Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
582
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yük Altında Bilgisayarım Kapanıp Açılıyor
G
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

i5 3570k işlemci, gigabyte z77 d3h board ve gtx670 ekran kartım var. fifa 15 ve bf3 te bu sorunla karşılaştım. oyunu açtığım anda gpu ne zaman çalışmaya başlasa bilgisayar kendini resetliyor. bir anda elektrik gidiyor ve 2-3 saniye içinde yeniden açılıyor.

işlemci ve gpu sıcaklığı boşta 30 yük altında 50 derece civarında. bu yüzden sorunun psu da olduğunu düşünüyordum. zaten corsair gx700 boşta fanı çalıştırmıyordu. yük altında da çalıştırmıyordu. şimdi yeni psu aldım ama aynı sorun devam ediyor gibi gözüküyor. evde başka bir prizde denediğimde problem olmadı ama sorun prizle alakalı olabilir mi? bir de 106 ekran tv ye bağlayıp oynuyordum. bunun bir etkisi yoktur herhalde?

psu dışında sizce nasıl bir problem olabilir?



A
9 yıl
Binbaşı

Ekran kartına yeterli güç gelmiyor olabilir. Guç girişlerini ve kabloları kontrol et. Anakartın otomatik oc özelligi varsa bunu adam gibi beceremiyor olabilir. biosu da güncelle. İmkanın var ise ekran kartını başka bir bilgisayarda dene. Hatta ramlarını da dene.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşekkür ederim, deneyeceğim en kısa zamanda.



T
9 yıl
Binbaşı

Belkide bios da max sıcaklık 53 derecedir atıyorum o dereceyi gördüğü zaman kapatır bi format dene veya bios sıfırlamayı dene



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Gokhius
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.