Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
220
Tıklama
0
Öne Çıkarma
yüksek lisansla mühendis olmak
T
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

merhaba dostlar bu sene yks sınavına gireceğim. muhtemelen sıralamam ilk 50 ila 100.000 arasında olacak. eğer 55 60k gibi bir sıralama yaparsam; istanbul özellerinde bilgisayar mühendisliği okumak yerine boğaziçi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğine girsem, mezun olduktan sonra başka bir yerde(yurt dışı da olabilir) bilgisayar mühendisliği yüksek lisansı yaparak mühendis ünvanı alabilir miyim? ve sizce bunu denemem mantıklı olur mu?



G
3 yıl
Yarbay

hayir alamazsin. unvan lisans ile alinir. turkiyede bunun yasasi bile var. he unvan neden onemli anlamadim bilgisayar muhendisinin imza attigi neresi var ki? botede bosuna egitim fakultesinden dersler alacaksin bence bu kismi daha fazla takmalisin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Yüzbaşı

kararlıysan cs e böte yerine matematik daha iyi tabi boğaziçinde kazanamazsın o bölümü sıralaması daha yüksek durumun el veriyorsa özel mantıklı bir tercih



T
3 yıl
Yarbay

inş ve mak gibi yasalarla düzenlenmemiş olsa da fiiliyatta sadece imza atarak maaş alan bilg mühler var. iş yaptığımız bir firmada var bizzat tanıyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Wepawet
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.