Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
638
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yönlendirme
P
10 yıl (178 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba, son iki gündür bilgisayardan bazı linklere girmeye çalıştığımda adres çubuğunda "traffic.info" diye bir site gözüküyor ve daha sonra girmeye çalıştığım sitenin anasayfasına yönlendiriyor. Bazen de "viglink.com" diye bir siteye yönelndiriyor. Sonra tekrar denediğimde sıkıntı olmuyor ama yaklaşık 20 dakika sonra yine oluyor. Cumartesi günü android telefonumdan bir yere girmeye çalıştığımda telefonunuzu virüsten koruyun gibi bir bildirim çıkmıştı bir sitede, tabii devam etmeden kapattım siteyi. Modeme de reset attım ama aynı. Daha önce de telefona bir uygulama indirmiştim, modemin uzaktan erişimi açık olduğu için modem ayarlarını bozmuştu, her girdiğim sitede pop-up reklam çıkıyordu, PC'den girdiklerim dahil. Onda modeme reset atıp düzeltmiştim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puente -- 22 Aralık 2015; 21:29:16 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.