eqb buldun da bataryası menzili kaldı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri