1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Temmuz ayındaki yökdil sınavına da gireceğim. Minumum 50 olmak üzere yapabildiğim kadar iyi puan yapmam gerekiyor.
Evde intenet ile kendim mi hazırlansam yoksa remzi hoca sitesinden 800 küsür liraya online ders mi alsam?
(Köşede biraz param var ama bu benim bütçeyi biraz zorlayacak. Hadi parayı verdim diyelim, 4emmuz a kadar halledebilir miyim?)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.