Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
294
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yöneticinin mesajını şikayet ediyorum, şikayeti aynı yönetici cevaplıyor.
W
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yazılım ekibinin gözünden kaçmış sanırım. Şikayet edilen kişi aynı şikayeti cevaplıyor. Normalde iş ahlakı olan bir yöneticinin şikayeti görse bile kendisi hakkında olduğu için işlem yapmaması lazım. Demek ki olabiliyor. Bu tür durumların önüne geçmek için, yazılımsal olarak buna bir engel getirilmesi gerekir. Tarafsızlık adına kendisi hakkındaki şikayete işlem yapmasının engellenmesi gerekir. Eğer ki yöneticiler hata yapamaz, yöneticiler robottur şeklinde bir algı varsa, o zaman yöneticilerin üzerindeki "şikayet et" butonunun kaldırılması gerekir.

@Citizen @nikony @injuxsanct @ferhatcandas




Bu mesajda bahsedilenler: @Citizen , @injuxsanct , @ferhatcandas , @nikony
Aynı durumu sıklıkla yaşıyorum. Denzciserkan denen şahsı kaç defa şikayet ettimse hep ben ceza aldım. Karikatür gibi
Yoruma Git
Yorumun Devamı El Fuego - 3 yıl +3
E
3 yıl
Yarbay

Aynı durumu sıklıkla yaşıyorum. Denzciserkan denen şahsı kaç defa şikayet ettimse hep ben ceza aldım. Karikatür gibi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Geçen sene Özkan nikli yöneticiyi bir forum üyesine hakaret-aşağılama gerekçesiyle şikayet etmiştim. Adam geliyor kendi hakkındaki şikayeti kendi cevaplıyor, forumda eşi benzeri görülmemiş bir adalet anlayışı hakim. Kişi kendine güveniyorsa neden gelip şikayetin üstünü kapatmaya çalışır. Hakaret olmadığını düşünüyorsan bırak başkası gelsin şikayeti kapatsın. Görülüyor ki bu iş beklenti ile yürümez, yazılımsal bir değişiklik ile garanti altına alınması lazım. Benim olayım sadece bir örnek, burada bir olaya takılmadan ileriye dönük düşünmek lazım. Bir örnek ile forumdaki eksikliği tespit etmiş olduk. Daha önce yazılımcıları konuya eklemişim fakat bunun için adminlerin ve forum sahibinin konuyu gündeme alıp bir karar vermesi gerekiyor. Bu sefer de adminleri ekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
@powerstorm @cagri105 @rds @gun @conjure




Bu mesajda bahsedilenler: @powerstorm , @cagri105 , @rds , @gun , @conjure
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.