Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
22266
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Youtube tarzı sitelerden convert edilen mp3'leri araç teybi okumuyor?
K
12 yıl
Yüzbaşı

Bahsettiğim ekran tam da şu:

Burada settingse basınca gelen ekrandan;
Audio Channel: Dual veya Multiple falandı o,
Sampling rate: Custom 44100,
Bit Rate: Custom 128 veya 160 veya 190 (ne kadar artarsa kalitesi artar ama boyutuda artar.)

seçersen ve cd'yi de sonlandırırsan sorunun düzelir.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sorunu netten araştırdım ama bulamadım. Youtube'den indirilen klipleri total video converter ile mp3 çevirdiğimde araçta okumuyor. Bilgisayarda okuyor ama araçta okumuyor. Aynı şekilde, klipleri divx formatına çevirdiğimde de oynatmıyor.

Şarkıyı görüyor ama okumayınca atlıyor. Bu durum bir çok araç için geçerli. Yani arızalıdır vs durumu yok. Bu sorunu yaşamış olup çözebilenler var mıdır?



K
12 yıl
Yüzbaşı



Dostum aynı sorunu senden bir gün öncede ben yaşamıştım. Sorun convert ederken seçilen ayarlardan ve cd yazma şeklinden kaynaklanıyor.

Birincisi mesela videoyu mp3e çevirmek üzere programa sürükleyip bıraktın ve bir ekran geldi ordan da mp3 ü seçtin diyelim. O ekran kapanıp Total Video Converter'ın ana ekranına geldiğinde, Convert Now butonuna basmadan önce, çevrilecek dosyanın kalitesinin seçildiği yerde bir de settings butonu var. Settings'e girip açılan menüden dual channel mıydı neydi onu seçip, aşağıda 44.100 khz i seçmeli, ayrıca kendi bitrate'ini seçmelisin(128, 160 vs.)

İkincisi de, eğer cd'ye yazıyorsan, yazdığın cd'yi sonlandırmalısın. Sonlandırmayınca okumuyor.

Yine olmazsa istersen TeamViewer ile bağlanıp gösterebilirim :)

Kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Onbaşı

veya format factory proğramını dene ben bu proğramı kullanıyom hem araba teybi(usb flash)hemde cep telefonun da da rahat çalıyor hatta telefonu arabanın usb girişine takıyom teyp telefondaki müzikleri çalıyor,bu proğramın tr si var,ve bütün formatları ses,görüntü,fotoğraf formatlarını çeviriyor,bende facebook ve youtubee den indirdiğim mp4 veya flash uzantılı dosyaları çevirip usb flash a atıyom arabada dinliyom



D
6 yıl
Teğmen

konuyu hortlatayım
aynı dert 1 senedir bende de vardı.denemediğim yöntem kalmamıştı en son bir yerde okudum ve denedim şimdilik oldu gibi ama tam emin olamıyorum. youtube den indirdiğim farklı kaynaklardan edindiğim mp3 leri bir convert programı ile WMA ya çevirdim sample rate 44100 bitrate 160 k olarak yaptım. kesin sonucu daha sonra verebilirim.



J
2 yıl
Er

https://btclod.com/id/converter-2/
It's very important! Thanks for sharing this information.



K
geçen yıl
Er

Orjinal 320 kbps bir parçanın mp3'ün convert olup olmadığını anlamak için bir program bilen warmı ?



E
geçen yıl
Er

banada lazım olan varsa ismini paylaşabilir mi.



E
geçen yıl
Er

arkadaslar sorunu cozdum 100 % tek yapmaniz gerek sey indirdniz sarkilari vereceyim programda mp3 cevirmeniz programin ismin Any Video converter link birakiyorum sarkilar hepsi calacakdir garanti veriyorummmmmmmmmmm
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


https://download.cnet.com/Any-Video-Converter/3000-2194_4-10661456.html
arkadaslar sorunu cozdum 100 % tek yapmaniz gerek sey indirdniz sarkilari vereceyim programda mp3 cevirmeniz programin ismin Any Video converter link birakiyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.